התפקדות יוני

התפקדות יוני ../images/Emo195.gif

דלגו שזה לא תחילת החודש..
לא נורא.. הפורום קצת יבשש.. קצת הרבה...
וכוכבה הציעה לעשות שירשור היכרות... <גם בגלל שהצטרפו עוד כמה חדשים> גם החדשים וגם הישנים..
אז יאללה תתחילו להתעורר...
שם:
איך הגעת לפורום..?
איזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת?
אייסי/מסנ' (למי שרוצה):
האם כבר פגשת את יוסי?
נהנים פה בפורום? או שיש מש'ו שאת/ה חושב/ת שצריך לשנות?
ואם יש תמונה אהובה של יוסי... <למרות שקשה לבחור..>
אם יש מש'ו שאתם רוצים לספר עליכם/על יוסי או על כל דבר אחר...

כוכבה 27

New member
../images/Emo51.gif שרית

שם: כוכבה. גיל: 23.5. איך הגעת לפורום? דרך אוריאן המקסימה,שעזרה לי להיות חלק מהפורום,תודה אוריאן. איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהב/ת? אני אוהבת את כל השירים,בעיקר את "ציפור אבודה בידייך". אייסי: 270600448. האם פגשת את יוסי? כן ב- 5/6/06 במסיבת הזהב,היה מאוד מרגש ומאוד נהנתי. נהנים פה בפורום? כן מאוד יש אנשים מקסימים בפורום. אם יש מש'ו שאתם רוצים רוצים לספר עליכם/על יוסי או כל דבר אחר? כן על יוסי שהוא זמר מדהים,ומאוד אוהב שאכפת לו מהקהל שלו,וכולם פה מאוד מעריכים ואוהבים אותו,וזה מגיע לו.

goes1

New member
אני ראשונה ../images/Emo6.gif

שרית בת 18 - (עוד חצי שנה) מתל אביב הגעתי לפורום כי פיטרו אותי מהעבודה אז היה לי זמן להכנס למחשב , להכנס לאתר שלו ודרך זה לפורום..! אני אוהבת את כל השירים שלי יוסי..בזמן האחרון התחברתי ל"כל המעלות" איי סי:272024204 פגשתי את יוסי פעם ראשונה ב מסיבה של התקליט זהב..(אבל אני עוד לא מעכלת את זה) אני דווקא מאוד נהנהית פה בפורום...אבל לפעמים קצת יבש פה..אז אני מציעה שאם יבש שכל אחד יספר מה עבר עליו באותו יום.. יש תמונה אחת של יוסי שאני הכי אוהבת שהצטלמתי איתו אבל אני לא יכולה לעלות אותו...אבל עשיתי מזה הגדלה ויש לו מקום נכבד על הקיר שלי
אין לי משהו מיוחד שאני רוצה לספר על עצמי חוץ מזה שאני ממש ממש מעריצה את יוסי...וכל הקיר שלי מלא תמונות שלו.... אה....וכן יש לי משהו להגיד על עצמי: למרות שזה לא יהיה מוצא חן בעני כמה אנשים אבל מי שבן אדם יקבל אותי... - - - אני לסבית!! זהו.......................!

sarit lang

New member
אופס...בטעות נכנסתי משם משתמש אחר!

אבל גם הספקתי לראות שאני לא הראשונה....יפה לך כוכבה!!

אחלה רעיון באמת יבש פה חח

אני הילה בת 15 וחצי מירושלים איך הגעתי לפורום? אממ...דרך אוריאן כמובן שהיא חברה טבוה שלי שבלעדיה כמובן גם לא הייתי פוגשת את יוסי שאותו פגשתי לראשונה במפגש פורום שהיה לנו בעיר בארומה ושם...גיליתי שהוא בנאדם מקסים...אמיתי... ש...שהוא שונה ממה שחשבתי כאילו...תמיד חשובים מישהו מפורסם...פוזה כאלה כאילו בחיים לא חשבתי שאני אוכל להתקרב כל כך להעריץ אותו בתור בנאדם ולא רק בתור זמר איזה שיר של יוסי אני הכי אוהבת? יום אחד איתך ואל האור (= אייסי:200811318 מסנ':[email protected] כן אני מאוד נהנית להיכנס פה לפורום אני חושבת שזה נחמד שאפשר להכיר אנשים ככה...ויש פה אחלה אנשים דרך אגב תמונה אהובה של יוסי? אני אוהבת את כל התמונות של יוסי! הכל אפילו את התמונה שאני ואוריאן צילמנו בקניון הדר (של יוסי אוכל ארטיקק (:) ) משו לספר עליי? אין לי כל כך מה לספר עליי... ועל יוסי? אממ כמו שכולכם בטח יודעים שנאי מעריצה אותו בתור אדם ולא רק בתור זמר ושהוא פשוט בנאדם מקסים

עונה.. ../images/Emo9.gif

שם: שרית גיל: 17 וחצי עיר: ירושלים
איך הגעת לפורום..? שמעתי על יוסי ואחרי הרבה זמן החלטתי לחפש עליו חומר... ומצאתי ת'פורום.. חח איזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת? ארץ אין ברירה ודז'ה וו אייסי/מסנ' (למי שרוצה): 282676206 [email protected] האם כבר פגשת את יוסי? כן... כמה פעמים.. והוא בן אדם מדהיםםם, וזה לא סתם.. הוא באמת כזה... חובה להכיר אותו.. זה מש'ו נדיר
נהנים פה בפורום? או שיש מש'ו שאת/ה חושב/ת שצריך לשנות? כפרעל הפורום הזה...
כולם מדהימים אחד אחד... צריך קצת להעיר אותו לפעמים
אבל חוצמזה יש כאן אחלה אנשים ובאמת כיף להיות פה... בזכות יוסי הכרתי פה אנשים מדהימים.. ואם יש תמונה אהובה של יוסי... <למרות שקשה לבחור..>: יש אחת שמ'זה אהבתי... שמתי אותה..
אם יש מש'ו שאתם רוצים לספר עליכם/על יוסי או על כל דבר אחר... : אממ.. לא ממש, זה שיוסי מדהים כבר כולם יודעים.. ועליי.. אממ אולי שאני שומרת שבת.. ולא נראלי שיש עוד מש'ו... וזהו... ובאמת נראלי שאפשר לפתוח לפעמים שרשור על מה שעשיתם היום ולספר סתם דברים כמו ששרית אמרה.. כדי שהפורום יהיה קצת יותר פעיל..

orianush

New member
חחח אהבתי את הכותרת..

ממש מסדר זיהוי
שם: אוריאן
עיר:ירושלים
איך הגעת לפורום..? חיפשתי בתפוז והגעתי לקומונה שהייתה אז ואחרי כמה זמן נפתח הפורום
איזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת? "יום אחד איתך"
אייסי/מסנ' (למי שרוצה):317736786 [email protected] האם כבר פגשת את יוסי? כן, 4 פעמים
נהנים פה בפורום? או שיש מש'ו שאת/ה חושב/ת שצריך לשנות? אני נהנת פה מאוד! יש משהו קטן שקצת הפריע לי.. יש פה כמה אנשים שחושבים שאני פה כדי "לשעשע" את הפורום ולפתוח כל הזמן משחקים.. אז זהו שזה לא התפקיד שלי.. זה התפקיד של כולם פה.. אני לא קייטנה, כמו שלכולם פה אין רעיונות גם לי אין ותאמינו לי שאני מחפשת ולוקחת דוגמאות מפורומים אחרים.. ואני לא יודעת למה אבל הרבה פעמים אני פותחת כל מיני דברים ולא משתפים פה בכלל פעולה.. וחבל =/
ואם יש תמונה אהובה של יוסי... <למרות שקשה לבחור..> יש מלאא תמונות יפות
אם יש מש'ו שאתם רוצים לספר עליכם/על יוסי או על כל דבר אחר... אממ לא ממש.. נראה לי שאתם יודעים כבר כל מה שצריך..

orianush

New member
כנסו רגע...

דבר ראשון אני שמחה לראות שיש פה אנשים שמרגישים בנוח לספר לנו על דברים אישיים שלהם, זה כבר מראה משהו על הפורום שלנו. דבר שני ראיתי שהציעו לפתוח כל יום שרשור ולכתוב איך עבר עלינו היום וסתם דברים שאנחנו רוצים לספר אז אם אתם חושבים שזה יעבוד נעשה ניסיון וממחר יפתח שרשור
שכל אחד יוכל לכתוב שם גם על דברים שלא קשורים ליוסי, נראה איך זה יעבוד..

תקשיבו...

אוריאן היא מומחית פורום בגלל זה היא בצבע אדום.. חח אבל זה לא אומר שהיא זאת שצריכה להפעיל ת'פורום... אם יש לכם רעיונות גם אתם יכולים ליזום בעצמכם.. לפתוח שירשורים מתאימים, ולהפעיל והכל.. ותשתדלו שאם מישהו באמת מנסה לעשות את זה אז להראות שיתוף פעולה מצידכם... זה חשוב שתשתתפו... כמו שעכשיו אתם עונים על השאלות.. (כל הכבוד..
)

orianush

New member
חחח "מומחית פורום"?? טוב שיהיה..

תודה על העזרה וההבנה

אני..

שם: אודליה גיל:18 וחצי עיר:ירושלים איך הגעתי לפורום: הייתי בתקופת הקומונה פעם ב.. עד שפתחו את הפורום ונשארתי לצמיתות שיר אהוב של יוסי: הכל במיוחד בוכה בלילות שהיה לי כעיצה בתקופה קשה.. אייסי:309468198 מסנג'ר: [email protected] פגשתי את יוסי בפעם הראשונה בבת מצווה של אחיינית שלי לפני 4 שנים ומאז ראיתי אותו עוד פעמיים לשנות בפורום: אין מה.. תמונה אהובה של יוסי: הכל משהו על יוסי: הוא אחלה זמר ואין עליו (אני לא צריכה לספר לכם על זה) עליי: סיימתי ללמוד סוף סוף ואני מתחילה שירות לאומי בשנה הבאה בגן לילדים חרשים.. ובזכות יוסי כנראה הכרתי את הבן אדם הכי מקסים שיש (הכרנו באותו יום שהיינו בשישי עם מיכל) וזהו יוסי תודה על הכל!!!

1מאיוש

New member
שליייי../images/Emo140.gif

[ניסיתי אתמול בערב 4 פעמים לשלוח אבל זה לא עבד] שם: מאיה. גיל: 15 וחצי. עיר: ירושלים- גבעת זאב! איך הגעת לפורום..? הגעתי אחרי שהייתי בחזרות לטקס יום הזיכרון של היישוב ויוסי היה שם והוא שר[שיר אחד] בלי מוזיקה מלווה בלי כלום.. והחלטתי שהוא פשוט מדהיםםםםםםם ואני רוצה להיות בפורום שלו! וגם לפני זה הוא שר פזמון אחד שהיה איזה אירוע בבי"ס. איזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת? אהבה בת 20 - עברית+צרפתית. אייסי/מסנ' (למי שרוצה): אייסיקיו: 222452432 מסנג'ר: [email protected] האם כבר פגשת את יוסי? ראיתי את יוסי פעמיים.. ברוב אנ'ליודעת מה לא דיברתי איתו ואחרי זה נפגשתי איתו במסיבהה שהיה בה כ"כ כיף! נהנים פה בפורום? לא צריך לשנות כלום! ואם יש תמונה אהובה של יוסי... כולן יפות! אי אפשר לבחור.. אם יש מש'ו שאתם רוצים לספר עליכם/על יוסי או על כל דבר אחר... ==> זה פשוט כל התגובות על המסיבה שלי ושל כולם פה אומרים הכל על יוסי!
צירפתי תמונה בקישור כי זה לא עובד לי להוסיף רגיל..

אניייי

שם:עדי גיל:עוד שבוע בת 15 עיר:חיפה איך הגעת לפורום..?פיי אני ותיקה, אני מהקומונה פשוט שמעתי את יוסי שר בתוכנית "ריח מנטה" איזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת? "אהבה בת 20" ו"יום אחד איתך" אייסי/מסנ' (למי שרוצה):[email protected] האם כבר פגשת את יוסי?
למה להזכיר
לא, לא פגשתי אותו... נהנים פה בפורום? או שיש מש'ו שאת/ה חושב/ת שצריך לשנות?כן אני מאוד נהנת ואם יש תמונה אהובה של יוסי... <למרות שקשה לבחור..>באמת קשה לבחור

limorl2

New member
../images/Emo27.gif

שם: לימור גיל: 15 וחצי עיר: ירושלים איך הגעת לפורום..? דרך שרית (אחותי)... איזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת? "ציפור אבודה בידייך" אבל כל השירים יפים... אייסי/מסנ' (למי שרוצה): 262238547 האם כבר פגשת את יוסי? כןןן והוא בן אדם מדהיםם
נהנים פה בפורום? או שיש מש'ו שאת/ה חושב/ת שצריך לשנות? כן, נהנית מאוד.. למרות שרק התצטרפתי... ואם יש תמונה אהובה של יוסי... <למרות שקשה לבחור..> אני אוהבת את כל התמונות...
אם יש מש'ו שאתם רוצים לספר עליכם/על יוסי או על כל דבר אחר... אממ.. אין לי משהו מיוחד לספר...

moranush86

New member
...

שם: מורן גיל: 20 עיר: גבעת זאב איך הגעת לפורום..?: ראיתי בתפוז שיש קומונה ליוסי שלימים נפתח פורום איזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת? בוכה בלילות אייסי/מסנ' (למי שרוצה): 249434381 האם כבר פגשת את יוסי? כן נהנים פה בפורום? או שיש מש'ו שאת/ה חושב/ת שצריך לשנות? כן נחמד פה

...

שם:שני גיל:15 וחצי עיר:ירושלים איך הגעתי לפורום?:ראיתי את הקומונה וכשנפתח הפורום הצטרפתי... שיר של יוסי:עד אליה.בוכה בלילות והכוח באהבתך איי סי:227972455 האם פגשתי את יוסי?: כןןןןןן 5 פעמים!!! נהנים בפורום:כן

lir2004

New member
שלי

שם: לירן גיל: 17 עיר: נתניה איך הגעת לפורום..?: דרך האתר הרשמי! איזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת?: אני אוהב את כל השירים שלו... יכול להיות שאת "בוכה בלילות", את "ציפור אבודה" ואת "יום אחד איתך" קצת יותר... אייסי/מסנ' (למי שרוצה): אייסי: 197667606. מסנג'ר: [email protected]. האם כבר פגשת את יוסי?: לצערי הרב, לא... באסה!!! נהנים פה בפורום? או שיש מש'ו שאת/ה חושב/ת שצריך לשנות?: את האמת?!, אחלה פורום! ואם יש תמונה אהובה של יוסי... <למרות שקשה לבחור..>: כולן יפות! אם יש מש'ו שאתם רוצים לספר עליכם/על יוסי או על כל דבר אחר... אני זמר וכותב, גם תירגמתי כמה שירים, אפילו מצרפתית, את "לס מוואה טמא"... ו... אני מעריץ גדול של יוסי, לדעתי, הוא אחד הזמרים הכי טובים בעולם בכלל ובארץ בפרט... ואם לא - אז הזמר הטוב ביותר בארץ!

למעלה