התפקדות יולי ~

Witchcrafts

New member
התפקדות יולי ~ ../images/Emo124.gif

שם פרטי: זכר או נקבה: גיל ותאריך לידה: אס"ק: אימייל: מסנג'ר:
כבר יצא לכם לאכול אבטיח? יש לכם תוכניות לחופש? תפרטו וזה. $-: איך היתה התעודה? התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור? אם היתה לכם אפשרות, איזו דמות הייתם מעלימים מעמק המומינים ולמה? מהי הגרסה של "הפרק האחרון" שהכי משעשעת אתכם? והכי מאוסה? אתם צופים בשידורים של נילס? הערות? הארות? מסר לחוצנים? חודש "סום וקסום ובשום ונפלא..." לכולנו!

GaLuSh 11

New member
../images/Emo3.gif

שם פרטי: גלי D: זכר או נקבה: נקבה ^^ גיל ותאריך לידה: 12 וחצי - 8.1.94 אס"ק: לא מתחברת אז לא חשוב ^^ אימייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] כבר יצא לכם לאכול אבטיח? כן :S יש לכם תוכניות לחופש? תפרטו וזה. $-: אמ לא >_>. איך היתה התעודה? בסדר :) התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור? מאודדד \= אני רוצה את הפרקים האלהה
אם היתה לכם אפשרות, איזו דמות הייתם מעלימים מעמק המומינים ולמה? יש איזה מישהו בעמק, לובש שימלה סגולה או משהו כזה עם כפתורים ניראה לי, יש לו אף רחב כזה. הוא מעצבן אותי <_<. אף פעם לא שמעתי אותו מדבר אבל הוא תמיד כ"כ בולט ותקוע. מהי הגרסה של "הפרק האחרון" שהכי משעשעת אתכם? שסנופקין הוא יהודון בשואה XDDDDDDDDDDDDDDDD
והכי מאוסה? זאתי בלי השידרוגים. אתם צופים בשידורים של נילס? ראיתי את הכל יותר מפעמיים. נימאס כבר X_X הערות? הארות? מסר לחוצנים? אין
D:

Witchcrafts

New member
"או שהוא מת או שהשעון שלי נעצר" ~

שם פרטי: יסמין. זהות מינית: נקבה. גיל ותאריך לידה: 4 ליולי, 1988. בת 18 מינוס. ]-; אס"ק: #165939873 - אני בקושי מתחברת לשם. אימייל ומסנג'ר: MooNehe[at]gmail.com
כבר יצא לכם לאכול אבטיח? כמובן.
יש לכם תוכניות לחופש? קורס קיץ באיכסטוריה ב' והעברת הזמן עד לגיוס. איך היתה התעודה? היא לא הכילה את כל המקצועות והציונים העדכניים, אז זה לא נחשב. את תעודת הבגרות עדיין לא קיבלתי. P-: התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור? מאוד! ;-[ אם היתה לכם אפשרות, איזו דמות הייתם מעלימים מעמק המומינים ולמה? אממ... אין לי שמץ של מושג. @@" מהי הגרסה של "הפרק האחרון" שהכי משעשעת אתכם? יהודון בשואה. Lol והכי מאוסה? סמי הזיות. חרשו על זה וטחנו את זה מכל כיוון! >>~ אתם צופים בשידורים של נילס? אני מניחה שמדי פעם אצפה. ^^~ הערות? הארות? הציטוט בכותרת שייך לגרושו מרקס. מסר לחוצנים? אי.טי חי? '.'

B o N u s

New member
עונהנהנה ../images/Emo176.gif

שם פרטי: טל
זכר או נקבה: זכר
גיל ותאריך לידה: 13 22.9.92
אס"ק:
אימייל: [email protected]
מסנג'ר: [email protected]
כבר יצא לכם לאכול אבטיח? כן. לא טעים לי.. סתם ניסיתי..
יש לכם תוכניות לחופש? תפרטו וזה. $-: אין.. רק מחשב/טלוויזיה/מחשב/טלוויזיה
איך היתה התעודה? לא מרוצה וגם לא מאוכזב
התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור? כן
אם היתה לכם אפשרות, איזו דמות הייתם מעלימים מעמק המומינים ולמה? אף אחת :]
מהי הגרסה של "הפרק האחרון" שהכי משעשעת אתכם? אף אחת =\\
והכי מאוסה? כולן
אתם צופים בשידורים של נילס? לא. אני לא סובל את נילס
הערות? הארות? מסר לחוצנים? לא, לא ולא

tttooo444

New member
מתפקד

שם פרטי: תום זכר או נקבה: ז. גיל ותאריך לידה: 16..16 במרץ אס"ק: אין אימייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] כבר יצא לכם לאכול אבטיח? ברור! יש לכם תוכניות לחופש? תפרטו וזה. $-: הממ,קודם כל עליי לשלם את כל חובותיי לביה"ס,ויש יותר מדי כאלו. אח"כ המממ..ים,מוזיקה ונתניה [החברה הטרייהP:] איך היתה התעודה? לא מתלונן.. התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור? מאד..במיוחד בגלל שהורידו את המומינים בשביל נילס המעפן. אם היתה לכם אפשרות, איזו דמות הייתם מעלימים מעמק המומינים ולמה? סניף כי הוא ממש לא קשור לשם! שיילך לחיות בניו יורק או משהו! מהי הגרסה של "הפרק האחרון" שהכי משעשעת אתכם? עם היהודון בשואה. אבל זה לא היה כל כך מצחיק. כי בדיחות שואה נמאסו כבר. והכי מאוסה? הגרסא הראשונה. אתם צופים בשידורים של נילס? [ע"ע "התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור?"] הערות? הארות? נופ.. מסר לחוצנים? תתרקחו מסמים!

Grokitt

New member
../images/Emo54.gifאני אני אני אני אני אני אני

שם פרטי: עינב זכר או נקבה: נקבה גיל ותאריך לידה:נולדתי השבע עשרה באוקטובר,ואני בת 15. אס"ק:245099958 אימייל:[email protected] מסנג'ר:[email protected] כבר יצא לכם לאכול אבטיח? כן,היום,הרגע
יש לכם תוכניות לחופש? תפרטו וזה. $-: הממ לא,אבל היום יש לי מפגש פורום וזה...ואני הולכת עם חברה שלי וחברה שלה... איך היתה התעודה? הכל היה טוב חוץ מתנ"ך (60) ספורט(50) וספרות (65) התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור? מאוד אם היתה לכם אפשרות, איזו דמות הייתם מעלימים מעמק המומינים ולמה? את סנורקה וגברת פיליונק,כי הן סנוביות ומנסות להתנהג בצורה בוגרת ועמק המומינים זה מקום להשתולל!!(עזבו נו...מופרח) מהי הגרסה של "הפרק האחרון" שהכי משעשעת אתכם? סנופקין הוא ילד בגטו..(זה אפילו יותר מצחיק מ"סנופקין בבית יתומים") והכי מאוסה?הממ ליודעת..הכל מצחיק אותי אבל ניראה לי שלכמה אנשים נמאס מהתאוריה של "סנופקין-חלם-את-הכל"... אתם צופים בשידורים של נילס? לא. הערות? הארות? מסר לחוצנים? כן. (מסר לחוצנים) מיי ניים איז עינב אנד איי ליב היר און ארת' סו איף יו ת'וט אבאוט דיסטרוינג ארת',דונ'ט דו איט ביקוז ווי האב דה מומינס (???) היר,אנד בליב מי,וונס יו וואצ' איט, יו קנט סטופ..סו..וויל יו סינג ווית' מי? הם ב-אים כן הם ב-אים!!! המומי-נים המופל-אים!!! (עכשיו תתרגמו) חודש "סום וקסום ובשום ונפלא..." לכולנו!

עונענענענענעננע../images/Emo9.gif../images/Emo179.gif../images/Emo108.gif

שם פרטי:עינב
זכר או נקבה:נקבה גיל ותאריך לידה: גיל: 13.11
תאריך לידה 6.8
אס"ק:בקושי מתחברת אימייל:
מסנג'ר:[email protected] כבר יצא לכם לאכול אבטיח?כןןןן
יש לכם תוכניות לחופש? תפרטו וזה. $-: ללמוד ללמוד וללמוד
איך היתה התעודה?ממעוולההה
התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור?נורא
אם היתה לכם אפשרות, איזו דמות הייתם מעלימים מעמק המומינים ולמה?לא הייתי מעלימה אפחד כי אז זה לא היה באמת עמק המומינים! מהי הגרסה של "הפרק האחרון" שהכי משעשעת אתכם? שסנופקים הוא יהודי בשואה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הרג אותיי
והכי מאוסה?אין ! אתם צופים בשידורים של נילס?לא :-\ הערות? הארות? מסר לחוצנים?לא
חודש טוב לכוללננוווו

Blue Pencil

New member
../images/Emo203.gif

שם פרטי: דנה זכר או נקבה:
אס"ק: איכסZ: אימייל: במסר^^ מסנג'ר: [email protected]
כבר יצא לכם לאכול אבטיח? כן $: יש לכם תוכניות לחופש? מחנ"ק!!!! ים, בריכה, חברים, לונהפארק וכאלה. איך היתה התעודה? סבבה^^ התאכזבתם שהורידו את המומינים מהשידור? מאוד ]: אם היתה לכם אפשרות, איזו דמות הייתם מעלימים מעמק המומינים ולמה? לא הייתי מעלימה אף דמות. כל דמות, אפילו אם היא זוועתית, תורמת המון לכל מה שהולך שם. מהי הגרסה של "הפרק האחרון" שהכי משעשעת אתכם? שסנופקין "יהודון בשואה"
והכי מאוסה? שהוא מסטול, זה כבר מזמן לא מקורי!
אתם צופים בשידורים של נילס? משדרים נילס?
האמת, אני לא כלכך אוהבת את נילס. הערות? הארות? מסר לחוצנים? רוני סופרסטאר מופיעה אצלנו היום. S:

למעלה