התפקדות חברים

MadManIII

New member
התפקדות חברים

עבר זמן רב מאז שנספרנו, אז ככה זה הולך כל אחד כותב\ת רק תגובה אחת (UNO!).כמה זמן הוא\היא נמצאים איתנו,יציע מה שהוא שאפשר להוסיף לפורום, ומה לדעתו\לדעתה הספר הכי טוב של הרומח. -שכל אחד\ת יגיב פעם אחת להודעה הראשית (אבל אפשר להגיב לתגובות) -השאלון נכתב בלשון זכר ונקבה, אם למישהוא\היא יש בעיה בזהות המינית איתכם\ן הסליחה

MadManIII

New member
אני ראשון

הגעתי לפורום לפני שנה וחצי,לדעתי הספר הכי טוב הוא "להבת קיץ". יוחזר עדכון שבועי לאלתר (=הפורום)

skazu

New member
אני השני אלה אם מישהו אחר ישיג אותי

אני נמצא איתכם בערך 3 חודשים לפי דעתי. הספרים הכי טובים של הרומח לפי דעתי הם האגדות. אני קראתי אותם בשבוע אחד וזה היה מדהים! גלעד.

../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

-כמה זמן אני נמצאת פה?: וואו, הרבה.
מאז אמצע כיתה ז' בערך. כשהייתי בת 12 וחצי. ועכשיו אני בכיתה ט'. >< -מה אפשר להוסיף לפורום?: טופיקים שקשורים לרומח הדרקון?
-כבשן הנשמה הכי טוב. ומבחן התאומים. אבל אף אחד מהם לא גאוני. איזה מוזר שפעם הייתי מכורה לסדרה הזאת.

Dead Black Moon

New member
אוווו ../images/Emo105.gif

חיחיחי...(אני בתקופת טירוף) עוד מעט שנתיים!! איזה כיף ^___^ האגדות הכי יפים...(מיותר לציין שאני אוהבת את מש"מ יותר מרה"ד)

אני!

עוד חודש וחצי אני יהיה בפורום שנה עם הפסקות בין לבין. אין לי שמץ מה אפשר להוסיף לפורום! הספרים הכי שווים הם רשומות רייסטלין

וואעה...

עוד כמה ימים אני חוגגת שנתיים [!!] בפורום.. יש כבוד? אין חיים. :| נממ. הכי אוהבת את כבשן.. צפוי מצידי. P:

python 4

New member
אני -

עוד מעט שנה וחצי בפורום! מה שאפשר להוסיף לפורום - הוסיפו אותי
והספר הכי טוב של הרומח? שאלה קשה.. אגדות 3 היה מעולה, רשומות 3 גם..

black robe

New member
טוב....../images/Emo63.gif

אני לא יודעת בדיוק....נראה לי רק כמה חודשים
אמ....להוסיף לפורום....לא יודעת , הוא בסדר גמור!
רשומות רייסטלין שולט!

The Snow fox

New member
אני../images/Emo63.gif

אני נמצא כאן בערך שנה וחצי, הכי אוהב את טרילוגיית מלחמת הנשמות ומנהל את הקומונה החברתית.

Nurmidor

New member
נמ ../images/Emo13.gif

אני כאן לא יותר מחודש, חודש וחצי... להוסיף לפורום? בע. הו, ואת מבחן התאומים הכי אהבתי. הסוף כל כך טראגי ועצוב!
חח, ביקשת שכל אחד יכתוב רק הודעה אחת, ואתה בעצמך כתבת... נמ, שלוש! [שתיים, אם לא כוללים את הראשונה
)

MadManIII

New member
כתבתי שאפשר להגיב על התגובות

אבל להגיב רק פעם אחת על ההודעה הראשית

...

פה שנה חצי.. הכי אהבתי את אגדות שלוש ונשמות שלוש. אממ...זהו. מרינה, אין מצב שאת יותר זמן ממני בפורום!! אני זוכר כשהצטרפת בתור מאמימי!!

ThornLeg

New member
שלום../images/Emo152.gif

אני קובי, אני כבר בערך חודש בפורום הספרים שהכי אהבתי הם כבשן הנשמה ואחים לנשק והשלישי של נשמות

למעלה