התפקדות יולי

Rioter

New member
התפקדות יולי ../images/Emo124.gif

שם: תאריך לידה מלא: מקום מגורים: מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה) פינת הד"שים: מה עשיתי היום בחופש? תוכניות להמשך החופש: תוכניות לשבוע הקרוב: שמרו על עצמכם, ושיהיה חופש גדול מדהים - ובכלל, חודש יולי כייפי להפליא.. ושיעבור הכי לאט שיש.
(כי, חופש, וזה)

../images/Emo195.gif

שם:ריחן תאריך לידה מלא:11.6.93 מקום מגורים: מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? את הקהילה פה
.. מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה) XD פינת הד"שים: ?!
מה עשיתי היום בחופש? מתנה לחברה תוכניות להמשך החופש:ליודעת. תוכניות לשבוע הקרוב:לעבוד.

Cheetah Girl

New member
יס סר!

שם: מאי תאריך לידה מלא: 10.5.92 מקום מגורים: בת-ים מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה?: את האנשיים:]] מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה) חח לא הבנתי
פינת הד"שים: לכל מי שקורא את זה...:) חח מה עשיתי היום בחופש? חזרות, חזרות, חזרות תוכניות להמשך החופש: חזרות, שבט, חזרות, שבט, שבט, שבט (חח בגלל שעד אז יגמרו החזרותXD) תוכניות לשבוע הקרוב:חזרוווות
אחלה שבוע שיהיה!!:]

chen010189

New member
עברתי פה, לא אתפקד?

שם: חן תאריך לידה מלא: 1.1.89 מקום מגורים: חיפה מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? את זה שהוא עדיין פעיל
מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה) לא פינת הד"שים: לכולם מה עשיתי היום בחופש? חזרות למסיבת סיום תוכניות להמשך החופש: מסיבות גיוס למינהן, מסיבת סיום וכו' תוכניות לשבוע הקרוב: חזרות חזרות חזרות

אופק צח

New member
מתפקד!../images/Emo2.gif

שם: אופק תאריך לידה מלא 24.1.94 מקום מגורים: ירושלים! מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה?
שיש שירשורים מענינים אבל היה יותר כיף שהיה את השמינייה.. מגיע למפגש שעוד לא נקבע? לא. מה עשיתי היום בחופש? הייתי בטורניר כדורגל. תוכניות להמשך החופש: לונה גל
, בריכות
, אילת
, כדורגל
, לישון
ולהסתובב עם חברים. תוכניות לשבוע הקרוב: כדורגל, בריכה, בילוים.

DoRiNuS sMiNiA

New member
מתפקדת../images/Emo88.gif

שם: שיר אותים. [שירותים
...*בדיחה לא מצחיקה*] נו,אתם יודעים איך קוראים לי >< תאריך לידה מלא: 16.02.94 מקום מגורים: חולון מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? שהדבר שהכי פחות מדברים עליו זה על השמיניה
מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה) לא יודעת,יותר בנטייה לשלילי. פינת הד"שים: למי שהמציא את הפסטה. מה עשיתי היום בחופש? עזריאלי. תוכניות להמשך החופש: הופעה של יוני בלוך,תל אביב,תל אביב,תל אביב... תוכניות לשבוע הקרוב: מפגש עם כל החברים,תל אביב...XD

gorillAZ

New member
אללה חופששש!! ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

שם: טל תאריך לידה מלא: 28.10.92 מקום מגורים: אילת
מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? את הכל
מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה) לא נראה לי :O חמש שעות רק להגיע אליכם
פינת הד"שים: מה עשיתי היום בחופש? באולינג תוכניות להמשך החופש: חופשה, חברים, חברות, מסיבות, בריכה, ים בלאגנים
תוכניות לשבוע הקרוב: לא משהו מיוחד חופשששששששששש

../images/Emo210.gif

שם:אסתי
תאריך לידה מלא:8.10.1991
מקום מגורים:בת-ים
מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה?את האנשים
ואת זה שהוא עדיין פעיל למרות שהסדרה נגמרה
מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה)ברורררררררררר! אני כבר הוכחתי שאני באה למפגש בכל מצב... גם אם יש לי יום למחרת מתכונת
פינת הד"שים:אעאעאע עזבי X:
מה עשיתי היום בחופש?אממ... חברה שלי באה אלי ואז סתם יצאנו להסתובב בקניון
תוכניות להמשך החופש:בעיקר ת"א
תוכניות לשבוע הקרוב:חברות, ת"א ועוד דברים שבטח אתכנן בהמשך השבוע...

../images/Emo205.gif מתפקדת ../images/Emo9.gif

שם: מאורה
תאריך לידה מלא: 21.02.1985
מקום מגורים: אי שם במרכז.
מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? שאף פעם לא מצ'עמם
מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה)
פינת הד"שים: לליאל , נירית , ואושרת
מה עשיתי היום בחופש? לי אין חופש הגדול כבר 4 שנים
תוכניות להמשך החופש:
תוכניות לשבוע הקרוב: מסיבת הפתעה לסבא שלי ולראות סרט אצל חברה שלי.

מתפקדת =]

שם:מיכל תאריך לידה מלא:1.5.94 מקום מגורים:רמת גן מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? הכל מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה)אני לא בקשר עם אף אחד אז.. לא :O פינת הד"שים:נועה מה עשיתי היום בחופש?קניון בגדים בגדים קניתי אמפי 4 בגדים וקניון תוכניות להמשך החופש:מה שהיה קודם הופעה של נינט תוכניות לשבוע הקרוב:קניון חחחח שמרו על עצמכם, ושיהיה חופש גדול מדהים - ובכלל, חודש יולי כייפי להפליא.. ושיעבור הכי לאט שיש. (כי, חופש, וזה)

../images/Emo195.gif

שם: קרן תאריך לידה מלא: 16.5
מקום מגורים: ר"ג מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? אתכם
מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה)
פינת הד"שים: אממממממממממ אני אחזור אליכם בעניין מה עשיתי היום בחופש? היום ספציפית ישנתי [וקמתי יחסית מוקדם!!!] תוכניות להמשך החופש: הרבה דברימים תוכניות לשבוע הקרוב: יומולדת לX, הופעה של Y, ויום חמישי ת"א אולי.

Super Chuly

New member
מתפקדת!

שם: ליהי תאריך לידה מלא: 30.3.88 מקום מגורים: כפ"ס (בסופ"שים) / צריפין (במהלך השבוע) מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? לאחרונה- לא משנה כמה עייפה אני או כמה זמן לא ביקרתי בפורום, זה תמיד כיף לחזור ולדעת שיש לי פה חברים אמיתיים... מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה) האה?! פינת הד"שים: לכווווווווולם! מה עשיתי היום בחופש? חחח איזה חופש בדיוק? חזרתי היום מהצבא... תוכניות להמשך החופש: חחחחחחח בסדר... תוכניות לשבוע הקרוב: מלא דברים לעשות במשרד, הכנות לקורס שאני פותחת באוגוסט... חופש נהדר לכולכם!!!! שמרו על עצמיכם, שומעים?! ליהי :)

נירושית

New member
יאא גוו התפקדות!

שם: ניריתה בשבילכם
תאריך לידה מלא:14.3.1993 מקום מגורים: קיבוץ בגליל העליון
מה אני הכי אוהב בפורום השמיניה? את האנשים כמובן! ואת זה שאנחנו פעלים [דה!] מגיע למפגש שעוד לא נקבע? כן!!!! 'צטערת, (תשובה חסומה) תלוי, אם אני ידע עליו מספיק זמן מראש, אז כן, אם רק בשבוע האחרון, ממש לא. פינת הד"שים: לכל ההולנדים החתיכים! לחצי מזוג התאומים שהתחיל איתי בסכיפהול! לזיו החרמן שבורח איתי למקסיקו מתישו! לריחנו הדוב שקניתי לה מתנה בהולנד כדי שתהיה לי סיבה לבוא אליהXDD ולאהובי שיש לו היום יומולדת=]] מה עשיתי היום בחופש? היום?=0 חזרתי לארץXD תוכניות להמשך החופש:אעה! שמש! מים! פעילויות מועדון! אהוביי
תוכניות לשבוע הקרוב:טיול ג'יפים מחר+מחרתיים עם המועדון, חמישי נוסעת לחבר פעם ראשונה:S

למעלה