התפקדות יוני!

התפקדות יוני!../images/Emo42.gif

(איכס, קיץ
) שם: גיל: מקומגורים: שיר אחרון של ווית'ין ששמעת: משהו כיף שעשית היום: התרשמות כללית מחודש מאי (או לא כללית, אפשר גם לפרט
): ציפיות לחודש יוני: חודש מגניב שיהיה, ושלא נמות מחום.
מדגישארון

הו, שרשור התפקדות! איזו הפתעה D:

שם: זוהר
מקומגורים: מבשרת
שיר אחרון של ווית'ין ששמעת: ~בודקת בפלייליסט~ WOMB
אחרי שהעתקתי אותו מהדיסק שמתי אותו במקום קרוב בפלייליסט כדי לשמוע אותו שוב היום. XD
משהו כיף שעשית היום: שיחקתי גיטאר הירו, וראיתי בנות גילמור בטלויזיה.
התרשמות כללית מחודש מאי: כפי שכתבתי בהתפקדות בנייטוויש (אגב הרעיון לשרשור הזה היה מהשרשור של שירה בנייטוויש XD), אני די מרוצה באופן כללי לרוב, למרות שאני מרבה להתלונן
היה חם כי קיץ ואיכ והיו לימודים ומבחנים שגם איכ, אבל זה לא עושה לי אווירה כללית של באסה או מעפן או לא יודעת מה.
ציפיות לחודש יוני: שתתבטל הבגרות בהיסטוריה. ^_^ ואולי גם בביולוגיה, או לפחות שאצליח בה. ושיהיה כיף בזוהרלדת!
הודגש באמצעות מדגישארון

Brombit

New member
רק עכשיו שמתי לב ../images/Emo115.gif

שאת כתבת את השאלון וגם כתבת שאת מופתעת ממנו, והבנתי שזה היה בצחוק

yael627

New member
קייייץ ../images/Emo23.gif

שם: יעל גיל: 16 מקומגורים: ראשון שיר אחרון של ווית'ין ששמעת: Ice Queen הבלתי מעורער
משהו כיף שעשית היום: לצחצח שיניים? אבל אתמול הלכתי לת"א אחרי הבגרות בספרות וסופסוף מצאתי את חנות הדיסקים בסנטר! זה לקח זמן...
ואז קניתי את הדיוידי של from wishes to eternity
התרשמות כללית מחודש מאי (או לא כללית, אפשר גם לפרט ): חרא חודש... בגרויות ומגנים... אין לי כוח יותר
ציפיות לחודש יוני: לסייים עם הבגרויות!!! שיהיה קיץ מגניב לכולם :]

Amir Noy

New member
יוניייייייי../images/Emo140.gif

שם: עמירP: גיל: 17 וחצי מקומגורים: מרכז
שיר אחרון של ווית'ין ששמעת: דסיבר
משהו כיף שעשית היום: ישנתי 7 שעות
התרשמות כללית מחודש מאי (או לא כללית, אפשר גם לפרט ): חודש מיותר
ציפיות לחודש יוני: לקבל את התשובות של מבחני המודיעין

Amir Noy

New member
../images/Emo207.gifקניתי הארד דיסק של 1 טרה בייט../images/Emo9.gif

yael627

New member
תתחדש!

אבל למה אתה צריך טרה בייט? אני יכולה להכניס שם את כל ה-17 שנים שאני חיה ועוד יישאר מקום

Amir Noy

New member
XDDDD

בייחוד מוזיקה. יש לי מלא מלא דיסקים(100~) שאני מעביר אותם על איכות מקסימלית(loseless) שזה שוקל המון. ובין היתר גם הרבה סרטים שאני מעדיף לשמור על המחשב מאשר לחפש אותם בדיסקים המתרוצצים לי בבית.

Endogenisis

New member
בשציצלנד קר כל השנה

שם: טל גיל: 15.5 מקומגורים: נצרתחת עילית שיר אחרון של ווית'ין ששמעת: לא יודע משהו כיף שעשית היום: ציירתי חשופיות בשיעור ביולוגיה התרשמות כללית מחודש מאי (או לא כללית, אפשר גם לפרט ): חרטא חודש D: סתם. היה הרבה חופש ציפיות לחודש יוני: שלא יהיה חם יותר מידי, לקבל 100 בכל הבגרויות :{

bachner1

New member
אני

שם: מיכאל גיל: 20 מקומגורים: י-ם שיר אחרון של ווית'ין ששמעת: לא זוכר
(לא שמעתי בשבוע האחרון) משהו כיף שעשית היום: שיחקתי כדורגל בישיבה, וחזרתי הבייתה
התרשמות כללית מחודש מאי (או לא כללית, אפשר גם לפרט ): ישיבת מעלה גלבוע הפתיעה אותי לטובה, ובאופן כללי היה טוב. ציפיות לחודש יוני: אותו דבר? החיים לא משתנים שם יותר מדי

קיץ ../images/Emo5.gif

שם: ירדן גיל: 15 וקצת מקומגורים: פות שיר אחרון של ווית'ין ששמעת: לא זוכרת משהו כיף שעשית היום: חזרות, סושי, שנ"צ, 100 (גם) בפיזיקה :} התרשמות כללית מחודש מאי (או לא כללית, אפשר גם לפרט ): אוך חודש מעייף ביותר P: אבל היה כיף ציפיות לחודש יוני: תגמר השנה, ציונים טובים, להתקבל לתיכון, הופעה טובה {:

Brombit

New member
למי יש כח לכותרת ../images/Emo115.gif

שם: נזריה אלמוניתי גיל:+19 מקומגורים: אשדוד/בסיס הרחק אי שם בדרום הלוהט/קפוא של ארצנו שיר אחרון של ווית'ין ששמעת:Jane Doe... אה, לא, Candles, כי שמעתי את Enter במלואו
משהו כיף שעשית היום: אכלתי פלאפל התרשמות כללית מחודש מאי (או לא כללית, אפשר גם לפרט): גרוע כמו כולם ציפיות לחודש יוני: שיהיה יותר טוב ממאי, ושאולי אפילו אני אתקשר... ואולי אפילו הקיבוצניק הזה (סתם המצאתי שהוא קיבוצניק) יעזור לי במשהו וכמו תמיד אני מקוה להפסיק עם המרמור ולהתעסק יותר במעשים, אבל למדתי להיות פסימית במצבי החום זה דבר זניח, ואני מדברת על חתיכת חום...

Brombit

New member
לא, הקולה היתה יותר כיפית ../images/Emo115.gif

הייתי נורא צמאה, החום גזל ממני את כל המים...

It Snow In Hell

New member
עונה

שם:אירה גיל:15 מקומגורים:צפון שיר אחרון של ווית'ין ששמעת:The Truth Beneath The Rose
משהו כיף שעשית היום:כלום התרשמות כללית מחודש מאי (או לא כללית, אפשר גם לפרט ):היה חודש נחמד בסה"כ.והכי טוב היה שעברתי את מבחני המיון והתקבלתי לשם!!! ציפיות לחודש יוני:לעבור את הבדיקות בשלום ולקבל תעודה טובה.

למעלה