התפקדות ינואר!

AnNa ChAn

New member
התפקדות ינואר!../images/Emo221.gif

באיחור לא אופנתי
מצטערת
שם [או כינוי]:
MSN מסנג'ר:
אייסיקיו:
Yahoo! מסנג'ר:
תמונה:
מה את/ה מתכנן לחודש הזה? (מזימות להשתלט על העולם וכדומה...)
יש משהו שאת/ה ממש זוכר מהחודש הקודם?
האם את/ה חושב כמוני שהחודש הזה יקרעו לנו את הצורה מכל המבחנים?

uw213

New member
עונה

שם [או כינוי]: אורי גיל: - איזור מגורים: צפון MSN מסנג'ר: אייסיקיו: Yahoo! מסנג'ר: תמונה: מה את/ה מתכנן לחודש הזה? (מזימות להשתלט על העולם וכדומה...) לנסות לשרוד את העומס המטורף שלי, ואם יהיה זמן אז גם קצת להנות. יש משהו שאת/ה ממש זוכר מהחודש הקודם? יש הרבה דברים... חנוכה היה מצויין! האם את/ה חושב כמוני שהחודש הזה יקרעו לנו את הצורה מכל המבחנים? יקרעו זאת לא מילה. יש לי פשוט עומס מטורף.

Word Up

New member
../images/Emo27.gif

שם [או כינוי]: Word Up גיל:- איזור מגורים:איפשהו בישראל. MSN מסנג'ר:מסר. אייסיקיו:^ Yahoo! מסנג'ר:אין. מה את/ה מתכנן לחודש הזה? (מזימות להשתלט על העולם וכדומה...) להירגע מהתקופה הזאת של שלושה מבחנים בשבוע
יש משהו שאת/ה ממש זוכר מהחודש הקודם? חופש חנוכה ואיזה סופשבוע מגניב אחד
האם את/ה חושב כמוני שהחודש הזה יקרעו לנו את הצורה מכל המבחנים ? לא,סיימנו את כל המכסה,חוץ משני מבחנים קטנים ...

אנה92

New member
הוו יהה ההתפקדות ../images/Emo13.gif

שם [או כינוי]: אנה גיל: 15 איזור מגורים: מרכז MSN מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 316204265 תמונה: פעם הבאה -| מה את/ה מתכנן לחודש הזה? (מזימות להשתלט על העולם וכדומה...) הוו גם להשתלט על העולם.. *מוחאחאחא אל תגידו שלא הזהרתי* הממ אז עוד משימות לחודש..לחרוש הרבה.. למצוא זמן להיות במחשב ולמצוא איזה ספר טוב לקרוא ולא את הזבל שאני קוראת עכשיו =\ יש משהו שאת/ה ממש זוכר מהחודש הקודם? המממממממ חוץ מכל יום ויום בחודש?! האם את/ה חושב כמוני שהחודש הזה יקרעו לנו את הצורה מכל המבחנים? הווווווווווווווווווווווו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

המסכה3

New member
../images/Emo221.gif

שם: יובל גיל: 13 אזור : תא ונמרכז אני מתכנן להשתלט על העוללם בעזרת כדור באולינג , לגו, ואקדח מים. מוהההאאאהה
החודש הקודם: הפ 7 גם לי יש מליון מבחנים

מתפקדת../images/Emo42.gif

שם [או כינוי]: מיה. גיל: 16. איזור מגורים: מטה יהודה, בין ת"א לבין י-ם. MSN מסנג'ר: אין. אייסיקיו: אין. Yahoo! מסנג'ר: רוצים לנחש את התשובה? תמונה: נכון שסנופקין מקסים? מה את/ה מתכנן לחודש הזה? (מזימות להשתלט על העולם וכדומה...) להגיש פרוייקט מעיק באנגלית -אולי אפילו מחר, ולהצליח להנות למרות כל השעורים והעבודות. יש משהו שאת/ה ממש זוכר מהחודש הקודם? כנס חנוכדברא בחנוכה היה מאוד מאוד מהנה! האם את/ה חושב כמוני שהחודש הזה יקרעו לנו את הצורה מכל המבחנים? בהחלט ייתכן. ביום ראשון הם מפרסמים את לוח המבחנים שלנו, ויש לי הרגשה שהוא לא יעלה לי חיוך על הפרצוף.

הממ..כנס של הארי פוטר שהיה חודש שעבר בת"א..

+
של הארי פוטר לבוגרים/מבוגרים או משהו... יו, בא לי כבר עולמות
.

ליליאן15

New member
איזה כנס??

יו פעם הבאה אם מישו יודע על משהו כזה תוכלו להודיע לי? תנקס

ייתכן../images/Emo13.gif

הייתי בכל הכנס, כולל המשפט המעולה! אני עצמי נמוכה למדי, שיער שטני ונדמה לי שהייתי שם עם סוודר אדום עז. אם זה עוזר, באתי עם חברה בעלת שיער שחור מתולתל (השיער שלה דיי בולט בשטח, כך שזה סימן היכר דיי טוב).

oriane5

New member
לא זוכרת אותך..

גם אני הייתי שם והמשפט אכן היה גאוני! התפקעתי בכולו,
זה היה מצחיק עד דמעות! כשדמבלדור נכנס עם הגרביוני רשת פשוט התפוצצתי מצחוק! מאי, חבל שהלכתם אחרי הפנל, פספסתם את כל הצחוקים..
מה שהיה אחרי היה הכי טוב אבל לא נורא.

אכן היה ענק.

"מר גאוון, אנא אל תנסה להלביש את כשלונותיו של סוורוס סנייפ על מרשי, אלוהים יודע שהוא מתלבש מספיק גרוע גם ככה"
"כבוד השופטת, העדה מפחידה אותי ומציעה לי ביסקוויטים." "גברת מקגונגל, השתלטי על עצמך והעבירי לי את הביסקוויטים." - פנייה אל העד סוורוס סנייפ: "אתה נשבע לומר את האמת, את כל האמת ודבר מלבדה?" "Always"

אוף, כ"כ רציתי להישאר למשפט../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

נו, לא נורא P: אני אפגוש אותך בעולמות? :]

ליליאן15

New member
אוי גם לכם יש את הפרוג'קט על הוויז'ן?

זה הפרויקט הזה על אנשים עם חזון נכון? גם לנו יש
על מי את עושה? אני על וולט דיסני. ממש כיף האמת.

למעלה