התפקדות חודש יולי

ghsufvi

New member
התפקדות חודש יולי

שם: גיל: דמות שהייתם רוצים שתמות (אבל באמת לא כמו שרי שמתה וחוזרת לחיים): דמות אהובה: סצינה אהובה מהחודש האחרון:

ghsufvi

New member
מתפקד

שם:עדו גיל:16 ו7 חודשיים ו3 ימים דמות שהייתי רוצה שתמות:גוון דמות אהובה:דיאנה סצינה אהובה:פליאר מרביצה לג'וליאן

מתפקדת

שם: הדר גיל: 16 וחצי בדיוקקק היום :) דמות שהייתי רוצה שתמות: צ'ריטי דמות אהובה: לואיס סצינה אהובה: צ'ריטי מדברת עם העץ (מ-צ-ח-י-ק )

LauraLF

New member
מתפקדת

שם: סבתא גיל: מאה דמות שהייתם רוצים שתמות: כולם דמות אהובה: גוון סצינה אהובה מהחודש האחרון: צ'ריטי מדברת עם עצים

crazystav

New member
../images/Emo6.gif חחחח

כל פעם שכתוב "צ'ריטי מדברת עם עצים אני מדמיינת אותה מחבקת אותם ובוכה להם ומתחילה לצחוק

nofar 17

New member
מתפקדת!

שם: נופר גיל: 17 דמות שהייתי רוצה שתמות: בת'- היא כ"כ מיותרת שם.. דמות אהובה: קיי סצינה אהובה מהחודש האחרון: כשקיי תפסה את גרייס ודיוייד מתנשקים

I n n u e n d o

New member
אוקי

שם:דורין גיל:18 וחצי דמות שהייתם רוצים שתמות: העץ שבחצר של טאבית'ה דמות אהובה: העלים סצינה אהובה מהחודש האחרון:סצינות רבות בלי חולצות שגרמו לי לבלאק אווט

Charmed Or

New member
ME../images/Emo112.gif

שם:מרווין גיל:17 דמות שהייתם רוצים שתמות (אבל באמת לא כמו שרי שמתה וחוזרת לחיים):צ'ריטי והעץ שלה
דמות אהובה:טאבי/טימי. סצינה אהובה מהחודש האחרון:זה שטימי וטאבי התחפשו לרבנים

טוב נו אני

זהו ההתפקדות האחרונה שדלי
פעם הבאה אני אתפקד בצבא..... שם: אורטי, קיי, בובה גיל: 18 וחצי דמות שהייתם רוצים שתמות (אבל באמת לא כמו שרי שמתה וחוזרת לחיים): גוון 2 ותוחזר גוון 1 לאלתר!!! דמות אהובה: קיי1. סצינה אהובה מהחודש האחרון: רבקה מרביצה לתרזה בפרק האחרון כמו שאיתן צורח שהוא רואה שד LOL [סיסי. סורי סתיו.]

מתפקדת../images/Emo175.gif

שם: יסמין גיל: 17 דמות שהייתם רוצים שתמות (אבל באמת לא כמו שרי שמתה וחוזרת לחיים): צ'ריטי דמות אהובה: לא יודעת סצינה אהובה מהחודש האחרון: טימי הרב מכה שנית

רותממוש

New member
מתפקדת../images/Emo41.gif

שם: רותם גיל: 15 וחצי דמות שהייתי רוצה שתמות: גוון החדשה, היא מעצבנת מדי דמות אהובה: קיי סצינה אהובה מהחודש האחרון: הריב בין ת'רזה ואייבי....קטעים איתם..

../images/Emo124.gif אני כאןןןן

שם: נרקי
גיל: 22 וחצי דמות שהייתם רוצים שתמות (אבל באמת לא כמו שרי שמתה וחוזרת לחיים): תרזה!!!
דמות אהובה: צ'ריטי
סצינה אהובה מהחודש האחרון: החתונה של תרזה וג'וליאן

crazystav

New member
מזה צבא פה?! ../images/Emo3.gif

שם: סתיו גיל: 15 וחצי דמות שהייתם רוצים שתמות (אבל באמת לא כמו שרי שמתה וחוזרת לחיים): רבקה דמות אהובה: אין סצינה אהובה מהחודש האחרון: לאדעת

darklighter

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

*סורי שאני לא פה איתן התנחל ליד המחשב
* שם:עדי סאלי פולר מרוליס גיל:22 דמות שהייתם רוצים שתמות (אבל באמת לא כמו שרי שמתה וחוזרת לחיים):צ'ריטי}-[ דמות אהובה:טאבית'ה
סצינה אהובה מהחודש האחרון:פילאר ואיב מחטיפות מכות לג'וליאן
וטימי רבי
נ.ב- התגעגעתי אליכם

Charmed Or

New member
עדיייייייייייייייי../images/Emo112.gif

תגיבי לי לסיכום השבועי

שאלה לי אליך:

בקשר לשמות - עדי, כי זה השם שלך, פולר בגלל כריס
, מרוליס בגלל קונסטנטין - אבל למה סאלי?

darklighter

New member
סאלי זה על שם../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

שיר של להקת בטי (הלהקה של קונסטנטין) בשם Truck Stop Sally בעקרון היא מין ילדה רעה ומרדנית כזאת ויש בי צד כזה
וסתם זה שיר יפה
קונסטנטין
דרו

darklighter

New member
בטי=Pray for the soul of Betty

למי שמעוניין יש להם אתר www.prayforthesoulofbetty.com

אוקיי

שם: אומה גיל: 19 דמות שהייתם רוצים שתמות: שרי. ושהפעם לא תחזור לחיים. דמות אהובה: בקי. סצינה אהובה מהחודש האחרון: רבי טימי

° w a v e °

New member
../images/Emo131.gif

שם:גל המלכה גיל:16 וקצת הרבה דמות שהייתם רוצים שתמות (אבל באמת לא כמו שרי שמתה וחוזרת לחיים):צ'ריטי דמות אהובה:מיגל סצינה אהובה מהחודש האחרון:תרזה מפילה את אייבי ואייבי חשה שלשול ומשתלתשלת לסלון.

למעלה