התפקדות ינואר שם: גיל: איזור מגורים: למה אתם מתחפשים?
ש שתיקה אחרונה New member 2/3/07 #1 התפקדות ינואר../images/Emo196.gif שם: גיל: איזור מגורים: למה אתם מתחפשים?
S S H I R O N I New member 2/3/07 #2 ינואר?XDDDDDDD מרץ. מה, נכנסת לטורבו טיים או משהו? [הא, יש לך YES. ] שם:שיייייייר גיל:14 D: איזור מגורים:ראשלצ"ית למה אתם מתחפשים?התחפשתי לדבורה
ינואר?XDDDDDDD מרץ. מה, נכנסת לטורבו טיים או משהו? [הא, יש לך YES. ] שם:שיייייייר גיל:14 D: איזור מגורים:ראשלצ"ית למה אתם מתחפשים?התחפשתי לדבורה
ש שתיקה אחרונה New member 2/3/07 #3 ../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifנו התבלבלתי../images/Emo7.gif
M MC MoRaNa New member 3/3/07 #4 מתפקדת לחודש ינואר!!!!!!1 שם:מורן גיל:15 איזור מגורים:בת-ים למה אתם מתחפשים?טכנית לשטן.אבל השלט של האסירות של חברות שלי היה מגניב מדיי.וכך גם כובע השיפוצניק של ידיד שלי.אז הייתי בשלוש תחפושות בפורים אחד. אני מגניבה.
מתפקדת לחודש ינואר!!!!!!1 שם:מורן גיל:15 איזור מגורים:בת-ים למה אתם מתחפשים?טכנית לשטן.אבל השלט של האסירות של חברות שלי היה מגניב מדיי.וכך גם כובע השיפוצניק של ידיד שלי.אז הייתי בשלוש תחפושות בפורים אחד. אני מגניבה.