שם:עדי גיל:15 מיקום:קיבוץ בית העמק איסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] באה למפגש: כן תכנונים לחודש הבא:מפגשים אמונים מסעחוף התנחלות המונית בבית שלי (כל השבוע האחרון של החופש) שיר שעשה לכם את החודש: אין תמונה
שם:גאיה גיל:12 מיקום:גבעתיים איסיקיו:------------ איסיקיו זה קקי מסנג'ר:[email protected] כתובת מטופשת!!!!!! באה למפגש:ברור!!!!!!!!!!1 תכנונים לחודש הבא:המון מפגשים עיר הבירה נסיעה לצפון ואולי כפר המוזיקה שיר שעשה לכם את החודש:אחריות-יוני בלוך תמונה:---->זאת אניD:
שם:אופיר........... גיל:14 מיקום: ק.ה איסיקיו:---------- מסנג'ר[email protected] באה למפגש:בארורר תכנונים לחודש הבא:עבודה עבודה עבודה שיר שעשה לכם את החודש:לאדעת תמונה------------
שם: לי פוגל גיל: 16 מיקום: חיפה איסיקיו: 216810775 מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: אני ניראלי שכן. תכנונים לחודש הבא: לסיים את עבודות הקיץ שיר שעשה לכם את החודש: four in the morning של גוון סטאפני תמונה
שם: נוף גיל: 15 מיקום: נהריה איסיקיו:== מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: בע"הה תכנונים לחודש הבא: ווליוםם כינרת! שיר שעשה לכם את החודש: Simple Plan - perfect world תמונה :
שם: שרי גיל: 14 וחצי. מיקום: שוהם-מרכז>< איסיקיו: אני לא משתמשת בו... מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: מקקוה תכנונים לחודש הבא: ת"אD: שיר שעשה לכם את החודש: כל הילדיםD: תמונה: אממ...אין לי פה..זה לא המחשב שלי><"
שם: עדי גיל: 16וחצי מיקום: חיפה איסיקיו: מת. מסנג'ר:[email protected]באה למפגש: לא תכנונים לחודש הבא: אממ.. קורס רשג"דים.. סיטי הול.. גאלה.. אולי שוב תל אביב..בית ריק.. שיר שעשה לכם את החודש: no children-quien soy yo תמונה