התפקדות ינואר

0verpr0tected

New member
התפקדות ינואר../images/Emo196.gif

הפורום מלא בכל מיני שאלונים.(תכננתי לפתוח גם שרשור שאלון על היל,אבל אולי אני כבר יעשה אותו שבוע הבא) אז לא ידעתי אם כבר לפתוח את השרשור או לא..אבל נו.. שיהיה
לא להתעצל לענות
שם: גיל: מקום מגורים: שיר מועדף של היל: תמונה: מסר לאומה: איך עבר חודש ינואר? דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר? דברים שמצפים לכם בחודש פברואר?

noy m

New member
מתפקדת

שם:נוי גיל:14 מקום מגורים:דרום שיר מועדף של היל:gypsy woman תמונה: מסר לאומה:עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע איך עבר חודש ינואר?סבבה אש דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר?כל מיני דברים שמצפים לכם בחודש פברואר?טיול שנתי

../images/Emo9.gifמתפקד../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

שם:טל עבודי
גיל:בקרוב 15 מקום מגורים:פתח תקווה שיר מועדף של היל: לשחק באש
תמונה:
מסר לאומה:----- איך עבר חודש ינואר?אממממממממ... נחמד מאוד דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר?טיול שנתי
דברים שמצפים לכם בחודש פברואר?אממ..לא יודע =\\\

s h a h a r 1 4

New member
מתפקדת

שם:שחר גיל:15 מקום מגורים:מרכז שיר מועדף של היל:יש מלאאאא תמונה: מסר לאומה:אין... איך עבר חודש ינואר?בסדר דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר?עברתי למגמת תקשורת וזה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי בחיים... דברים שמצפים לכם בחודש פברואר?יש לי יום הולדת (שבוע הבא)

Nathalie 6293

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: נטלי
מקום מגורים: באר שבע
שיר מועדף של היל: dreamer
תמונה: לא יודעת למה אבל אני חולה על התמונה הזאת!!
מסר לאומה: תהנו מהחיים אבל לא יותר מדי
איך עבר חודש ינואר? סבבה
דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר? אממ..... נראה לי סיור של"ח...
דברים שמצפים לכם בחודש פברואר? יומולדת (ביום רביעי הזה!!!!)

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: אוראל
מקום מגורים: נהריה :] שיר מועדף של היל: יש הרבה
תמונה:
מסר לאומה: אין P= איךך עבר חודש ינואר: בסדר
דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר: אין : [ דברים שמצפים לכם בחודש פברואר: מבחנים

AvivoOosh

New member
עונהנהנה../images/Emo6.gif

שם:אביבוששש גיל:13 מקום מגורים:איפה שהוא חחח... שיר מועדף של היל:HAPPY תמונה: מסר לאומה: איך עבר חודש ינואר?סבבה דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר?אממ לא יודעת דברים שמצפים לכם בחודש פברואר?--"--

ShuSha9

New member
מתפקדת ../images/Emo196.gif

שם: קסניה גיל: 14 מקום מגורים:חולון שיר מועדף של היל:Someone's Watching Over Me תמונה: מסר לאומה:"אל תשפוט את מי שניסה ונכשל, תשפוט את מי שלא ניסה..." איך עבר חודש ינואר?נחמד דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר?אמממ חבר וגיליתי שאני טסה בפסח XD דברים שמצפים לכם בחודש פברואר?שומדבר לא מתוכנן לחודש הזה אבל אני מקווה שיהיה טוב ^__^

מתפקד ../images/Emo195.gif

שם:ניב גיל:15 מקום מגורים:רחובות שיר מועדף של היל:someone's watching over me תמונה: מסר לאומה: איך עבר חודש ינואר? סבבה לגמרי דברים נחמדים שקרו לכם בחודש ינואר? מצאתי עבודה D: דברים שמצפים לכם בחודש פברואר? אממ

למעלה