התפקדות כנס תה"ש

היום נרשמתי.. מגיעה! וגם שאלה....

אני אצטרך, ככל הנראה להיות בבוקר מוקדם באיכילוב לבדיקת דם (מגיעה מהצפון) נראה איך אצליח להתעורר
אז שאלה למרכזיות שביניכן... יש אוטובוס ואם כן איזה? שמגיע מאיכילוב לתל-השומר? סליחה שהתחצפתי כאן בשרשור התפקדות.. ושאלה לנעמי... אבל איך נדע שזאת את, כדי לבוא לקחת תג.. אולי כדאי לקבוע מקום מסויים שנהייה בנות הפורום? לא יודעת? ובכלל לא מכירה את המקום?

gui1

New member
בקשר לכנס בנות יקרות

הייתי רוצה שכל הרופאים יעמדו שם בשורה ויבקשו את סליחתי בשמם ובשם חבריהם שקבלו את הרישיון לרפא ולהרוג באותו מעמד . הייתי רוצה שכל הרופאים שאליהם פניתי בכל ימי חיי מתפתלת מכאבים מתייסרת במיטת חולי והם מזלזלים , בזים מציעים תשובות כיד הדמיון הטובה אותם רופאים שיקימו קרן לנפגעות טיפול ולאותה קרן יפרישו כל חודש 1000 ₪ . כסף שיוכל לעזור לי ולצערי לעוד נשים רבות במעמדי להכנסה חודשית במידה וארצה להיכנס להריון ואצטרך טיפולים , או שאתחיל בתהליך אימוץ והכסף הזה יתמוך או אפילו עכשיו שאינני מסוגלת לעבוד במשרה מלאה והם יבטיחו הבטחת הכנסה או כסף לכל הרופאים הפרטיים שאני נאלצת ללכת אליהם בגלל טיפשותם של חבריהם או לכל הטיפולים האלטרנטיביים הויטמינים / המינרלים שחסרים בגופי כי הרופאים אפילו לא טרחו לבדוק וגם לכל הדיאטות המשונות שאני צריכה לעבור כי אין להם מודעות בכלל לנושא התזונה. שלא ישבו לי שם בכנס בזכיכות הדעת ויספרו לי על מחקריהם החדשים ההצלחות הרבות ויטפחו לעצמם על השכם על נגזרות הסינטטיות והקוקטילים החדשים שיקחו אחריות על הפאשלות הגדולות שעשו במחי יד ובחוסר רצינותם ובכספיהם ישלמו עליהם.שיבינו את תפקידם כרופאים את האחריות שמוטלת על כתפיהם את האדם שיושב מולם ולא יגרמו לו נזק בלתי הפיך ואפילו לא ישלמו על זה פרוטה . לא ? אז תשתדלו לא להריע להם למחוא כפיים ולהתרגש עד דמעות בסוף אני נשארת בבית עם ההורמון האדוויל / נקסין / עם בחילות הקאות וילד שאולי יגיע בחלומות

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo4.gif חבל

את יכולה לומר את כל הדברים הללו בכנס עצמו בפאנל שאלות ותשובות.

נעמי 17

New member
יקרה.

אני חייבת לומר לך שאני מבינה אותך ולספר לך שהייתי במקום שאת נמצאת בו. הגעתי אחרי תחלואים רבים להשלמה עם האנדו , למרות שאני סובלת, ואחרי ההשלמה באה המחילה. אני סולחת. את הילד המיוחד שלי קיבלתי במתנה מאלוהים, לא אני ילדתי אותו אבל אני אמא וזה מה שחשוב. אין לי כעס רק רצון עז לשנות את המצב. זו הסיבה שאני מגיעה לכנס. אני השלמתי עם המחלה שלי, ומי שלא נותן לי את הטיפול שאני צריכה, לא אראה אותו שוב. הכעס מזיק לנו. לא יודעת איך להסביר, אבל חיי נראים הרבה יותר טוב אחרי שהשלמתי, סלחתי ,ועכשו אני מנסה לעזור לאחרים ולשנות גישה אצל רופאים ואחרים. בכל דרך.

יקירתי חמדתי ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה ומחבקת חיבוק מועך. כל מילה בסלע. אי אפשר היה לכתוב זאת יפה יותר. גם אצלי הכעס והזעם חלפו והגיעה ההשלמה, אנחנו כנראה היינו צריכות לשלם את מחיר הבורות. למה? אינני יודעת- נסתרות הן דרכי האל. מה שאנחנו יכולות לעשות עכשיו זה למנוע מבנות צעירות להמשיך ולשלם את מחיר הבורות הקיימת. הרופאים לא יעשו את זה בשבילנו, אנחנו הכוח ובידינו הכוח למנוע עוד סבל, כאב, וחיתוכים מיותרים בבשר. אני מקווה שתגיעי לכנס ואז אוכל לחבק אותך לא רק וירטואלית.

ha1231

New member
את חייבת לבוא כדי לקבל חזוקים

ו
מבנות הפורום, גם אני כל כך מבינה אותך וכואבת אך אין מה לעשות צריך להשלים אם הגורל שניגזר עלינו ולהמשיך הלאה ולראות את האור בקצה המנהרה. הפורום כל כל מסייע ומעודד לפחות אותי.

gui1

New member
הפורום הזה מקסים ולפעים ממש

בחזקת מציל נפשות .ואני אכן דואגת להפיץ אותו בכל הזדמנות שיש . אבל מדוע שהרופאים לא ישלמו על הטעות שעליהם ? השלמתי עם החלה אבל הביטחון והתמודדות כל פעם עם רופא בור ועם הארץ שעושה עליי נסיונות ואפילו לפעים לא מתבייש לבקש עליהם כסף זה כבר מרתיח אותי וחבריו שמחפים עליו במקום להוקיע אותו ממש מעבן אותי . זהו . חיבוק ענק לכולכן אשמח לשמע חוויות מהכנס

בקשר למפגש ביום חמישי...

שוחחתי היום בטלפון עם ד"ר סוריאנו, הוא אמר לי שבעיקרון המפגש מיועד עבור רופאים ולא עבור החולות. הניסיון שלהם היה להפיץ את הכנס בקרב כל רופאי המשפחה באזור גוש דן, וכמובן רופאים גניקולוגים, וע"י כך להגדיל את המודעות למחלה. בחודש יולי הוא מתכנן לערוך כנס עבור חולות האנדומטריוזיס. התכנון הוא שהכנס יעסוק במחלה מכל מיני היבטים ודרכי ההתמודדות עימה. לכל מי שיש רופא משפחה שהוא מעריך כרופא, רצוי שתיידעו אותם על הכנס, זה בהחלט יכול לעזור בהפצה... בכל אופן, שוחחתי איתו על החלטתי לעשות עבודה בתחום האנדומטריוזיס ופסיכולוגיה, הוא די התלהב מהרעיון והציע שינחה אותיבמהלך העבודה. הוא אף אמר שיפנה אותי לפסיכולוגית שמתעסקת בתחום האנדומטריוזיס (הידעתן...??).

טל249

New member
אנחנו מגיעים בהרכב מלא - מכוון רמלה

אם מישהי צריכה טרמפ אנחנו עוברים דרך לוד, שדה תעופה ויהוד.

סדני

New member
הזמנה לכנס

ד"ר סוריאנו הבטיח לי הזמנה לכנס ביום חמישי והנה אני מגלה שכולן מגיעות. כמובן ההזמנה לא הגיעה... אז שאלתי איך אני יכולה להשיג הזמנה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בקשה ממי שהולכת לכנס

מי מוכנה לסכם? בייחוד מה שיאמרו על פוריות? פרוטוקולים ייחודיים? ושאלת מיליון הדולר: "צריך להכניס אותך להריון אז יאללה IVF" מול "קודם נטפל באנדו ואח"כ נעשה IVF עם סיכויי הצלחה טובים יותר" וגם סוגיית: לפרוסקופיות חוזרות (הסרת הדבקויות, הסרת חצוצרות)- האם כדאי לפני IVF או לא? קצת חצוף מצדי לבקש, אבל אני לא יכולה להגיע...

למעלה