התפקדות (כמעט) מרץ!

התפקדות (כמעט) מרץ!

תמיד אני מנסה למצוא דברים מקוריים לשים בפורום אבל כמעט אף פעם אני לא מצליחה.. אז הנה! משהו שהמצאתי לבד ויכול להיות מגניב אם תשתפו פעולה :p היום האחרון של פברואר כל ארבע שנים מצדיק את זה. התפקדות החודש תעשה במתכונת ארץ עיר
ארץ (איפה הייתם רוצים לגור) : עיר (מאיפה אתם) : חי (איזו חיה אתם אוהבים) : צומח (אתם טיפוסים של טבע) : דומם (מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי) : ילד (מי הבנאדם האחרון שהתקשר אליכם) : ילדה (מי הבנאדם האחרון שהתקשרתם אליו) : מקצוע (מקצוע נוכחי) : אישיות (מקצוע שהייתם רוצים בעתיד) : ובנוסף לזה נצרף כמובן את שיר לסיים איתו את החודש : שיר לפתוח איתו את החודש : השיר המאוס של החודש : שיהיה חודש מקסים, ו29 בפברואר שמח לכולם!

tomerldt

New member
:)

ארץ (איפה הייתם רוצים לגור) : איטלינ או ארה"ב עיר (מאיפה אתם) : ירושלים חי (איזו חיה אתם אוהבים) : כלבים צומח (אתם טיפוסים של טבע) : ככה ככה דומם (מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי) : לנגן או לשמוע את יהודית :) ילד (מי הבנאדם האחרון שהתקשר אליכם) : אמא ילדה (מי הבנאדם האחרון שהתקשרתם אליו) : ... ...גם כן -.אמא מקצוע (מקצוע נוכחי) : תלמיד תיכון אישיות (מקצוע שהייתם רוצים בעתיד) : להיות יהודית רביץ!... סתם נגן או פסיכולוג ובנוסף לזה נצרף כמובן את שיר לסיים איתו את החודש : מגדלור שיר לפתוח איתו את החודש :סליחות השיר המאוס של החודש: נעמיד פני יתומים שבוע \ סוף שבוע נעים לכולם!

hila 2580

New member
גמני רוצה..

ארץ (איפה הייתם רוצים לגור) : האמת, כמה שזה נשמע קיטש, לא הייתי מוותרת על ישראל. עיר (מאיפה אתם) : גוש עציון חי (איזו חיה אתם אוהבים) : סוסים צומח (אתם טיפוסים של טבע) : כן מאוד. דומם (מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי) :לשמוע מוסיקה ולטייל. ילד (מי הבנאדם האחרון שהתקשר אליכם) : המרצה שלי ילדה (מי הבנאדם האחרון שהתקשרתם אליו) : אח שלי הגדול מקצוע (מקצוע נוכחי) : סטודנטית אישיות (מקצוע שהייתם רוצים בעתיד) : להיות מובטלת ולחתום בלשכה! סתם, הייתי רוצה להיות הצלמת שתעשה ליודית את הצילומים לאלבום הבא.. ובנוסף לזה נצרף כמובן את שיר לסיים איתו את החודש :מי לאהבה שיר לפתוח איתו את החודש :שוב מתחלפת העונה השיר המאוס של החודש : געגוע צ'בוע טוב...

../images/Emo13.gif

ארץ (איפה הייתם רוצים לגור) : כן כן, חולה על ישראל, אבל אוסטרליה.
עיר (מאיפה אתם) : חיפה, ובקרוב כבר לא
(וואי, כבר שנה אני גרה פה, איזה הזוי, כאילו רק אתמול עברתי *סניף סניף*) חי (איזו חיה אתם אוהבים) : חתוליםםםם צומח (אתם טיפוסים של טבע) : טבע כן, פרחים לא, אבל הנה דוגמא לטבע לא טבעי
שאני מאוד אוהבת
דומם (מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי) : לנגן, לראות טלוויזיה... ילד (מי הבנאדם האחרון שהתקשר אליכם) : חחח הייתה לי שיחה שלא נענתה (מזל שהסתכלתי) ואין לי מושג ממי.. ילדה (מי הבנאדם האחרון שהתקשרתם אליו) : דנה
מקצוע (מקצוע נוכחי) : גננת בהאית.. סתם, מאבטחת. אישיות (מקצוע שהייתם רוצים בעתיד) : הפקת מוזיקה וסאונד. ובנוסף לזה נצרף כמובן את שיר לסיים איתו את החודש : נמש על השמש שיר לפתוח איתו את החודש : Woman - Nanah Cherry השיר המאוס של החודש : Unbrella (שמישהו יעלים את השיר הזה כבר מהפלייליסט בבקשה!!!!)

ToMeTiN

New member
יאאאא מקום יפה

הייתי בו פעם באיזה טיול של בית ספר והוא חלק מהנוף של המכללה שלי:)

hila 2580

New member
תגידי??? הם מחפשים עובדים??

סתם,איזה כיף לך אחלה של נוף, (אני עובדת בגן ילדים ככה שכל מה שאני רואה זה נזלת ומשיכות בשיער.. )

ToMeTiN

New member
לה לה לה

איזה רעיון יפה ארץ - ישראל עיר - מושב חי - כלבים צומח - בערך... דומם - לישון ולהקים כפר:) ילד - אח שלי ילדה - אמא שלי מקצוע - סטודנטית (מתחילה מחר סימסטר ב!) אישיות - אין לי מושג שיר לסיום חודש - סליחות שיר לתחילת החודש - רעידת אדמה שיר מאוס של החודש - "טירוף במה" - אריק איינשטייין. העברתי אותו והוא חזר כל הזמן. כנראה אצטרך למחוק אותו מהרשימה וזהו:) שבוע טוב

venustudent

New member
עונה

ארץ (איפה הייתם רוצים לגור) : שנה באמסטרדם או בלונדון ואז לחזור לפה עיר (מאיפה אתם) :חולון חי (איזו חיה אתם אוהבים) : חתולים
צומח (אתם טיפוסים של טבע) : ככה ככה דומם (מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי) : לגלוש הרבה כמובן, לשמוע מוזיקה, לקרוא. ילד (מי הבנאדם האחרון שהתקשר אליכם) : חברה ילדה (מי הבנאדם האחרון שהתקשרתם אליו) :במקרה אותה חברה מקצוע (מקצוע נוכחי) :סטודנטית ועובדת עם ילדים אישיות (מקצוע שהייתם רוצים בעתיד) :מלחינה שיר לסיים איתו את החודש :הגננים היום עצובים שיר לפתוח איתו את החודש :בגלל הרוח-שלומי שבת

1Shir

New member
דילגתי על שאלות אישיות...

ארץ (איפה הייתם רוצים לגור) : ישראל זה בסדר ואם לא אז גרמניה או ארה"ב עיר (מאיפה אתם) : במקור תל אביב חי (איזו חיה אתם אוהבים) : הכי הרבה חתול צומח (אתם טיפוסים של טבע) : לא ממש, אני טיפוס של טבעי אבל לא של יותר מדי טבע... דומם (מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי) : לטייל בחוץ

למעלה