התפקדות חודשית

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo196.gif

שם:אופירD: גיל:14 מיקום:מושב בשרון
איסיקיו:238684449 אבל הוא לא בשימוש P: מסנג'ר:[email protected] באה למפגש:אולי... תכנונים לחודש הבא:אממ..לא יודעת שיר שעשה לכם את החודש:dance dance-FOB תמונה:

animal bar

New member
מתפקדת!../images/Emo195.gif../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. גיל: 14 וכמה ימים. ^^ מיקום: שוהם. איסיקיו: ללא שימוש. :| מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: רב הסיכויים שכן.
תכנונים לחודש הבא: מקווה שהופעות. שיר שעשה לכם את החודש: לא יודעת.. נראה לי בובה מפח של קספר.
תמונה

מתפקדת :]

שם: ליאור ליבנה גיל: 16 מיקום: החדר שלי. חיפה :] איסיקיו: 170155240 מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: אם זה בתאריך הנוכחי אז לא.. תכנונים לחודש הבא: קורסים תנועתיים של הצופים, אילת, הופעות והרבה כיף :] שיר שעשה לכם את החודש: כל השירים מהסרט high school musical :] תמונה...

Xx MaayaN xX

New member
עוד חודש וניגמר החופש ):

שם: מעייןן גיל: 14 מיקום: רעות! איסיקיו: איכ מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: אולי :) תכנונים לחודש הבא: לישון. שיר שעשה לכם את החודש: Angels & Airwaves- good day תמונה

R o t m a

New member
אניאני!

שם: רותם גיל: עוד מעט 15 ^^ מיקום: בית. סתם נו .. ראשון לציון. איסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: לא. תכנונים לחודש הבא: נראה. שיר שעשה לכם את החודש: פנסים- עברי לידר+שרון חזיז תמונה:

שנינה92

New member
אבל איייייין לך - ציצים גדוללים../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

שם: שני[נה] *שםמשםחהחסוי* גיל: 15 ומשהו , בכול זאת עבר הרבה מאפריל ( : מיקום: בסיפרייה , בבית , בפג'ה פשע , פ"ת [ : איסיקיו: מי שירצה - יבקש [: מסנג'ר: כנננ"ל באה למפגש: לא נראלי [; תכנונים לחודש הבא: ה-מ-ח-נ-ה וכ"כ לא בא לי :S , השלמות עם איילווצ' ,והמשך חופש מטריייייייייף [ : שיר שעשה לכם את החודש: אני אבחר כמה - נפוליאון של יוני בלוך , Fallout Boy - I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me , ו-מה רצית- רוסית רצחנית , שיר חזק ביוותר ! תמונה: --> (:)

להלהלה

שם: אילה גיל: 15 וחצי מיקום: שוהם איסיקיו: בלעאכט. מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: כנראה שלא ): תכנונים לחודש הבא: סלקום ווליום!! שיר שעשה לכם את החודש: הממ... almost-bowling for soup תמונה: :S

טל 182

New member
נכון שזה--> 3> נראה יותר כמו תחת מאשר לב?!

או שזאת רק אני...ובכלל תחשבו על זה...זה --> > בכלל משלים את זה למערכת הרבייה הזכרית, לא? חחח זה---> 3>3> זה בכלל קורע מצחוק! עזבו השעות משפיעות עליי... שם: טל גיל: 14+ מיקום: רמת גן איסיקיו: 168961018 מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: ברור! תכנונים לחודש הבא: כלמיני... שיר שעשה לכם את החודש: Hey There Delilah - Plain White T's (תודה עדי שהדבקת אותי!) תמונה: הנה ---> [מפתיע שזאת שוב תמונה של איימי...לא נורא...תתמודדו!
]

טל 182

New member
ככה ../images/Emo11.gif

סתם...אבל אני התאהבתי בשיר הזה גם אני רוצה שיכתבו לי שיר :( עדי קחי

טל 182

New member
אה אולי אני אשכנע את אמא לקחת חופשה

מהבית הזה וללכת לקיבוץ?

טל 182

New member
לזה התכוונתי...

שאני אקח חופשה מהבית הזה..והוא ממני. אני צריכה חופשה מהבית הזה כל כך דחוף!! את לא מבינה... נראה לי שאמא תשמח לשלוח אותי הרחק מהבית לאיזה סוף שבוע...אפילו יותר :)

טל.....

כאפות הזמן היחיד שאת יכולה לבוא עלי ולישון זה אחרי המפגש אבל גם זה רק ללילה אחד........ אבל כאפות אני בת"א ב-12 (מעניין למה?) ב-19 ב-21 וב-22

טל 182

New member
בקשר לשינה אל תדאגי יש לי הרי את דוד שלי שם..

אני אודיע לך על תאריך.

למעלה