התפקדות חברים

Mystic Dragon

New member
אני:

פה כמעט שנה ושלושה חודשים (הצטרפתי ב-31 לינואר [תודות ליערה!]), והכי אוהב... אין ספר אחד, אבל את כבשן הנשמה, מבחן התאומים וירח נעלם. פורים שמח

midnight dragon

New member
רק רציתי לוודא שאתה מודע לכך ש../images/Emo15.gif

מ31 לינואר עד עכשיו עברו כמעט חודשיים, לא שלושה.

majere the mage

New member
אני עידן

אני נמצא בפורום רק איזה חודש וחצי, פלוס מינוס... אני מאוד מחובר לרשומות רייסטלין, ולאגדות הרומח. הפורום מאוד לא מסודר, תמיד קשה להתמצאות בו, אולי זה ככה הפורומים בתפוז, אם אפשר אז בבקשה תשנה, תודה.

strahd

New member
אני

אני אחד מהראשונים שהיו בפורום, יחד עם לה גמבה, התחלנו ב"פורום החידונים" יחד עם Sabretooth MIA, ואני נמצא פה עוד מעט שלוש שנים. מה אפשר להוסיף - עוד אדומים! עוד ביקורות! עוד טופיקים שקשורים לרומח הדרקון ולא למה רייסטלין יתחפש בפורים. הספר הכי טוב של רומח הדרקון.... שאלה מצויינת. מאוד אהבתי את מלחמת הנשמות, אבל "האחים מאז'ר" הוא ללא ספק יצירת מופת וסדרת המלך הכוהן של כריס פירסון ובייחוד הספר השני "הפטיש האלוהי".

skazu

New member
יש סיכוי שיש לך לינק לביקורת של -

סדרת המלך הכוהן, כי לא שמעתי עליו עד עכשיו (סיימתי את כל הספרים של הרומח שתורגמו לעברית בנתיים) אתה גם מוזמן לפנות עלי בפרטי

midnight dragon

New member
אממ../images/Emo15.gif

שנה ושלושה חודשים בערך. הספרים הכי טובים לדעתי הם רשומות רייסטלין ולדעתי צריך באמת להחזיר את העידכונים השבועיים...

LuLuLu iT

New member
עכשיו בדקתי ../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif

בגלל שאני חסרת חיים^^ הצטרפתי ב-19 למרץ.. כלומר היום זה שנה ו-3 ימים
[מהשאר אני אתעלם
]

RoCKeR121

New member
ואני גיל

בערך נמצא פה 3 חודשים בזמן האחרון אני לא ממש מגיב הרבה כי אין לי זמן לנשום הספרים הכי טובים הם רשומות רייסט ולהבת קיץ אני עכשיו קורא את הומה באנגלית וזה גם ספר מהמם אני חושב שצריך עוד ביקורות מאמרים וטופיקים

La Gamba

New member
וואו

אני כאן אתכם מאז היום השני, שזה בערך שנתיים ורבע... כעיקרון אהבתי את מלחמת התאומים, על אף שקראתי תוך זמן מאוד קצר את דרקונים של ירח נעלם.

Orbital Shadow

New member
להלה../images/Emo60.gif

אממ אני פה שנה ומשו^^ ו...אממ.. הספר הכי יפה, אני חושבת שמבחן התאומים, כי עוד לא קראתי את כל נשמות.

Wing Chan

New member
אנאערף

אני מעריך פלוס מינוס שנה ומשהו... הספר הכי טוב? מבחן התאומים, עד שאולי נשמות השלישי יוכיח אחרת.

Witch Child

New member
אני

אין לי מושג כמה זמן אני נמצאת פה, אני חושבת שאפשר להוסיף לפורום טופיקים משעשעים (פעם היו לנו הרבה יותר) ואני סוגדת לכל הספרים של הרומח (כלומר, לכל אלה שקראתי, שזה חמישה) ואין לי שום בעיות בזהות המינית. אני נקבה. זהו. אין ויכוחים לגבי זה.

Armed Angel

New member
נמממ

אני פה שנה וקצת, מ-11 ל-3 של 03' מסתבר. חסר לפורום? מפגשים וטופיקים מבדרים. הספר הכי טוב? קראתי רק את ה-2 הראשונים של רשומות וחצי מהשלישי ואז נמאס לי, אבל אני פה כי אני אוהב את האנשים.

Sunflower Fairy

New member
נממנמנמ../images/Emo110.gif

אעעעעע המחשב שלי איטי בטירוף... ווואעעההה אני פה בערך חצי שנה, פלוס מינוס פלוס פלוס
אמממ הכי אהבתי נראה לי את אגדות. לאידעת. אני אוהבת את כולם.

למעלה