התפקדות יוני

קרניjack

New member
התפקדות יוני../images/Emo181.gif

מי חי פה בכלל?
שם: גיל: איזור מגורים: סרט החודש: ספר החודש: אלבום החודש: דבר טוב שהולך לעשות לכם את החודש: תמונה:

אני ^^

שם: מור גיל: 17. מתקרבת בצעדים קטנים לכוס קוקטייל הדרקולה שלי. (משקה שמצוי ב'בלאק בורגר') איזור מגורים: ב"ש. סרט החודש: דרקולה. מה? זה מצחיק! ברצינות! תקעו לאלוקארד שדיים על הראש, לוסי עושה סקס עם גורילה והדבר היחיד ששפוי הוא מינה. שהיא אידיוטית מוחלטת. (למי שיש הוט, שיראה את הסרט בפעם הבאה שהוא מוקרן ויצחק עד שהריאות שלו יתפוצצו) ספר החודש:פרסי ג'קסון וגנב הברק. מומלץ בחום ע"י הכותב של ארטמיס פאול, איאן קולפר (=אדם דגול). אלבום החודש:יש כסף, אין אלבום.קמצנית. דבר טוב שהולך לעשות לכם את החודש:אני הולכת לעשות בדיקה רפואית שככל הנראה תאפשר לי לאכול שוקולד^^. ביום שאחרי הבדיקה אני הולכת לחסל בקבוק של שוקו יוטבתה, שתי חבילות של שוקולד חלב עלית וחבילת דוריטוס. ^^ *אושר* תמונה:"מינימאנדי! אמרתי לך לא ללבוש את הבגדים שלי!", "אבל אימא...". "לא איכפת לי כמה את יפה איתם!".

בדנתמ

New member
בו!

מי חי פה בכלל? חי ובועט...
שם: אהוד גיל: 21 איזור מגורים: מבשרת סרט החודש: לא יודע. ספר החודש: לא יודע. אלבום החודש: ואו זה קשה... יש לי כמה: scenes from a memory / dream theater images and words / dream theater secret of the runes / therion dirt / alice in chains vitalogy / pearl jam דבר טוב שהולך לעשות לכם את החודש: אם אני אמצא סוף סוף בסיסט ללהקה שלי ונתחיל לעשות חזרות קבועות ומסודרות... תמונה: הסמיילי המיוחד שלי

נממ

שם: נועה גיל: 18 איזור מגורים: השרון סרט החודש: אין לי מושג... לא יצא לי לראות סרט שהלהיב אותי יותר מידי. ספר החודש: המשחק של אנדר
אלבום החודש: הדמו של קסמבר :] ~חרישה מטורפת~ דבר טוב שהולך לעשות לכם את החודש: הממ שבוע הבא מסיבת פיג'מות יום שישי ה13 הלווין סטייל
(היי, אולי פה זה סופר לא מקורי, אבל בשבילי כן
) תמונה: אין לי כוח

Sensorium

New member
../images/Emo54.gif

שם: פלי ^^ גיל: 16 איזור מגורים: רחובות סרט החודש: סדרה: DEXTER ספר החודש: משהו על ערפדים שהתחלתי לקרא. אלבום החודש: - דבר טוב שהולך לעשות לכם את החודש: המ, שום דבר נורמלי לא נראה באופק. תמונה: חמוד שכמותו

Up To No Good

New member
להלה

שם: מור גיל: 14 איזור מגורים: עין חראות/טבעון סרט החודש: התפוז המכני, מתים על החיים, מולאן (
) ספר החודש: התפוז המכני
אלבום החודש: כנראה הדיסק עם החמישית והשביעית של בטהובן שהתמכרתי אליו P: דבר טוב שהולך לעשות לכם את החודש: חופש! ו, אמ, שהטיסה לארה"ב כל יום מתקרבת
תמונה: נה

ה צ פ ע

New member
יאללה, שנים ש...

מחיפה כאן!
שם: צ' (תשלימו לבד
) גיל: אני הזקן בחבורה או שנדמה לי?! 35 ("מה מעשיך כאן בכלל בין הצוציקים" בטח ישאלו, ואענה: הכל בראי-המתבונן!) מגורים, כבר רמזתי בתחילה... סרט החודש: עוד לא ראיתי, מחכה לראות את... האביר-האפל! (או במלים אחרות: בטמן-2 החדש!) ספר החודש: לא זכור לי כרגע... מדי פעם מציץ מחדש לאינציקלופדית הערפדים, אם פיספסתי משהו... אלבום החודש: עדיין כבר כמה חודשים: THRILLER 25YEARS - MICHAEL JACKSON דבר טוב: ים של סרטי קומיקס בדרך, אין כמוהם! (במיוחד האביר האפל!;) תמונה: נא להביט בשירשור שפתחתי! הטפט למחשב שלי כרגע, הסרט שמגיע בסוף השנה...

אה...נו טוב, נצטרף להמון.

*יורדת מהעץ* אז ככה, המפקדת. שם: עבור רבים אינו קיים, אז אינו משנה (המפקדת: רדי ל50!) גיל: רגע, אין כרטיס אישי בשביל הדברים האלו? (המפקדת: רדי לעוד 50!) אזור מגורים: הראש שלי! (המפקדת: את לא יוצאת שבת השבוע!) סרט החודש: מלך האריות 3/1.5 - האקונה מטטה. ישבתי והתגלגלתי מרוב צחוק. בחיי. ספר החודש: דרקולה, בראם סטוקר, כריכה רכה, אנגלית, 100% נייר ממוחזר, 15 ש"ח. יש לי 2 פרקים לסוף. אני שוקלת לכתוב כאן בפורום את הביקורת לספר. אלבום החודש: אחד הדברים האחרונים שהשגתי היו השרים החדשים של good Charlot, אבל זה היה לפני יותר מחודש, והשיר שלהם all black (באופן עקרוני, אני מקווה ששוב לא בלבלתי בין להקות ושירים) צריך להיות מוכרז כהמנון הפריקים האולטימטיבי, והיה מצחיק למדי, כאשר חושבים עליו ככה. אבל אני לא שמעתי הרבה מוזיקה לאחרונה, אלא אם נחשיב את שירי הפתיחה והסיום המעולים ביותר (שיר סיום מעולה! זה דבר די נדיר) של vampire knight. דבר טוב שהולך לעשות לי את החודש:אה, אני אראה את בנהזוג שלי 3 פעמים החודש, ולא פעמיים בזכות שבועות. תמונה...לא שלי, נכון? (ציור שלי, אגב. די ישן, צוייר בפלאש,. חשבתי להראות ל...אני חושבת שהייתה זו ילדת הכוכבים, את הדמות לפאנפיק שלעולם לא אכתוב, על וינקס. כן, זו היא. לכן היא כזאת אה...רזה מידי. ולא פרופורציונאלית.)

ברור שהיא יפה, היא ערפד

חוץ מדרקולה, שהוא מכוער, רוב הערפדים המתוארים הם די כוסונים. זה כנראה כי רוב הכותבים מדוכאים מינית או משהו כזה. כאשר תפסו אותי מציירת את היד המכאנית שלה נזפו בי קשות.

Rose131

New member
דיליי של 8 ימים../images/Emo12.gif

שם:נועה גיל:16 וחצי איזור מגורים:ירושלים\מבשרת סרט החודש:הנס ממילאנו
סתם,וגם דרקולה בגרסה של 1993 או משהו בסגנון היה חביב ספר החודש:"איך להיות טובים" של ניק הורנבי. אלבום החודש:אממ... וואי, 3 צ'ירס, נראה לי. דבר טוב שהולך לעשות לכם את החודש:איןממש. תמונה:איןליכוח

למעלה