התפקדות ליולי

Sweet berries

New member
התפקדות ליולי ../images/Emo7.gif

שונאת חודש יולי. התפקדו! שם: גיל: איזור מגורים: מסנג'ר\אייסיקיו: דיסק סיסטם אהוב: עוד 3 להקות אהובות: עוד פורומים\קומונות: מה תעשו בחופש?\: מגיעים למפגש? תמונה של עצמכם: מסר לאומה: |סגדש| זהו, הזמן עובר מהר. שיהיה לכולם חודש נעים, ואני מקווה שלא נשרף למוות בחודשיים הקרובים. ^^

pluplup

New member
טהנהנה.

שם: דור. גיל: עוד מעט 15. איזור מגורים: מרכז. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] דיסק סיסטם אהוב: כולם! ;-; עוד 3 להקות אהובות: רק להקות? טוב,נו. דרים ת'יאטר,Draconian,The Darkness(אלה הראשונות שעלו לי לראש). עוד פורומים\קומונות: נירוונה,אופת'(27321). מה תעשו בחופש?\: מפגשים וזה,השלמת פערים בלימודים(יאי). מגיעים למפגש? אהא. תמונה של עצמכם: טוב,נו *מוסיף* מסר לאומה: להלהלה.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שם: זמר גיל: 13 וחצי איזור מגורים: ראשון מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] דיסק סיסטם אהוב: היפנוטייז עוד 3 להקות אהובות: אליס,מגהדת',גאנז עוד פורומים\קומונות: אליס,נירוונה מה תעשו בחופש?\: מפגשים, אשן הרבה
, סרטים, ים, טיסה לאיטליה וכאלה מגיעים למפגש? כנראה שלא תמונה של עצמכם: מסר לאומה: לדעתי חסה

Sweet berries

New member
מה זה לא? X__X

ודיי לשים את התמונה הסגולה הזאת אני נראת כאן כמו חיידק שמן

Evil Pig

New member
יו יו מתפקד

שם: דורקי גיל: עוד מעט 18 איזור מגורים: קרית טבעון מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] דיסק סיסטם אהוב: כולם עוד 3 להקות אהובות: פורטיסחרוף, החברים של נטשה, לד זפלין עוד פורומים\קומונות: ניש מה תעשו בחופש?\: אעבוד, אבלה מגיעים למפגש? יש מצב תמונה של עצמכם: לא בראש שלי עכשיו מסר לאומה: בלעעעע

Chen Shesek

New member
למישהי כאן לא יצאה טוב ההדגשה?../images/Emo8.gif

שונאת חודש יולי. כל כך!
התפקדו! שם: חן גיל: 13 באוגוסט (אותו תאריך עם רוברט פלאנט!) איזור מגורים: מודיעין מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] דיסק סיסטם אהוב: מזמרייז/היפנוטייז (הם נחשבים לדיסק אחד, לא? P:) עוד 3 להקות אהובות: דיפ פרפל, לד זפלין ורד הוט (מה שקפץ לי כרגע לראש) עוד פורומים\קומונות: גרין דיי, ברי סחרוף, סיסטם ובכל השאר אני מגיבה פעם במילניום או רק קוראת. מה תעשו בחופש?\: וואי... יש לי רשימה שלמה, בעיקר להיות עם חברים מגיעים למפגש? תלוי בחברות שלי כל כך :/ תמונה של עצמכם: אין על המחשב הזה תמונות מסר לאומה: תתכננו את החופש. אם לא מתכננים הכל מתבזבז. זהו, הזמן עובר מהר. שיהיה לכולם חודש נעים, ואני מקווה שלא נשרף למוות בחודשיים הקרובים. ^^ אכן :)

dusa1

New member
... :)

שם: הדס גיל: 14 וחצי איזור מגורים: מיתר מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] דיסק סיסטם אהוב: טוקסיסיטי עוד 3 להקות אהובות: מרילין מנסון, אפיקה, אוונג'ד סבנפולד עוד פורומים\קומונות: קומונת A7X, פורום פירסינג וקעקועים, פורום אופנה אלטרנטיבית, הקומונה של בארי 3>, ו... זהו נראלי :) מה תעשו בחופש?\: לא יודעת, כלמיני, בעיקר חברים מגיעים למפגש? לא ;[ תמונה של עצמכם: עזבו, אתם לא רוצים מסר לאומה: אל תאמינו לכל מה שאומרים לכם, מלאכים הם אנשים מתים ;[

Sweet berries

New member
התוכן נמחקקקקק

לעזאזל. שם: בר(י) גיל: 13 איזור מגורים: פרדסיה מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] דיסק סיסטם אהוב: סטיל עוד 3 להקות אהובות: מיוז מיוז מיוז עוד פורומים\קומונות: יוני , אפרת, מיוז ופה בעיקר מה תעשו בחופש?\: נשרוד. כי אם לא נמות מהחופש אז נמות מחום. מגיעים למפגש? כן. תמונה של עצמכם: מסר לאומה: תבואווו

bmt29

New member
הלו תימן!

שם: יאיר AKA ראול AKA נחי AKA Turambar גיל: 16.5 איזור מגורים: רעננה. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] דיסק סיסטם אהוב: אין כזה דבר. עוד 3 להקות אהובות: Pearl Jam, AIC, Funk'n'stein. עוד פורומים\קומונות: הממ בשביל אלין: AIC. מה תעשו בחופש?\: לנגן ולהתאמן... מגיעים למפגש? אולי... תמונה של עצמכם: בקרוב... מסר לאומה: ONE LOVE JB

מריאן 3

New member
שלום!

שם: מריאן גיל: 16.5 איזור מגורים: אשדוד מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] דיסק סיסטם אהוב: כולם! עוד 3 להקות אהובות: רד הוט, גאנז, ולד זפלין עוד פורומים\קומונות: המ, מכבי ת"א, כדורסל, אשדוד, רד הוט, צילום וכו'... מה תעשו בחופש? יש לי הרבה תיכנונים, בעיקרון, לעשות כיף וכסף
מגיעים למפגש? לצערי לא
תמונה של עצמכם: מסר לאומה: שיהיה לכם חופש נהדר!

Shlomit586

New member
../images/Emo192.gif

שם:שלומית גיל:באוגוסט 15 איזור מגורים:ירושלים מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] דיסק סיסטם אהוב:כולם עוד 3 להקות אהובות:MCR,פלסיבו,רד הוט, מגהדת' עוד פורומים\קומונות:הרבה. מה תעשו בחופש?\: סאמר סקול או משהו מגיעים למפגש?לא יודעת תמונה של עצמכם:לא צריך:) מסר לאומה:אני עצבנית. שקט.

Grim Reaperit

New member
../images/Emo181.gif

שם:נעמה גיל:15 איזור מגורים:רמת גן מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] (לא ככה כותבים את השם שלי באנגלית
) דיסק סיסטם אהוב:כולם עוד 3 להקות אהובות:אפוקליפטיקה,סליפנוט,אוף ספרינג עוד פורומים\קומונות:נטשתי את כולם אז אני לא אגיד
מה תעשו בחופש?\: לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיעים למפגש?כן אבל לא להרבה זמן תמונה של עצמכם: מסר לאומה:יש לי מורההההההההההההההההההההה

STU XD

New member
בע.

שם:סטו גיל:חודש הבא 17 איזור מגורים:רחובות מסנג'ר\אייסיקיו:מסר. דיסק סיסטם אהוב:טוקסיסיטי. עוד 3 להקות אהובות:התקוה 6, נירוונה, גורילאז עוד פורומים\קומונות:הנוער העובד, גאווה נשית, בי, רגאי מה תעשו בחופש?\: מפעלים תנועתיים, עבודה, כיף. מגיעים למפגש?לא תמונה של עצמכם:ממממ. מסר לאומה: בע.

iRoNBaLLz

New member
חודש חם :\ לא הולך להיות כיף...

שם: אלעד גיל: 19 שלשום ... הדבר היחיד שאיכשהו יוצר לי עניין ביולי.. חוץ מהחום... איזור מגורים: השרון דיסק סיסטם אהוב: 2 האחרונים עוד 3 להקות אהובות: מטאקליה, לינקין פארק, בתולת הברזל ( התרגום פשוט מצחיק :) ) עוד פורומים\קומונות: ממממ מסתכל פה ושם אבל בקושי מגיב... מה תעשו בחופש?\: שמירות, מטבחים ועוד מטלות.. פשוט כיף לטחון צעירות :\ מגיעים למפגש? לא.. תמונה של עצמכם: נחסוך את זה מסר לאומה: צבא זה לא כיף... ושיבטה זה חרא

למעלה