שיר החודש של אריק?גוני זה לא שאני אור שיר החודש בכללי?רוצה בנות,אל תאמיני פריז,רוחות המערב שיר שאפין אותכם החודש?גוני גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד?שיש גוני ורק צריך להאמין חודש טוב
שיר החודש של אריק? אהבה באור וצל שיר החודש בכללי? זאת שבמקומי ומאמי שיר שאפין אותכם החודש? יום חדש נפלא גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד? לא נשאר הרבה לטקס עמ"י!! להצביע להצביע להצביע!! חודש טוב לכולם (
שיר החודש של אריק-אהבה באור וצל שיר החודש בכללי? עכשיו אתה חוזר בחזרה(זה לא ממש שיר החודש בכללי כי הוא יצא רק ב 22.2 אבל חיכיתי לו חודשים) שיר שאפין אותכם החודש? אפשר לחשוב גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד-חג שמח לכולם!!!!
שיר החודש של אריק - אהבה באור וצל שיר החודש בכללי - "תיאטרון רוסי" ו"יש לי סיכוי" של אביתר בנאי, "עיניים זרות" של קונה קינן שיר שאפיין אתכם החודש - "יש לי סיכוי", אביתר מסר - אם נראה לכם שהכל בתחתית, תמיד יש הפתעות
שיר החודש של אריק- המתוקות האחרונות, יום חדש נפלא וג'וני. שיר החודש בכללי? כל מיני שירים. שיר שאפין אותכם החודש? "זאת שבמקומי" רק בגרסה הזכרית. גלוי החודש\מסר שיש לכם להגיד תשמחו בחלקכם... חודש טוב