התפקדות יוני!

Marg H

New member
התפקדות יוני!../images/Emo88.gif

האם באמת שכחנו מהחודש הזה? [מצטערת חפירה מתחת!] אוקי, אביה פתחה חגיגה לכבוד הפורום שחזר [חצי] לשימוש, אנו מקווים להצלחה שתמשך, ושנדבר יותר ויותר על CSI כאן ובכלל! [פוליטיקה זה דבר נחמד, לא כך?
] אז סוף שנה בפתח [לחלקינו בכל מקרה, אני לומדת עד 10.7 בערך] ולחלק זה בכלל לא משנה. היה שבועות, היה ל"ג בעומר, אפילו חג שמח לא כתבנו. אז הפיצוי על זה. הקיץ בפתח, הציגו את עצמכם! *שם: *גיל: *מאיפה: *חיכתם לקיץ?: *עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?: *עד מתי אתם לומדים? אם בכלל [יוני, אלי
]: *אתם עדין צופים בCSI? *האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק? *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה? *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק? *לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]:

מתפקדת../images/Emo69.gif

*שם:דרור *גיל:14 *מאיפה:ישראל *חיכתם לקיץ?:לא *עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?:כן *עד מתי אתם לומדים? אם בכלל [יוני, אלי]:ה-20 ליוני *אתם עדין צופים בCSI?באארור *האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק?לא *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה?כי איך אפשר בכלל *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק? אין אחד מועדף *לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]:המון בהצלחה

MeItOsH

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif

*שם:מיתר *גיל:בעוד שבוע בדיוק 16! *מאיפה:נצרת עילית *חיכתם לקיץ?:ביג טיים! *עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?:יומולדת,בריכה,ים,הרבה מכון כושר *עד מתי אתם לומדים? אם בכלל [יוני, אלי]:לא זכור לי שבמהלך השנה למדתי..אבל כנראה שעד ה20 *אתם עדין צופים בCSI?ברור! *האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק?לא!נבר אבר! *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה?כי זה כבר חלק ממני..ואני לא יכולה לוותר עלזה..ואני גם ממש אוהבת לראות לופים.[לראות שוב ת'עונה הרביעית..ושידורים חוזרים של שלישית-ניו יורק] *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק?נחשו. *לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]:[גודביי]&גוד לאק [נו מה לעשות,זה פרק טראומתי בשבילי בווגאס. שרה
]

../images/Emo103.gif

*שם: אורְנית *גיל: 16 *מאיפה: מבשרת ציון *חיכתם לקיץ?: כן. קיץ זה אחלה
*עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?: כרגע אני ממש צריכה להשתפר באנגלית. *עד מתי אתם לומדים? אם בכלל [יוני, אלי]: תאורטית 11 ביולי, מעשי 20-1 ביולי, אחרי שכל המורים מההסתדרות פורשים ונגמרות הבגרויות לשנה זו
*אתם עדין צופים בCSI? כן *האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק? לא *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה? כי אני מעדיפה את מיאמי, כמה שהוא קיטשי ומפגר *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק? מיאמי...
*לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]: שיהיה פה עמוס ומעניין

מתפקד ../images/Emo13.gif

שם: = יוני *גיל: = 19 *מאיפה: = פ"ת *חיכתם לקיץ?: = לא !!! *עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?: = כע.. ללמוד רישון בקיץ הזה, ולצאת לאיזה חופשה טובה *עד מתי אתם לומדים? אם בכלל [יוני, אלי]: = אני לא לומד כבר חח.. עובדים ועובדים
*אתם עדין צופים בCSI? = לא
*האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק? *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה? *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק? = ניו יורק. *לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]: = שיהיה פשוט פעיל ומפוצץ ונחמד

הדמר

New member
מתפקדת

*שם:הדס *גיל: *מאיפה:חיפה *חיכתם לקיץ?:לא *עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?:לא *עד מתי אתם לומדים? אם בכלל [יוני, אלי]:סיימתי כבר ללמוד *אתם עדין צופים בCSI?אין כבלים ומיאמי לא מעניין אותי אז כרגע לא *האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק? לא *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה?כי גם וגאס וגם נ"י מענינים אותי *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק?כבר עניתי על ז ברמז לא? *לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]:שיהיה פעיל

Terpsichore

New member
המ.

*שם: סקרלט, או שני. The same thing. *גיל: 16 *מאיפה: פ"ת *חיכתם לקיץ?: לא בדיוק. *עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?: כן. *עד מתי אתם לומדים? אם בכלל [יוני, אלי]: 20 ביוני. לא שבתנו. *אתם עדין צופים בCSI? כן. *האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק? לא. *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה? כי וגאס שולט. *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק? אין כל כך העדפה. *לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]: שיהיה פעיל?

hitchhiker218

New member
יאללה../images/Emo3.gif

*שם:אביה *גיל:אוטוטו 16 *מאיפה:מרכז *חיכתם לקיץ?:אההא! *עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?:אולי חו"ל...עבודה...לימודים... *עד מתי אתם לומדים? אם בכלל [יוני, אלי]:עד ה-30 ליוני לימודים סדירים...אבל בעיקרון רק ב-14 אני מסיימת בגרויות והכל.. *אתם עדין צופים בCSI?מדי פעם..עכשיו הגיעה עונה 5 לVOD אז אני אתחיל להריץ מרתונים
*האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק?חחח חלילה! אני רואה לפעמים מיאמי וניו יורק... ווגאס לא ממש משודר וראיתי הכל עד לעונה 5 וכמו שאמרתי, 5 בVOD אז אני חוזרת גם לזה... *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה?--- *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק?ווגאס בייבי! *לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]:נצלו את הזמן! לכתוב הודעות בפורום זה אכן דבר חשוב אבל אל תשרפו את כל הזמן מול המחשב

Marg H

New member
../images/Emo180.gifתורי, לא?

*שם: הדר *גיל: באוקטובר אני יהיה 16 *מאיפה: ראשל"צ *חיכתם לקיץ?: לא, חורף תחזור! *עכשיו שהוא הגיע/כמעט הגיע יש תוכניות?: לא *עד מתי אתם לומדים?: משהו מאוחר, 10 משהו כזה ליולי, אחרי הבגרות בלשון אני אסיים!
*אתם עדין צופים בCSI? כן, מידי פעם. [בחופש אני אוריד את עונה 8!] *האם אתם חלק מהאלו שעזבו את מיאמי או וגאס לניו-יורק? לא *עכשיו אם כן, למה? אם לא, כל הכבוד! סתם, גם למה? כי וגאס שולט, מיאמי אני לא צופה, תמיד חשבתי שניו-יורק בסדר. *ולשאלת השאלות וגאס, מיאמי או ני-יורק? וגאס בייבי! *לסיום, איזה ברכה אתם מאחלים לפרום לפני שבו לחופשה? [שם יש בדר"כ "עומס" ופעילות בפורום]: בעזרת השם בלי נדר שנצליח להחזיר את ההצלחה של שנה שעברה. ושגם השנה בשתים לפנות בוקר אני אוכל לשבת לעשות רענן ולקרוא ריב נורא מטומטם ומצחיק של איל ואביה

Marg H

New member
אני לא יודעת

תגידי נראה לך יש לו חיים מחוץ לכאן?

hitchhiker218

New member
אף פעם לא חשבתי שכן

אבל לאחרונה ההעדרות שלו מתחילה לערער את כל מה שהאמנתי בו!

למעלה