התפקדות יוני

go goldi

New member
התפקדות יוני

שם: גיל: תאריך לידה: איך היה החודש בפורום? מה את/ה מצפה לחודש הבא? האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? אםמ לא-למממממההה? אם כן-אושר גדול
זהו

go goldi

New member
שיהיה../images/Emo3.gif

שם:ז'בט גיל:עוד חודש וקצת16! תאריך לידה:5/7/1991 איך היה החודש בפורום?
מה את/ה מצפה לחודש הבא?חופששששששששש ומפגשים
האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ?יאפ אםמ לא-למממממההה?
אם כן-אושר גדול

יונייייייייייי????חחחחחחחחח

שם:דרור גיל:13(אני חושבת) תאריך לידה:23.12 איך היה החודש בפורום?-עמוס
מה את/ה מצפה לחודש הבא?-כלום
האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ?נחשו
אםמ לא-למממממההה?
אם כן-אושר גדול-אההא!
זהו-

מתפאקדת../images/Emo176.gif

שם:רגע חכו לי גיל:14 ו-10 וחצי חודשים תאריך לידה:15.7.1992 איך היה החודש בפורום?
מה את/ה מצפה לחודש הבא?שאילן יתקשר אליי האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ?כן כן כן אםמ לא-למממממההה?כי אני אהיה בחול
לא רוצה אם כן-אושר גדוליאי
זהו הודגש באמצעות מדגישומטיק

מתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם: יובל |פצצהגיל: 12 וחצי
תאריך לידה: 8.9.94
איך היה החודש בפורום? כיייףף
מה את/ה מצפה לחודש הבא? שיהיה כמו החודש הזה
האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? כע
אםמ לא-למממממההה? -- רק בחודש השני אני לא יוכל לבוא כי אני יהיה בתילאנד
אם כן-אושר גדול
זהו

slee4

New member
מתפקדת!../images/Emo195.gif

שם:ש[א]רון גיל:16 ויומיים תאריך לידה:30.5.91 איך היה החודש בפורום?אחלה,מגניב,סבבה מה את/ה מצפה לחודש הבא?למפגשים ווייייייייייייייייייייייייי האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ?לאאאאאאאאאאאאאא......ברור שכן!!!!!!!!!!1 אםמ לא-למממממההה?מי לא בא?אני באה!!! אם כן-אושר גדול-ווייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זהו

../images/Emo41.gif עונה

שם: חמו גיל: 14 תאריך לידה: 6.3.93 איך היה החודש בפורום? כיףףףףףףףף מה את/ה מצפה לחודש הבא? כיףףףףףףףףף האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? ברור שאני אבוא אם אני אהיה בארץ אםמ לא-למממממההה? אם כן-אושר גדול =) זהו

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif מתפקדדדדד ../images/Emo70.gif

שם: עומר גיל: 14 עוד 9 ימים תאריך לידה: 10.6.93 איך היה החודש בפורום? מגניבב מה את/ה מצפה לחודש הבא? שיהיה לי יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? ברורררר אםמ לא-למממממההה? - אם כן-אושר גדול- נכוןןןןןןן זהו- ביי

מתפקד ../images/Emo195.gif

שם: אורי גיל: 15 תאריך לידה: 19.3.92 איך היה החודש בפורום? אחלה מה את/ה מצפה לחודש הבא? הרבה דברים האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? ברור אםמ לא-למממממההה? ^^ אם כן-אושר גדול :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת D:

שם:אריאל גיל:שבת הבאה 14 D::::: תאריך לידה:9.6 איך היה החודש בפורום?סבבה מה את/ה מצפה לחודש הבא?יומולדת D:::::: חופש גדול D::::::: האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ?בטח
אםמ לא-למממממההה?ששששששש

ofer976

New member
מתפגר

שם: אלמוג גיל: 75 תאריך לידה: 44.13.2095 איך היה החודש בפורום? איזה פורום? מה את/ה מצפה לחודש הבא? אני מצפה ציפיות על המיטה שלי האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? לא חורף? אםמ לא-למממממההה? ככה- כי ככה זאת לא תשובה

עונה ../images/Emo13.gif

שם:טופז
גיל:עוד 3 חודשים 15 תאריך לידה:17.9 איך היה החודש בפורום?סבבה.. חח מה את/ה מצפה לחודש הבא?שיהיה גם סבבה... האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ?מקווה... אם יהיה קרוב אליי.. אםמ לא-למממממההה? אם כן-אושר גדול זהו יומנעים!

מוגלי7

New member
עונה

יו, כמה זמן לא כתבתי... שם: אמרי גיל: 12 תאריך לידה: 10.8.94 איך היה החודש בפורום? לא כל כך הייתי מה את/ה מצפה לחודש הבא? שאני אהיה יותר האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? כנראה שכן אםמ לא-למממממההה? לכי תביני הורים אם כן-אושר גדול תודה, לא ידעתי שכל כך אוהבים אותי.. זהו
כל הכבוד!

Pijamist

New member
מתפקד../images/Emo70.gif

שם: אלון. גיל: 13. תאריך לידה: 31.08.93 איך היה החודש בפורום? מאוד כיף:‏-) מה את/ה מצפה לחודש הבא? חופש גדול ומפגשים. האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? לחלקם. אםמ לא-למממממההה? יש דבר כזה הורים. אם כן-אושר גדול :-‎) זהו.

Yu vi

New member
מתקפדת../images/Emo3.gif

שם: יובל :] גיל: 14 ו4 חודשים P: תאריך לידה: 3.2.93 איך היה החודש בפורום? אחלה בחלה
מה את/ה מצפה לחודש הבא? שיהיה כייייף , וכמובן- חופש גדולללללללללללללללללללללללללללללל
האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? ברור! D: אםמ לא-למממממההה? ^^^ אם כן-אושר גדול.. יאי D:

משה קיפוד יפה../images/Emo176.gif

משה קיפוד הוא יפה או משה הוא קיפוד יפה? תלוי אם קוראים לו משה והוא קיפוד או שמא שמו הוא משה קיפוד, ובמקרה כזה הוא יכול להיות גם צ'ינצ'ילה. משה קיפוד יפה הוא.

מתפקדת

שם:יובל גיל:12 וחודש תאריך לידה:21.4.1995 איך היה החודש בפורום?כיףףףף מה את/ה מצפה לחודש הבא?בת מצווה האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ?לא אםמ לא-למממממההה?כי אמא שלי לא מרשה לי.....:( אם כן-אושר גדול:( זהו

הילה XD

New member
(=

שם:הילה גיל:14 בעוד מעט מאוד ימים תאריך לידה:10.6 איך היה החודש בפורום?מקסיםם מה את/ה מצפה לחודש הבא? שאילן קובי ועודד ייצתרפו לכאן, יארגנו מפגשים יצהירו שתהיה עונה חמישית ושכולנו נשתתף בה ונהיה הכותבים XD האם תבוא/י למפגשים המתוכננים בחופשת הקיץ? כאילו דה אםמ לא-למממממההה? כי ג'ורג' אכל אותי אם כן-אושר גדול. אכן זהו

למעלה