התפקדות חברים ....

א ב י ג ל

New member
../images/Emo45.gif איך אני מרגישה? כרגיל...

חוץ משכל הגוף שלי כואב משיעורי ספורט...

rAmikube

New member
לא מקנא בך

בגרוש... אני לא מבין למה כולם סובלים בשיעורי ספורט...מוזר

zvozda4ka

New member
זה כיף!../images/Emo15.gif

באמת! זה סבבה... אני לפעמים צריכה להוציא את המרץ שלי........וזה עוזר לי....... כן,לפעמים 10 סיבובים של איצטדיון עוזרים....תחיו עם זה...

א ב י ג ל

New member
נכון שהשיעור עצמו כייף, לרוב

אני נהנית ממנו. אבל לקום למחרת כשכל השרירים בגוף שלך תפוסים....זה לא כייף

rAmikube

New member
לא עשים ספורט רק בשיעורי ספורט

שיעורי ספורט לא יעזרו לך בכלום בכושר גופני. ובגלל זה גם כואב לך.

א ב י ג ל

New member
כמובן שאני ספורט חוץ משיעורי ספורט

בנוסף אני רוקדת ריקודי עם... אנשים דיר באלאק לא לצחוק! זה דבר ממש ממש כייפי! בלי סטיגמות!

icודליה

New member
לא צוחקים

למשל הייתי בחוג מחול ורקדנו כמה סוגים של ריקוד, לפעמים כל ריקוד יכול להיות לא משו.. אני לא ממש אוהבת ריקודים במעגל.. ריקודיי שורות נחמד, אם לא דורכים עליך ואתה לא דורך על אחרים... LOL

א ב י ג ל

New member
אני גם מתה על ריקודי שורות

איפה את גרה? אני גרה בת"א, כל יום שבת יש בטיילת בת"א הרקדה (לריקודי עם), ויש גם איזה רבע שעה משהו כזה של ריקודי שורות מה זה יפים.. אני מתה עליהם... איזה ריקודי שורות את יודעת? דווקא בריקודי מעגל וזוגות דורכים יותר מאשר בשורות...בשורות יש יותר מקום. נכון שיש ריקודים לא משהו אבל יש ריקודים שאני מאוד מאוד אוהבת כי הם ריקודים מהירים וקצביים...וא שנרדמים בהם.

icודליה

New member
אני ירושלמית...

אני מזמן לא רקדתי, אבל יש את זודיאק (שלמדו אותו כשאני לא הייתי אז זה לא ממש נחשב) ויש פופקרון שזה הריקוד שאני הכי אוהבת (והיחיד שאני זוכרת) תביני, הייתי בחוג מחול בגיל די קטן, ואז זה הפך למפגש של סנובות שעלו לי את העצבים.. אני יודעת שהייתי צריכה להישאר אבל תאמינו לי שאם הייתם רואים אותן.. בע.

א ב י ג ל

New member
גם את זודיאק רוקדים אצלנו בריקודים

את פופקורן בעיקר מלמדים לילדים ולא למבוגרים (אני רוקדת בהרקדות למבוגרים). איפה למדת את זה? למדתם רק שורות? יש לך איסיקיו, מסנג'ר, משהו?

icודליה

New member
אממ

לא ממש לי... יש אייסי ומסנג'ר לאח שלי... במחשב שלו.. בהתחלה אני לא הורדתי כי צריך לפרמט את המחשב שלי... אבל נראה לי שאני מורידה עכשיו! בזכותך ובגלל כל האנשים שלוחצים עלי להורידדדדדדדד

א ב י ג ל

New member
אני?../images/Emo12.gif סתם...אחלה...תעדכני אותי

כשתסיימי.. אגב מה את מורידה? איסי או מסנג'ר? אני אוהבת יותר את המסנג'ר

icודליה

New member
להוריד מסנג'ר יהיה לי קל...

כי המייל שלי בMSN... אבל אח שלי, שמבין יותר ממני, שפעם המחשב הזה היה שלו, אומר "אודליה, זה יקרע את המחשב". אייסי כבר יש, רק צריך לרשום אותי בשם שלי.. גם אני לא ממש מתלהבת מאייסי.. אבל אני אוריד/ארשום כנראה אייסי ואודיע בחגיגיות (אני מקווה) כשאסיים.

א ב י ג ל

New member
טוב...תכתבי לי מסר אישי אם את לא

רוצה לפרסם כאן את האי-מייל שלך למסנג'ר... פשוט אם לא אז נדבר רק בסוף שבוע הבא... ואני מחכה ומצפה!

icודליה

New member
אוףףףףף

אני לא יודעת מה הבעיה, אבל אייסי אני לא יכולה.. ומסנג'ר, כמו שאח שלי אמר, "יקרע את המחשב". יאהו מסנג'ר יש לך?

למעלה