התפקדות חודש מאי

hodown

New member
איזה מעולה ../images/Emo13.gif

כלב מקסים

steelwater

New member
בהחלט מבאס

יפה לך שדאגת לא כל-כך אבל! אולי הוא יחזור, מי יודע? היו סיפורים מטורפים על כלבים שחזרו הבייתה מרחוק ואחרי הרבה זמן.

hodown

New member
הר קוץ ../images/Emo6.gif

פומיקי נעלמה??? אבל לא מזמן ראיתי אותה
שמתי לב חחח גם בשרשור סופ"ש שיגעתי לכולם כבר את השכל עם מיני ישראל

Roncha87

New member
היייייייי זה השם של ההר שאני גרה עליו!

באמת חחחח. את זוכרת שסיפרתי לך על הקלקר? וכשהיית אצלי סיפרתי לך שהיא רק חזרה מהווטרינר?. אז יום למחרת בערך היא פשוט ברחה. היא נעלבה כי כאב לה בטיפול. חחחח ולא הגבת! הייתי מבסוטה! אבא שלי הציע לי מיליון כובעים לקחת ואז ראיתי אותו מנצנץ מתוך הערימה ואמרתי לעצמי "בשביל חיה!"
.

jess r

New member
../images/Emo13.gif

להכיר אחד את הנשי
זאת שגיאת ההקלדה האהובה עלי לזמן הקרוב!
שם: ג'סי גיל: 17 מקום מגורים: ירושלים חיית מחמד (אם יש): אין, יש אלרגיה לפרווה. משהו שמפחיד אותי: חושך. אבל רק כשאני לבד. וסיפורים מפחידים. בטיול השנתי חברים שלי החארות סיפרו סיפורים מפחידים באוהל ויצאתי וזה אזור של אימוני צה"ל וכל הזמן עוברים שם מטוסים ועושים רעש מחריד. פשוט זוועה. נשמע כאילו חללית עוד שניה נוחתת שם ומרסקת חצי מהפלנטה. אז ישבתי לבד, באוהל שלי, בחושך, ברקע עדיין שומעת קצת מהסיפורים באוהל ליד, ווושט! בא מטוס. נשבעת לכם כמעט התעלפתי מפחד. שיר שאני ממש מתלהב ממנו בזמן האחרון: תפסתם אותי בתקופה לא טובה מוזקלית
אבל מאתמול בערב חרשתי על Martha של טום וויטס. דמות אהובה בסקראבס: אליוט, כי היא מעוררת הזדהות וכי היא בחורה מגניבה במיוחד. ציטוט אהוב מסקראבס: די, מה זה השאלות האלו!!! הפרק אחרון שראיתי בסקראבס: משהו בעונות הראשונות, נדמה לי ש-105 עם חברים. תמונה: ירושלים בשלג

Angelus

New member
"חברים שלי החארות סיפרו סיפורים מפחידים"

את לא נראת הטיפוס של הבחורה הפחדנית, אבל מאמין לך שזה מטריד..

jess r

New member
מה זה

"הטיפוס של הבחורה הפחדנית"? אני בדרך כלל לא מפחדת. אבל אני גם לא ממש אוהבת סרטי אימה, ואני משתדלת לראות אותם בצהריים כשיש עוד אנשים בבית. מילא הסיפורים לבד, אבל איך שהמטוס בא... יש כל כך הרבה רעש ובחושך אתה מרגיש כאילו כולם הרגע נמחקו ואתה לבד, באמצע המדבר, ועוד שניה באים זומבים כמו מהקליפ של מייקל ג'קסון. ובאמת, חוץ ממרק הבצל שהגישו לנו בערב הראשון והכיל אולי 8% בצל ו-92% שמן ודברים לא אכילים אחרים שזרקתי אותו לפני שהגעתי אליהם - זה היה הדבר הכי מפחיד שקרה לי בטיול.

Jagged chaos

New member
../images/Emo12.gif מרת'ה של טום וויטס ../images/Emo47.gif!!!

those were the days or roses, poetry and prose and Martha all i had was you and all you had was me there was no tommorrows, we'd packed away our sorrows and we saved them for rainy day
השיר הכי טוב שלו בclosing time.! זמר אדיר! התמונה שלי בדף של תפוז

steelwater

New member
לא שמתי לב

עד שקראתי את ההודעה שלך . זה באמת מצחיק חחח! תמונה ענקית כמובן, אין כמו שלג בירושלים.

Bright Spark

New member
היי, אני חדש^-^;

שם: ליאל גיל: 15 מקום מגורים: פ"ת
חיית מחמד (אם יש): כלב! משהו שמפחיד אותי: לוורן O_O שיר שאני ממש מתלהב ממנו בזמן האחרון: Violet Hill - Coldplay הסינגל החדש שלהם דמות אהובה בסקראבס: JD ציטוט אהוב מסקראבס: יש כל כך הרבה... לא עולה לי עכשיו הפרק אחרון שראיתי בסקראבס: 701, אבל אני לא אמשיך, אני מתכוון לחכות לשידורים ביס. נראה לי אני היחיד שלא אדום או כחול פה
והתמונה סתם מוזרה, אני לא כזה מוזר במציאות... (טוב אני כן
)

Roncha87

New member
../images/Emo6.gifברוך הבא!

לא, אתה לא היחיד שלא אדום או כחול פה. פשוט משום מה רוב מי שלא נעלם לאנשהו. האמת גם הכחולים לא כותבים פה כל כך אהמאהמ צומי לאיציק!
. אני מאחלת לך השתלבות נעימה, מי ייתן ותשרוד את הפורום הזה א-מ-ן

jess r

New member
איזה קטע

כשקראתי "אדום וכחול" הייתי בטוחה שאתה מדבר על קומוניסטים. נו מה, באווירת 1 במאי... (היום ה-4 למאי אבל ב-1 למאי היה יום השואה אז דחו את ה-1 במאי ל-4 במאי) ברוך הבא
אתה מוזמן לספר לנו עוד על עצמך, כמו מה הכתובת שלך ובאיזה שעות הבית שלך ריק

hodown

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סטנדאפיסטים נהיו כולם הא?

hodown

New member
היי אני לא אדומה או כחולה

ואני חלק חיוני בפורום הזה, נכון איציק? חחח אני גם צנועה :) ברוך הבא- שמחים שבאת
יהיה לך כיף!

steelwater

New member
ברוך הבא!

תמונה מגניבה לחלוטין. לווארן מפחידה אותך? חחח! יש בזה משהו. בואנה, מה אני אגיד, אבל השיר החדש של קולדפליי ממש טוב, ואחרי שהייתי בהפסקה ארוכה מהם בא לי טוב דיסק חדש שלהם.

למעלה