התפקדות חודש מאי

Ronushnush

New member
התפקדות חודש מאי

אממ אני יודעת שזה לא התפקיד שלי
אבל יש פה הרבה אנשים בזמן האחרון. אז כל מי שכאן: שם- גיל- מגורים- איך הגעתי לפורום?- פורומים אחרים שאני נמצא בהם- שיר אהוב של איגי- דיסקים של איגי שיש לי- אמנים נוספים אהובים- מסר לאומה- אייסיקיו או מסנג'ר- תמונה אם יש- מי שלא מגיב לא מגניב

ווהו../images/Emo9.gif ../images/Emo171.gif

שם- צליל גיל- 13 מגורים- שרונה איך הגעתי לפורום?- הודעה של תפוז פורומים. פורומים אחרים שאני נמצא בהם- הרבה
לירז צ'רכי, שילה פרבר, ציפי משהיד, דנה ברגר, דודו טסה, מיקה קרני, ערוץ 24, איה כורם, בטי, ילדות רעות, כריסטינה אגילרה. אני מקווה שלא שכחתי איזשהו פורום
שיר אהוב של איגי- בעדינות
דיסקים של איגי שיש לי- מסתובבים ואדום. אמנים נוספים אהובים- יש המון... מסר לאומה- מזגן זה טוב
אייסיקיו או מסנג'ר- 240221991 [email protected] תמונה אם יש- עזבו

את דנה אי אפשר להחליף! ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

בחיים לא
סתם
שם- מיכל גיל- 16 עוד מעט מגורים- כפר סבא איך הגעתי לפורום?- דרך האתר הרשמי פורומים אחרים שאני נמצא בהם- ג'וני דפ
,רוק ישראלי
ותסריטאות וקולנוע
שיר אהוב של איגי- כרגע זה תמיד אוהב תמיד נפגע דיסקים של איגי שיש לי- כולם אמנים נוספים אהובים- חמי רודנר,מאור כהן,פיטר רוט,איפה הילד.. מסר לאומה- לא רוצה למסור להם כלום אייסיקיו או מסנג'ר- חסוי

RTur

New member
עונה:

שם- גיל- 17 מגורים- באר שבע איך הגעתי לפורום?- באיומים פורומים אחרים שאני נמצא בהם- דודו טסה, לירז צ'רכי, מיקה קרני, איריס פרחי, בטי, האלופה, הדורבנים שיר אהוב של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע דיסקים של איגי שיש לי- אדום, לא מחכה יותר לדוור, בעדינות אמנים נוספים אהובים- דודו טסה, לירז צ'רכי, מיקה קרני, איריס פרחי, הדורבנים, מה קשור, בטי, הדג נחש, אפרת גוש, יוני בלוך, עברי לידר, פיטרוט, מירי מסיקה, מטרופולין, רמי קלינשטיין, היהודים ועוד.. מסר לאומה- אין אייסיקיו או מסנג'ר- תשלחו מסר תמונה אם יש- אין לי כוח

למעלה