התפקדות יולי...

התפקדות יולי... ../images/Emo175.gif

בזמן האחרון הפורום לא מי יודע מה פעיל, אבל בכל מקרה, תנו סימן חיים... שם: גיל: איסי\מסן: מה עושים בחופש: =========================== אני... שם: אדי גיל: 18 איסי\מסן: בפרטים מה עושים בחופש: מסיים בגרויות, יוצא החוצה "לבלות" מדי פעם, קורא, טלוויזיה, ובגדול... מנסה לשמור על שפיות :]

Lee1392

New member
חם!!../images/Emo178.gif../images/Emo7.gif מתפקדת..

שם: לי
גיל: 15.5 איסי\מסן: מסר :] מה עושים בחופש: לומדים חמתמטיקה
,טלויזיה,מחשב,חברים,טיול [שיגיע כבר!!] ועוד טיול ולטיייל לבד

hitchhiker218

New member
../images/Emo80.gifמתפקדת...=]

בזמן האחרון הפורום לא מי יודע מה פעיל, אבל בכל מקרה, תנו סימן חיים...פשוט צעק מרקו ומישהו כבר יגיד פולו
שם:אביה גיל:עוד חודשיים 15 איסי\מסן:במסר בכיף=] מה עושים בחופש:אממ לומדת למתמטיקה, עושה עבודה למגן בהיסטוריה,קוראת ספר לבגרות בספרות,עובדת ומתעשרת(מוהעעעע) ומחכה שיגיע החופש האמיתי שלי... ובחופש האמיתי אני נוסעת לאילת אז זה חביב..(למרות שבסודי סודות אגלה לכם, שרגע שמתרגלים כל שנה לטוס לחו"ל עם אהוב ליבכן והחברה הכי טובה, כשאומרים שנוסעים רק לאילת נתקפים דיכדוך לא מרפה...למרות שאילת זה כיף!) (אגב, הכירו את המאומץ שלי:
)

hitchhiker218

New member
אני.... אוחח תפקיד מסובך...

מתייקת
10 שעות ביום במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב 12. קורעת את עכוזי הלא מסוקס מרוויחה 20 לשעה(כי אמא היא המנהלת כספים.. חח סתם זה לא קשור..). יש לציין שאם לא הייתי בת של סמנכ"לית רוב הסיכויים שלא היו רואים אותי ככשירה לעבוד למרות שאני חמור קטן שמזיע הרבה בשביל פת לחמו. אלה היו 60 שניות על הקריעת עכוז של אביה

hitchhiker218

New member
אני מבינה שאתה נהנה...

תקשיב, אתה באמת לא יודע למה אני מסוגלת.. נכון לעכשיו, אם אתה שומע צליל מוזר, אלה העצבים שאתה מנגן לי עליהם! יום יבוא אייל, יום יבוא, ואתה לא תתעורר בבוקר... אוהו ראה זאת כהבטחה!!!!! גררררר

hitchhiker218

New member
אתה מנסה אותי??../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif../images/Emo196.gif../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif

hitchhiker218

New member
גיח גיח גיח! לא היה מצחיק!!!

היו לך בדיחות יותר טובות.. ניראה לי שאתה קצת משתפשף? הייתכן??

hitchhiker218

New member
תשתדל פעם הבאה יותר...

הפעם עלה על שפתי חצי חיוך מאולץ... אולי פעם הבאה.. מי יודע.. חחחח

CapitanSparrow

New member
לא פעיל כי אין על מה להגיב...

שם: ירדן גיל: עוד מעט 14 איסי\מסן: [email protected] מה עושים בחופש: חברות, קניון, סרטים, מחשב...בלה בלה. X:

למעלה