התפקדות חודש יוני שם: גיל: אזור מגורים: הדבר הכי משמח בחודש: תמונה אהובה מהחודש האחרון:
R Roger man New member 1/6/07 #1 התפקדות חודש יוני שם: גיל: אזור מגורים: הדבר הכי משמח בחודש: תמונה אהובה מהחודש האחרון:
R Roger man New member 1/6/07 #2 מתפקד!! שם:עדו גיל:18.5 אזור מגורים:ת"א בר הכי משמח בחודש:הפועל זוכה בגביע,פדרר מנצח את נדאל ות"א אדומה!!!!! תמונה אהובה מהחודש האחרון: 3-0!!!!!!!!
מתפקד!! שם:עדו גיל:18.5 אזור מגורים:ת"א בר הכי משמח בחודש:הפועל זוכה בגביע,פדרר מנצח את נדאל ות"א אדומה!!!!! תמונה אהובה מהחודש האחרון: 3-0!!!!!!!!
E Euroziv New member 1/6/07 #3 מתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif שם:זיו כהן גיל:16 אזור מגורים:באר שבע הדבר הכי משמח בחודש:הסינגל החדש ,והפורום חזר לחיות תמונה אהובה מהחודש האחרון:==>כפרעליהן
מתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif שם:זיו כהן גיל:16 אזור מגורים:באר שבע הדבר הכי משמח בחודש:הסינגל החדש ,והפורום חזר לחיות תמונה אהובה מהחודש האחרון:==>כפרעליהן
T the Girl of Love New member 1/6/07 #4 ../images/Emo214.gifברצינות אהבת את התמונות שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif *אין לך מושג איזה חיוך העלת לי !!!! * חכה שתראה את התמונות שאעלה בהמשך היום [לקחתי לאמא שלי לשניה ת'מחשב ]
../images/Emo214.gifברצינות אהבת את התמונות שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif *אין לך מושג איזה חיוך העלת לי !!!! * חכה שתראה את התמונות שאעלה בהמשך היום [לקחתי לאמא שלי לשניה ת'מחשב ]
ש שתיקה אחרונה New member 2/6/07 #5 ../images/Emo60.gifמתפקדת../images/Emo196.gif שם:מעין גיל:17 וחצי אזור מגורים:מרכז הדבר הכי משמח בחודש:ההופעה בבת ים ,השיר של הבנות! התמונות שהדר צילמה. הפורום ועוד כמה תמונה אהובה מהחודש האחרון:
../images/Emo60.gifמתפקדת../images/Emo196.gif שם:מעין גיל:17 וחצי אזור מגורים:מרכז הדבר הכי משמח בחודש:ההופעה בבת ים ,השיר של הבנות! התמונות שהדר צילמה. הפורום ועוד כמה תמונה אהובה מהחודש האחרון:
T the Girl of Love New member 3/6/07 #7 ../images/Emo214.gifאני יכולה לבקש ממך משהו? ../images/Emo9.gif אני לא מכירה אותך בכלל, ואני אשמח להכיר אותך יותר מה"בכלל" הזה, אז במילים אחרות:בבקשה תכתבי פה קצת על עצמךך!
../images/Emo214.gifאני יכולה לבקש ממך משהו? ../images/Emo9.gif אני לא מכירה אותך בכלל, ואני אשמח להכיר אותך יותר מה"בכלל" הזה, אז במילים אחרות:בבקשה תכתבי פה קצת על עצמךך!