התפקדות חודש מאי

התפקדות חודש מאי

שם: גיל: תמונה אהובה של שירי מה השיר ששמעתם הכי הרבה בחודש האחרון (של שירי כמובן): מה התוכניות שלכם לחודש הקרוב: מה הדבר הכי משמח שקרה לכם בחודש האחרון?

שלייי

שם:עדו גיל:17 תמונה אהובה של שירי מה השיר ששמעתם הכי הרבה בחודש האחרון (של שירי כמובן):לאן שלא תלכי מה התוכניות שלכם לחודש הקרוב:מתכונות בגרויות מנגל בל"ג בעומר והופעה של שירי מחר בערב ואולי עוד דברים נראה מה הדבר הכי משמח שקרה לכם בחודש האחרון?אתמול שמכבי הפסידו

../images/Emo99.gif

bateli 1

New member
גאדדדדדד איזה בוגד../images/Emo2.gif

אתה שמח שמכבי הפסידו?

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

שם: נוי
מה השיר ששמעתם הכי הרבה בחודש האחרון (של שירי כמובן): אממ..לאן שלא תלכי מה התוכניות שלכם לחודש הקרוב: יש את הגמר הארצי בכדורעף
בהצלחה לנו!!!!!!!!! וב-7.6 יש לי כדורעף חופים שזה הדבר הכי כיף שישש!!! יש שם מגלשותתת ובריכותת והים! ו-
וכולם שם משחקים כדורעף! מה הדבר הכי משמח שקרה לכם בחודש האחרון? שזכינו באליפות המחוז

kocit

New member
שלי

שני 16 http://img374.imageshack.us/my.php?image=745531485pu.jpg מחרוזת מהפסטיגל יום הולדת לשירי!17.5 לאמא שלי יש18.5 חח חודש נאחס אולי החופש וטיסה

kocit

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo102.gif../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif

Dorushh 3

New member
עונה../images/Emo216.gif

שם: דור גיל: 13 ו..
תמונה אהובה של שירי מה השיר ששמעתם הכי הרבה בחודש האחרון (של שירי כמובן): לאן שלא תלכי מה התוכניות שלכם לחודש הקרוב: לא יודע
לג בעומר, יום העצמאות
החודש הזה יש לי מלא מבחנים
מה הדבר הכי משמח שקרה לכם בחודש האחרון? לא יודע

../images/Emo214.gifMe.

שם:הדרו'ש.
תמונה של שירי-*מצורפת*
השיר ששמעתי הכי הרבה:'לאן למי אני שייכת'.
התכניות לחודש הקרוב:אין שומכלום. *הלוואי* שאצליח לחזור לעצמי, להיות מאושרת. כי אני קצת בתקופה לא טובה..
הדבר הכי משמח שקרה בחודש האחרון:ראיתי אנשים שאני אוהבת.

עונהה =]

שם:ספיר גיל:15 תמונה אהובה של שירי:
מה השיר ששמעתם הכי הרבה בחודש האחרון:כבר לא שלך!!
מה התוכניות שלכם לחודש הקרוב: לחרוש לחרוש ו...לחרוש...
מה הדבר הכי משמח שקרה לכם בחודש האחרון: שלא היו כמעט מבחנים כל החודש

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל:22 תמונה אהובה של שירי: מה השיר ששמעתם הכי הרבה בחודש האחרון (של שירי כמובן):לאן שלא תלכי מה התוכניות שלכם לחודש הקרוב:אממ אילת מה הדבר הכי משמח שקרה לכם בחודש האחרון? אממ ליל הסדר ומסיבה

אם מותר לי לשאול...../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

למה הכינוי שלך הוא עדי22 [באנגלית] ולא yael22??

../images/Emo3.gif אני מוכנה להישבע ../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

שהיה כתוב 22 חחחחח ההזיותתת

../images/Emo214.gif*הזיות=חלומות* ../images/Emo9.gif

זה מה שקורה כשהדר בפורום אחרי שלא הייתה בו חצי מהיממה, ועוד כשהיא מחורפנת משתיית יתר קולה, ועוד שפשוט בא לה שרשור אסוציאציות, אז הייתי חייבת
. עמכם הסליחה
.

cate71

New member
אנייייי

שם:קייטוש גיל:15 וחצי תמונה אהובה של שירי מה השיר ששמעתם הכי הרבה בחודש האחרון (של שירי כמובן):זמן של חסד מה התוכניות שלכם לחודש הקרוב:אממממממממ לעבור את כל המבחינים בהצלחהה מה הדבר הכי משמח שקרה לכם בחודש האחרון?אממממ.....היתה באילת והיתה חופשת פסח

../images/Emo45.gifאני פה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל אין לי כוח לענות

למעלה