התפקדות חודשית

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
התפקדות חודשית../images/Emo3.gif

שיר החודש של אריק שיר החודש בכללי? שיר שאפין אותכם החודש? גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד חודש טוב

עונה../images/Emo9.gif

שיר החודש של אריק? מה עוד ביקשת
שיר החודש בכללי? מירי מסיקה חוזר בחזרה
שיר שאפין אותכם החודש?ממ
גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד- עדיף שאני אשתוק
חודש טוב

ady18

Well-known member
עונה

שיר החודש של אריק?גוני זה לא שאני אור שיר החודש בכללי?רוצה בנות,אל תאמיני פריז,רוחות המערב שיר שאפין אותכם החודש?גוני גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד?שיש גוני ורק צריך להאמין חודש טוב

1shiran1

New member
מתפקדת !!1

שיר החודש של אריק? אהבה באור וצל שיר החודש בכללי? זאת שבמקומי ומאמי שיר שאפין אותכם החודש? יום חדש נפלא גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד? לא נשאר הרבה לטקס עמ"י!! להצביע להצביע להצביע!! חודש טוב לכולם (:)

I מ י ר ב I

New member
מתפקדת

שיר החודש של אריק-אהבה באור וצל שיר החודש בכללי? עכשיו אתה חוזר בחזרה(זה לא ממש שיר החודש בכללי כי הוא יצא רק ב 22.2 אבל חיכיתי לו חודשים) שיר שאפין אותכם החודש? אפשר לחשוב גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד-חג שמח לכולם!!!!

Karma Killer

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר החודש של אריק - אהבה באור וצל שיר החודש בכללי - "תיאטרון רוסי" ו"יש לי סיכוי" של אביתר בנאי, "עיניים זרות" של קונה קינן שיר שאפיין אתכם החודש - "יש לי סיכוי", אביתר מסר - אם נראה לכם שהכל בתחתית, תמיד יש הפתעות
חודש טוב

Nimrod121

New member
מתפקד!

שיר החודש של אריק- המתוקות האחרונות, יום חדש נפלא וג'וני. שיר החודש בכללי? כל מיני שירים. שיר שאפין אותכם החודש? "זאת שבמקומי" רק בגרסה הזכרית. גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד תשמחו בחלקכם... חודש טוב

למעלה