התפקדות חודש מרץ

Tomerl050

New member
התפקדות חודש מרץ

שם: גיל: מקום מגורים: למה אתם מתחפשים?
קבוצה נוכחית במנג'ר: *עונה: *ניצחון הכי גבוה ולמי: *הפסד הכי גבוה ולמי: *רכש/מכירה מוצלחת:

Tomerl050

New member
עונה

שם: תומר גיל: 15 וחצי עוד מעט מקום מגורים: מוצקין למה אתם מתחפשים? לא מתחפש קבוצה נוכחית במנג'ר: *צריך להתחיל עונה חדשה- עם הפאטצ'
* *עונה: *ניצחון הכי גבוה ולמי: *הפסד הכי גבוה ולמי: *רכש/מכירה מוצלחת:

yuv3

New member
נענה למה לא

שם: יובל גיל: 17.5 מקום מגורים: נתניה (שכונה של עשירים, לא עוני כמו רוב העיר) למה אתם מתחפשים? לא מתחפש קבוצה נוכחית במנג'ר: צ'לסי *עונה: שלישית בצ'לסי ושמינית בכללי *ניצחון הכי גבוה ולמי: העונה? בכלל? בכל מקרה לא זוכר *הפסד הכי גבוה ולמי: כנל.. *רכש/מכירה מוצלחת: ריג'ן בשם סטפאנו באלדי. 15 מיליון ליש"ט, שווה כל אגורה.

שומו

New member
מתפקד

שם: שמר. גיל: 16 ושבועיים. מקום מגורים: חשמונאים. למה אתם מתחפשים
אולי לחסידה. קבוצה נוכחית במנג'ר: PSG, אבל השמירה לא מתקדמת כרגע. עונה: ראשונה, אלא מה. ניצחון הכי גבוה ועל מי: 10-0 עם אולימפיק ליון על באסטיה. הפסד הכי גבוה ולמי: לא יודע. רכש/מכירה מוצלחת: כל אחד שאני רוצה לרכוש\למכור ומצליח, זה מוצלח.

ran819932

New member
......

שם: רן גיל: 13.5 מקום מגורים: תל אביב למה אתם מתחפשים? לאיודע איך לקרוא לזה אבל אני הולך עם חולצה של ברזיל(מאחורה רונלדיניו), עם מכנס צהוב וצובע את הפנים חצי ירוק חצי צהוב קבוצה נוכחית במנג'ר: צ'לסי *עונה: 1 *ניצחון הכי גבוה ולמי: לא זוכר *הפסד הכי גבוה ולמי: לא זוכר *רכש/מכירה מוצלחת: אדריאנו וזאקרדו מפאלרמו. לא נראה לי שמכרתי אבל השאלתי

Big Joni1

New member
נמ.

שם: ג'וני גיל: 14 וחצי מקום מגורים: רמת גן למה אתם מתחפשים? סאות'פארק קבוצה נוכחית במנג'ר: בולטון וונדררס *עונה: שנייה *ניצחון הכי גבוה ולמי: 12-0 באיזה משחק ידידות *הפסד הכי גבוה ולמי: 4-3 לצ'לסי *רכש/מכירה מוצלחת: היו המון.

r r e e l l

New member
../images/Emo57.gif

שם: אריאל מקום מגורים: ראשלצ קבוצה נוכחית במנג'ר:מכבי נתניה : *עונה: 2016-2017 *ניצחון הכי גבוה ולמי: 6-0 נגד מכבי חיפה ועוד איזה קבוצת דייגים במוקדמות *הפסד הכי גבוה ולמי: 0-3 ביתר אלא מי *רכש/מכירה מוצלחת: שחקן ספרדי בשם GARSUN וגם הציליאני INSTEROSA בקיצור שעה ביום על השחק הזה

r r e e l l

New member
זה סיפור ארוך!!

אז ככה התחלתי עם ביתר 4 אליפויות רצופות 4 גביעים 4 גביעי מדינה. בארופה לא משהו כל כך , השיא שמינית ליגת אלופות נגד מילאן שהעיפה אותי. ויום אחד פשוט בלי הודעה מוקדמת גם בלי הודעת פיטורים מצאתי את עצמי מחוץ לביתר בנתיים קיבלתי את נבחרת ישראל ועליתי לאליפות אירופה הייתי איזה חצי עונה מובטל ואז חצי עונה השארתי את כפר סבא בליגה ועוד איזה עונה מובטל ואז מקבל את נתניה משאיר אותה בליגה ו 2אליפויות ברצף ושמינית ליגת אלופות זהו קצת מסובך ככה זה כמעט 3 חודשים מעל שעה כל לילה

מה זה כולם פה ילדים

שם: גיל:22 מקום מגורים:נתניה למה אתם מתחפשים? מילואמניק.. בעצם זה אמיתי :( קבוצה נוכחית במנג'ר: בטיס *עונה: 2 *ניצחון הכי גבוה ולמי: 7-0 על איזה קבוצה קטנה בגביע *הפסד הכי גבוה ולמי: 4-0 לברצלונה (טוב לקראת הסוף שלחתי את כולם קדימה..) *רכש/מכירה מוצלחת: רודריגו פלאסיו מבוקה ג'וניורס ב-13 מיליון דולר.. לא מפסיק להבקיע.

sok777

New member
אוי, ראיתי מזמן אבל שכחתי לענות.

הנה: שם: סער גיל: ט"ו וחצי א' שנים.
מקום מגורים: צפונה. עוד טיפה צפונה. הנה, כאן. למה אתם מתחפשים? לכלום :-\ קבוצה נוכחית במנג'ר: התחלתי עכשיו, עם ארסנל. *עונה: 06-07 *ניצחון הכי גבוה ולמי: לא התחלתי! *הפסד הכי גבוה ולמי: כנ"ל *רכש/מכירה מוצלחת: כנ"ל..

sok777

New member
ואו, את זה אתם חייבים לראות

משחק ראשון רשמי שלי עם ארסנל, במוקדמות ליגת האלופות. הוגרלתי מול דבצרן ההונגרית, שעל פניו היא לא קבוצה כזו גרועה.. כמובן שאני חייב לעבור אותה אבל בסכ"ה היא קבוצה לא נורא גרועה. בכל אופן, באתי למשחק אחרי שעשיתי 2 רכשים: מיקא ריצ'ארדס [ככה אומרים ת'שם הפרטי?] ממנצ'סטר סיטי ב10.5 מיליון פאונד. זה צריך להיות שווה את זה, כבר מלא זמן אני מת לקנות אותו. רפאל ואן דר וארט 10.75 מיליון פאונד. מכרתי בינתיים רק את ג'סטין הויט ואני בדרך למכור את לאורן. אז הגעתי למשחק, היו לי מלא פצועים [ולהאמן מושעה, בגלל הגמר בשנה לפני כן..]. כלומר, החסרים שלי היה: סנדרוס, קליצ'י, להאמן, הנרי, ואן פרסי, רוזיצקי, דיאבי, לאורן ודג'ורו. 9 חסרים [!] שלפחות 4 [אם לא 5 או 6] מהם הם שחקני הרכב. עליתי עם הרכב כזה [אני משחק 4-5-1 די התקפי, כאשר 3 קשרים מרכזיים ו2 באגפים התקפיים]: מארט פום פלאמיני, טורה, גאלאס, ריצ'רדס פאברגס, ג'ילברטו סילבה, באפטיסטה יונברג, חלאב אדבאיור דקה 9, 1:0, אדבאיור. דקה 15, עוד אחד. תסתכלו על התמונה ותראו כמה נגמר, במשחק החוץ מול דבצרן [קבוצה לא רעה על פניו] עם 9 שחקני סגל חסרים. אדיר!

ran819932

New member
לדעתי היא קבוצה גרועה.....

(מי ששיחקת איתה) ובאמת גם עם ההרכב הזה(שהוא הרכב לא רע) אתה צריך לקרוע אותה. ואיך זה יכול להיות שיש לך כזה קצת תקציב משכורות? כמה תקציב לרכש יש לך?

sok777

New member
לא אמרתי

שההרכב של ארסנל רע. אמרתי שפשוט ההרכב שעליתי איתו לא היה הכי טוב. 5-6 שחקני הרכב חסרים? זה המון.. זה כמו הרכב שני. אין לי מושג איך יש לי קצת. תקציב לרכש היה 20 מיליון פאונד. אגב, דצברן לא גרועה. כלומר, ברור שהיא לא טובה אבל עצם העובדה שהיא הגיעה לסיבוב המוק' ה3 כבר אומר משהו. אפילו אם היא הייתה גרועה, בחוץ, עם 5-6 שחקני הרכב חסרים, 7-0 זה ענק. 3-0 היה הגיוני ויפה. אבל 7-0? בחוץ? בלי הרבה שחקנים? מול קבוצה שאמנם פחות טובה אבל עדיין סבירה.. זה יפה לדעתי, יפה מאוד.

Megaslash

New member
מתפקד

שם: רוני גיל: 18 מקום מגורים: ראשון למה אתם מתחפשים? כלום, החל מכיתה ה' קבוצה נוכחית במנג'ר: יובנטוס *עונה: שלישית *ניצחון הכי גבוה ולמי: עם הקבוצה הנוכחית, איזה 9-0 בידידות, בכללי איזה 13-0 *הפסד הכי גבוה ולמי: 4-0 לרומא בגביע *רכש/מכירה מוצלחת:רכש - Manolo ו-Corluka מכירה: האמת אין..

עכשיו תורי

שם: ירון גיל: 33 מקום מגורים: רחוק רחוק למה אתם מתחפשים? לא מתחפש קבוצה נוכחית במנג'ר: אינטר *עונה: בדיוק סיימתי עונה ראשונה, אליפות באיטליה, הפסדתי בגמר הגביע למילאן וברבע גמר ליגת האלופות הפסדתי לצלסי. *ניצחון הכי גבוה ולמי: לא זוכר *הפסד הכי גבוה ולמי: לא זוכר *רכש/מכירה מוצלחת: שניידר מאיאקס הגיע בתור קשר מחליף ולאט לאט הדיח את סטויקוביץ מההרכב.

מתפקד

שם: אריק גיל: 22 מקום מגורים: קריות למה אתם מתחפשים? לא השנה קבוצה נוכחית במנג'ר: בארסה, לא נגעתי במנג'ר למעלה משבועיים. *עונה: 2014 נראה לי *ניצחון הכי גבוה ולמי: 10-0 אני חושב, לא זוכר למי. *הפסד הכי גבוה ולמי: 6-0, מה זה חשוב למי. *רכש/מכירה מוצלחת: איברהימוביץ, בא כבוסמן ואחרי שנה נמכר ב32 מליון דולר.

nir2107

New member
התפקדתי לכל פורום בתפוז בערך

אז למה לא פה? שם: ניר קפלן גיל: 17 מקום מגורים: הרצליה למה אתם מתחפשים? לילד שנמאס לו מפורים קבוצה נוכחית במנג'ר: מכבי חיפה *עונה: 2015 *ניצחון הכי גבוה ולמי: 9-1 על מכבי פ"ת *הפסד הכי גבוה ולמי: 4-0 למילאן *רכש/מכירה מוצלחת: קוסמין מוטי, בלם רומני שהפך לאחד הבלמים החזקים בליגה האיטלקית. מכירה טוטו תמוז חזרה לבית"ר תמורת 3.6 מיליון אחרי שקניתי אותו ב150,000.

למעלה