התפקדות חודש מאי

steelwater

New member
התפקדות חודש מאי

בגלל שהרבה אנשים חדשים הצטרפו לפורום ובגלל שאיצעק כבר שנים לא עשה כזה ובגלל שזה כיף, אז הנה כמה שאלות כדי שנכיר אחד את הנשי קצת יותר טוב. שם: גיל: מקום מגורים: חיית מחמד (אם יש): משהו שמפחיד אותי: שיר שאני ממש מתלהב ממנו בזמן האחרון: דמות אהובה בסקראבס: ציטוט אהוב מסקראבס: הפרק אחרון שראיתי בסקראבס: ותוסיפו תמונה!

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo83.gif

שם: ג'גד כאוס גיל: 20 מקום מגורים: עמק המומינים... סתם, קריות. חיית מחמד (אם יש): פקינזית. משהו שמפחיד אותי: לדבר על סיאנסים בלילה.... שיר שאני ממש מתלהב ממנו בזמן האחרון: pearl jam- i got id דמות אהובה בסקראבס: טורק ציטוט אהוב מסקראבס: "אסור לעצבן את הבוס שלך או את הטבחים, כי בשני המקרים, תאכל חרא..."
(אליוט ריד 3X12, אחד מרבים, פשוט היום ראיתי ת'פרק הזה) הפרק אחרון שראיתי בסקראבס: 710.

Roncha87

New member
סיאנסים זה בהחלט מפחיד

ועוד בלילה. בקיצור אני מאשרת
. גם אתה מהקריות? נחמד, אתם בהחלט אוהבים את סקראבס שם, מה זה, משהו במים?
. אה!
זה ציטוט ענק! שכחתי ממנו! חחחח.

Angelus

New member
סטלן

עזבו אתכם מלדבר על סיאנס גם באור יום. אגב, יש את הקטע הזה ביו טיוב? לא זוכר אותו..

hodown

New member
אהוי איזה תמונה מגניבה!

למה החלטת להתעסק בניואנסים באמצע הלילה?? אסור לעצבן את הבוס שלך או את הטבחים, כי בשני המקרים, תאכל חרא..." מעולה
!

steelwater

New member
ניואנסים חחחחחחחחחחחחח!

הפיסוכמטרי השפיע עליך קשות...

steelwater

New member
תמונה טובה../images/Emo13.gif

מצחיקה ביותר! אני לא רוצה להעליב, אבל איך מבטאים את השם שלך?
זה בהחלט מפחיד לדבר על סיאנסים בלילה.

Roncha87

New member
מתפקדת!../images/Emo42.gif

אחחחח התפקדות אני אוהבת התפקדות! יעל את מלכה
כרגיל
שם: רון-רוחל'ה-רונה. מה שבא ברוך הבא [רק לא רוני!
] גיל: 20 בקרוב 21 יאפ. מקום מגורים: הר קוץ. לא בטבריה
חיית מחמד (אם יש): חתולים כמובן. בובו וסוויטי. לצערי הרב, פומיקי נעלמה, כבר שבועיים היא לא חזרה הביתה
. זה נורא עצוב. משהו שמפחיד אותי: אמבולנסים וג'וקים למיניהם. שיר שאני ממש מתלהב ממנו בזמן האחרון: Adele - Chasing Pavements דמות אהובה בסקראבס: כולם! בזמן האחרון יותר טרק וטד
. ציטוט אהוב מסקראבס: ראו חתימה
הפרק אחרון שראיתי בסקראבס: 112 וכעת באמצע 113 [מרתון או לא מרתון?] ואני שוב שמה את התמונה הזאת, חיה, שימי לב לכובע
.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

אם אני אשאל שוב מתי שינית את החתימה שלך, אני עלול לקבל בעיטה בעכוזי, נכון? פומיקי זה השמאי?

Roncha87

New member
בובו זה השמאי

פומיקי היא הנאצית. אבל היא הייתה נאצית רכה
זה כה עצוב כעת..

Jagged chaos

New member
חיות שבורחות זה באמת עצוב...

לפני שנתיים וחצי מצאתי גור חמוד עומד ליד הפח זבל הירוק הגדול... העלתי אותו עליי הביתה כי ירד גשם... בקיצור, מאז הוא נשאר, ובגלל שההורים ממש התעקשו לא להכניס שום דבר שהולך על 4 הביתה, השנתיים שהוא היה היו עם מלא מריבות...בגלל זה, הוא היה ישן בחדר שלי, רק אני הייתי מוריד אותו, ואני זה שמימנתי לו צעצועים, אוכל וחיסונים. אשכרה כמו ילד. אבל אז התגייסתי לצה"ל....הייתי יוצא פעם בשבועיים במקרה שלא הייתי עושה בלאגנים שהייתי מקבל עליהם שבתות על ימין ושמאל. אז לפניי חצי שנה הוא פשוט ברח. הייתי בדיכאון רציני מזה. תבינו, נגיד והיינו נפגשים חבר'ה אחרי בית ספר, הוא היה אורח קבוע.... כל השכונה והחבר'ה אהבו אותו.

Roncha87

New member
../images/Emo99.gifחמוד!!!

זה עצוב שהוא ברח אבל אני חושבת שזה עדיף מלמצוא אותו מת נגיד..

Jagged chaos

New member
והנה הפקינזית-

אחותי הביאה אותה לפניי חודשיים...ישר אחרי שהפסיקה לינוק. בהתחלה שנאתי אותה...כי היא היתה אמורה להיות "התחליף" לכלב שלי.... וזה שההורים שלי קיבלו אותה, הרשו לה לחרבן בבית, לטפס על הספות כי היא "קטנה לבנה וחמודה"...קיצור הכל בא לה בקלות... עד ששוב, גילתי כמה המשפחה שלי חושבת שחית מחמד זה צעצוע ואף אחד לא באמת דאג לשחק איתה, לישון איתה... אז אחרי שבוע שמתוך רחמים היא היתה איתה 24 שעות כל יום.... אז התרגלתי....

Roncha87

New member
../images/Emo6.gifפקינזים שונאים אותי

כל בית עם פקינזים אני מפחדת להכנס. חחחח יש לה מוצץ בפה או שרק נדמה לי?

למעלה