אה...נו טוב, נצטרף להמון.
*יורדת מהעץ* אז ככה, המפקדת. שם: עבור רבים אינו קיים, אז אינו משנה (המפקדת: רדי ל50!) גיל: רגע, אין כרטיס אישי בשביל הדברים האלו? (המפקדת: רדי לעוד 50!) אזור מגורים: הראש שלי! (המפקדת: את לא יוצאת שבת השבוע!) סרט החודש: מלך האריות 3/1.5 - האקונה מטטה. ישבתי והתגלגלתי מרוב צחוק. בחיי. ספר החודש: דרקולה, בראם סטוקר, כריכה רכה, אנגלית, 100% נייר ממוחזר, 15 ש"ח. יש לי 2 פרקים לסוף. אני שוקלת לכתוב כאן בפורום את הביקורת לספר. אלבום החודש: אחד הדברים האחרונים שהשגתי היו השרים החדשים של good Charlot, אבל זה היה לפני יותר מחודש, והשיר שלהם all black (באופן עקרוני, אני מקווה ששוב לא בלבלתי בין להקות ושירים) צריך להיות מוכרז כהמנון הפריקים האולטימטיבי, והיה מצחיק למדי, כאשר חושבים עליו ככה. אבל אני לא שמעתי הרבה מוזיקה לאחרונה, אלא אם נחשיב את שירי הפתיחה והסיום המעולים ביותר (שיר סיום מעולה! זה דבר די נדיר) של vampire knight. דבר טוב שהולך לעשות לי את החודש:אה, אני אראה את בנהזוג שלי 3 פעמים החודש, ולא פעמיים בזכות שבועות. תמונה...לא שלי, נכון? (ציור שלי, אגב. די ישן, צוייר בפלאש,. חשבתי להראות ל...אני חושבת שהייתה זו ילדת הכוכבים, את הדמות לפאנפיק שלעולם לא אכתוב, על וינקס. כן, זו היא. לכן היא כזאת אה...רזה מידי. ולא פרופורציונאלית.)