התפקדות יולי.

התפקדות יולי.

שם: מיקום: גיל: דרכי תקשורת: המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': טיפ לחודש: תוכניות לחודש: תמונה:

הורס 17

New member
מתפקד../images/Emo177.gif

שם: גל מיקום: כרמיאל גיל: 19 דרכי תקשורת: [email protected] (מסן לא אימייל) המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': הדיסק החדש של שרון קרלן טיפ לחודש: חכם בשמש תוכניות לחודש: הופעההה של אפרת תמונה: הנה אני ^^

y a e l4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

Shir FGS

New member
:)

שם: שיר. מיקום: צור יגאל. גיל: 17. דרכי תקשורת: מה זה משנה, גם ככה אף אחד לא מוסיף. המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': התמימים של הרלן קובן. טיפ לחודש: אל תתבטטו בבית. תוכניות לחודש: הופעה של יוני. הלוואי שהייתי יכולה ללכת להופעה של אפרת אבל לא כ"כ יש לי עם מי ואיך. תמונה: :) המאזן הלבן היה קצת מוזר ולכן התמונה יצאה כחולה. ככה היא יצאה, היא לא ערוכה. וזה ממסע ישראלי
והיינו בירושלים, והיה שלג. ואוזי, נוסטלגיה [עזבו שזה היה לפני שלושה חודשים. 4...]

let it fall 91

New member
כל הכיתה בצופים?

שם: מעיין מיקום: ק. קרניצי גיל: 16 דרכי תקשורת: -- המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': הנסיך הקטן. פעם ראשונה שאני באמת קוראת את הספר. טיפ לחודש: תישנו כמה שאתם יכולים. תוכניות לחודש: דאמ, בפורום יוני. תמונה:

מתפקדת :) ../images/Emo195.gif

שם: שלי מיקום: ראשון לציון (מי עוד מהמרכז? ליסוע להופעה יום שישי..) גיל: 17 דרכי תקשורת: מסנג'ר [email protected] 335236187 המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': דיסק של אפרת גוש. טיפ לחודש: חייכו! כל הזמן.. :) תוכניות לחודש: לעבוד, להנות תמונה:פרטי :p יום נפלא !!

dsol

New member
../images/Emo195.gif_../images/Emo189.gif

שם: דודי מיקום: אשדוד גיל: 19 דרכי תקשורת: מסרים
המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': החד של הסמאשין פאנקינגס ! טיפ לחודש: תנו טיפים למתדלקים ! הם צריכים את זה ! תוכניות לחודש: לעבוד וטבריה... ונראה כבר מה עוד תמונה:

שיר לי שיר

שם: ניר מיקום: עזה גיל: 19 דרכי תקשורת: [email protected] המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': יוני בלוך הרגלים רעים/קרייזי/שום גמדים לא יבואו ודמיאן הירסט
טיפ לחודש: אמנות
לקרוא סטודיו ישן זה נהדר! וחוץ מזה, סעו לנרווגיה, אני מתגעגעת רק חסכו המון כי בקבוק שתיה קטן עולה בין 15-25 ש"ח תוכניות לחודש: מסיבה, ים, בת מצוה של בת דודה, יום הולדת לחבר, הופעה של יוני, הופעה של החומה בבנימינה ועוד ועוד תמונה:-->(כל הזכויות שמורות לעומר)

y a e l4

New member
תתחדשי על השחור../images/Emo13.gif

מזכיר לי את ימי השחור שלי

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם:צליל מיקום: באר שבע גיל: 16 וכמה חודשים דרכי תקשורת: [email protected] המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': מיליון רסיסים קטנים-ג'יימס פרי. ספר מדהים
טיפ לחודש: לשים קרם הגנה כשהולכים לים
תוכניות לחודש: ת"א, הופעות, לטייל, וספונטיות תמונה:

grace00

New member
מישהו בוכה מחוץ לבית שלי

ואני לא יודעת אם זה בנאדם או כלב...... שם:גרייס מיקום: חחח גיל: חחח דרכי תקשורת: חחחח סתם.. [email protected] המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': נו... עוד פעם..... הסאונדטרק של פלאנט טרורררררררררר טיפ לחודש: תעבדו תוכניות לחודש: להמשיך לברוח תמונה:

ססילייה

New member
../images/Emo13.gif

שם: ליל (Oli) מיקום: קריית ביאליק גיל:19 דרכי תקשורת: [email protected] המלצה על דיסק/סרט/ספר ושות': Placebo-Sleeping With Ghosts טיפ לחודש: תעשו חיים!
תוכניות לחודש: סקס\ימים בתל-אביב\הקלטות\הופעות\אוסטריה תמונה: ינוני ואני

למעלה