התפקדות חודשית

התפקדות חודשית

שם: גיל: מיקום: איסיקיו: מסנג'ר: באה למפגש: תכנונים לחודש הבא: שיר שעשה לכם את החודש: תמונה

מתפקדת

שם:עדי גיל:15 מיקום:קיבוץ בית העמק איסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] באה למפגש: כן תכנונים לחודש הבא:מפגשים אמונים מסעחוף התנחלות המונית בבית שלי (כל השבוע האחרון של החופש) שיר שעשה לכם את החודש: אין תמונה

התפקדות...

שם:גאיה גיל:12 מיקום:גבעתיים איסיקיו:------------ איסיקיו זה קקי מסנג'ר:[email protected] כתובת מטופשת!!!!!! באה למפגש:ברור!!!!!!!!!!1 תכנונים לחודש הבא:המון מפגשים עיר הבירה נסיעה לצפון ואולי כפר המוזיקה שיר שעשה לכם את החודש:אחריות-יוני בלוך תמונה:---->זאת אניD:

black rock star

New member
מתפקדת../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

שם:נוי גיל:14 מיקום:יקנעם איסיקיו:
מסנג'ר:[email protected] באה למפגש:וואט מפגש?
תכנונים לחודש הבא:לחזור ללימודים
שיר שעשה לכם את החודש:Working Class Heroe - Green Day תמונה:אני על הלפטופ =\\

oFka7

New member
אוגוסט!!!../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שם:אופיר........... גיל:14 מיקום: ק.ה איסיקיו:---------- מסנג'ר:eek:[email protected] באה למפגש:בארורר תכנונים לחודש הבא:עבודה עבודה עבודה שיר שעשה לכם את החודש:לאדעת תמונה------------

oFka7

New member
נוניקקקק../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אני גם התגעגעתי
תיקנו לך את המחשב? תתחברי למסנג'ר!!!

black rock star

New member
כןכןכן הוא תוקן!../images/Emo103.gif

אני מחוברת. השאלה היחידה שנשאלת ועדיין נותרה באוויר היא - מדוע אתלא מחוברת?
אני עליתי עלייך ילדה!

einatit4

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo199.gif

שם: עינת גיל: 14 מיקום: צפון איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: יכול להיות.. תכנונים לחודש הבא: להשתעמם כרגיל
שיר שעשה לכם את החודש: לא יודעת.. תמונה

Lily69

New member
מתפקדת המפקדת!../images/Emo79.gif

שם: לי פוגל גיל: 16 מיקום: חיפה איסיקיו: 216810775 מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: אני ניראלי שכן. תכנונים לחודש הבא: לסיים את עבודות הקיץ שיר שעשה לכם את החודש: four in the morning של גוון סטאפני תמונה

Fucking Noff

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שם: נוף גיל: 15 מיקום: נהריה איסיקיו:== מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: בע"הה תכנונים לחודש הבא: ווליוםם כינרת! שיר שעשה לכם את החודש: Simple Plan - perfect world תמונה :

J o K i T

New member
מתפקדת../images/Emo196.gif../images/Emo205.gif

שם: שרי:) גיל: 14 וחצי. מיקום: שוהם-מרכז>< איסיקיו: אני לא משתמשת בו... מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: מקקוה:) תכנונים לחודש הבא: ת"אD:D: שיר שעשה לכם את החודש: כל הילדיםD: תמונה: אממ...אין לי פה..זה לא המחשב שלי><"

עדי D

New member
מתפקדת../images/Emo41.gif

שם: עדי גיל: 16וחצי מיקום: חיפה איסיקיו: מת. מסנג'ר: [email protected] באה למפגש: לא תכנונים לחודש הבא: אממ.. קורס רשג"דים.. סיטי הול.. גאלה.. אולי שוב תל אביב..בית ריק.. שיר שעשה לכם את החודש: no children-quien soy yo תמונה

למעלה