התפקדות חודשית

ady18

Well-known member
התפקדות חודשית

שיר החודש של איה ? שיר החודש בכללי? דברים שמתכננים החודש? איך מעברים את כיפור?

ady18

Well-known member
מתפקדת

שיר החודש של איה ?מילים,יונתן שפירא שיר החודש בכללי?איתי,רצה הבייתה קרן איריס בכיוון הנכון, איתי לא אעשה ענין,דין דין מוכרת לי מפעם הראל כול הציפורים דברים שמתכננים החודש?הופעה איך מעברים את כיפור?סרטים שינה מוסיקה

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמתפקדת

שיר החודש של איה ? שה"פ, סוף הלילה ואתה זורם שיר החודש בכללי? כל הציפורים של הראל סקעת ושיר מקומי של רמי קליינשטיין דברים שמתכננים החודש? ליסוע לת"א איך מעברים את כיפור? קריאה

hilali1

New member
../images/Emo26.gif

שיר של איה - יונתן שפירא
שיר לא של איה - אליה של דין דין אביב

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifמתפקדת.

שיר החודש של איה? "יונתן שפירא". שיר החודש בכללי? "אם אלה החיים" - קרן פלס. דברים שמתכננים החודש? הופעה של קרן, טיול לצפון, להשתעמם, ועוד כל מיני
איך מעברים את כיפור? בשיעמום... ולא, אני לא צמה.

600d

New member
מתפקד

שיר החודש של איה- חצי שיר החודש בכלל - אין משהו ספציפי דברים שמתכנניםהחודש- וגם מבצעים טיסה לחו"ל. איך מעבירים את כיפור- כמו יום רגיל רק בשקט

שונצצ

New member
מתפקדת

שיר החודש של איה ?- השיר של איתי שיר החודש בכללי?- מוכרת לי מפעם דין דין אביב דברים שמתכננים החודש?- חג היין (לנסות לפגוש את רן) לחזור לרקוד. איך מעברים את כיפור?- במיטה עם ספר.

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שיר החודש של איה - חצי שיר החודש בכללי- תראי זה אני של סינרגיה דברים שמתכננים החודש- הופעה של ניר סנדץ, הופעה של קרן פלס והופעה של איה כורם
איך העברתי את יום כיפור- היה אחלה- אכלתי
, ראיתי סדרות מעולות, קראתי אחלה ספר כן אני כופרת

מתפקדת:

שיר החודש של איה? "יונתן שפירא" שיר החודש בכללי? הרבה שירים דברים שמתכננים החודש? עוד לא יודעת. מקווה שיהיה מעניין
איך מעברים את כיפור? עבר וטוב שכך

מתפקדת וחיה ../images/Emo9.gif

שיר החודש של איה ? יונתן שפירא
שיר החודש בכללי? זאת שבמקומי של קרן פלס
דברים שמתכננים החודש? לרזות
איך מעבירים את כיפור? ראיתי סרטים

למעלה