התפקדות החודש

Berliner star

New member
התפקדות החודש../images/Emo70.gif

(+שאלון סופ''ש
) שם: גיל\תאריך לידה: מקום מגורים: כמה זמן אני בפורום?: מאכל אהוב: סרט אהוב: שיר השבוע שלי: דבר טוב שקרה לי השבוע: דבר לא לא טוב שקרה לי השבוע: תמונה אהובה: סופ''ש נעים לכולם
אוהבת

Dana Mi

New member
../images/Emo196.gif

שם: דנה גיל\תאריך לידה: 18 / 5.12 מקום מגורים: רוב השבוע בירושלים, אבל הרשמי זה קרית חיים אז זה מה שחשוב. כמה זמן אני בפורום?: הגעתי ביולי בערך.. אז זה כבר עוד מעט שנה. וואו, הזמן טס!! מאכל אהוב: כל מיני דברים אשכנזיים ופולניים של המשפחה. סרט אהוב: יש כל כך הרבה!! "נער שוליים", "מועדון ארוחת הבוקר", "ג'ימי גרימבל", "בלי חוקים".. יש עוד באמת מלא. שיר השבוע שלי: McFly - No Worries דבר טוב שקרה לי השבוע: סתם איזה אחת שלחה לי 2 אלבומים של רובי בדואר
דבר לא לא טוב שקרה לי השבוע: אני לךא מספיקה לעשות כלום ממה שאני מתכננת. תמונה אהובה: סתם בא לי לשים אותה עכשיו.. Robbie: Mine is morbid and nasty and yours is more happy and smiley and play-schooly ?Mark: yeah, mine's green, innit
(נראה לי שזה הציטוט)

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

וכן.. ניראה לי שזה הציטוט
קטע דבילי לגמריי
בכלל שניהם ביחד, דפוקים לגמריי

../images/Emo150.gif

שם: נעם גיל\תאריך לידה: עוד 5 ימים (אם אני לא טועה) 15 D: ב9.5 מקום מגורים: קריית טבעון, דה פלייס טו בי כמה זמן אני בפורום?: וואו, באמת הגיע הזמן לבדוק...
אני קראתי המון זמן סתם קוראת סמויה אז אין לי מושג באמת מאכל אהוב: פיצצצצההה
סרט אהוב: זה כל הזמן משתנה... שודדי הקאריביים, בקו האש, קינג קונג, היוקרה... טוב כן לאחרונה זה היוקרה שיר השבוע שלי: One Man Revolution - The Nightwatchman
דבר טוב שקרה לי השבוע: פסטיבל כפר סבא D: דבר לא לא טוב שקרה לי השבוע: וואו אממ... העובדה שכל העולם קיבל מעל 90 במבחן בפיזיקה... ואני... לא...
תמונה אהובה: היה קשה להחליט
הודגש באמצעות מדגישומטיק
נ.ב. יש לכן מושג לאן נעלם Crazy Phases?
זה היה אתר עם מללללללאאא תמונות של רובי... חיפשתי פעם תמונה אחת מסויימת שראיתי שם ולא מצאתי את האתר

Berliner star

New member
../images/Emo98.gif

שם: מאיה גיל\תאריך לידה: 16.10.90 (16 וחצי
) מקום מגורים: יבנה (או בלשונו של מוקי "עיר האורות
") מאכל אהוב: מממ פסטה? (רק שכבר איזה שנה לא אכלתי
) סרט אהוב: יש המון אבל.. הכי ניראה לי "אייס ונטורה"
ענק! בכלל ג'ים קארי ענק
שיר השבוע שלי: Let it be של ה-Beatles
לא עבר השבוע יום שלא שרתי את השיר הזה
ניראה לי בעצם זה כבר מלפני שבועיים
מאז ששמעתי את רובי שר חלק ממנו..
פשוט שילוב..
דבר טוב שקרה לי השבוע: מגישים אותי על 100 במדעי החנ''ג
דבר לא טוב שקרה לי השבוע: לא מצליחה מתמטיקה
תמונה אהובה: תראו את העיניים האלה, תראו את החיוך הזה.. תראו את הבן אדם הזה
סוף שבוע מעולה לכולם

Berliner star

New member
כמה מטומטמת אני יכולה להיות?!

שכחתי לכתוב כמה זמן אני בפורום
(
) אז.. אני בפורום שנה ושלושה חודשים
(עוד עם הכינוי הקודם שלי..
)

Dana Mi

New member
אני חייבת להגיד שהכינוי הקודם שלך

היה מאוד יצירתי.. באמת.. הייתי צריכה המון זמן ללמוד איך קוראים לך! חחחחח, אבל האמת שקרו המון דברים מאז שהחלפת כינוי.. ועוד משהו - 100 בחנ"ג?! העיקר התבכיינת על המתכונת!!!! כל הכבוד!

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif ידעתי!

פשוט ידעתי שמישהו יגיד משהו על הניק הקודם!
וכן! 100 בחנ''ג (אני אומרת חנג'ה
) טוב נו.. הפרזתי עם הלמידה.
ועכשיו ברצינות בקשר לשם משפחה שלי.. אנשים לא יודעים להגות אותו נכון! זה משגע אותי! הם שמים את הדגשים באותיות הלא נכונות
או שהם אומרים ברלינה וצריך להסביר להם באנגלית, שגם את זה הם לא מבינים אז כבר התרגלתי לכמה שמות
ותודה

Dana Mi

New member
אז זהו

יש מצב שאני מהאנשים שלא יודעים להגות אותו נכון
הדגש אמור לבוא על ה"לי", נכון? מאיה ברלינר? אני חשבתי שזה מאיה ברלינר, עד שדיברתי איתך ואמרת לי שזו את (שאגב, לא היית צריכה, בהתחשב בעובדה שנתת לי את המספר שלך אז השם הופיע על הצג
) ושמתי לב שהגית את השם שלך אחרת.. ויש לזה פירוש?? זה ממש מגניב שלרובי יש שיר עם השם הזה!

Berliner star

New member
פירוש..?

חוץ מזה שאני שזה אומר שאני גרמניה?
(והתקשרתי אליך מהבית לא? הבאתי לך גם את הטלפון של הבית?
) ואני לא חושבת שיש דגש איפהשהו..
פשוט Berliner בלי דגשים, הכל אותו הדבר
, עזבי, כשנדבר/ניפגש אני אגיד אותו נורמלי
(האמת שיש פעמים שאני כבר מתבלבלת ולא אומרת אותו נורמלי מרוב השינויים שאנשים עושים לי
) ואכן
, גם אני התלהבתי מהעובדה שיש לו שיר כזה
(שאגב, לא ניראה לי שהוא מחמיא במיוחד..
) נ.ב- אני חייבת לציין שזאת אחת השיחות המרתקות ביותר שהיו לי

Dana Mi

New member
אה וואלה, באמת התקשרת אליי מהבית!

וכשאני חושבת על זה, אני לא ידעת מי זה כדיברת איתי.. חשבתי שזאת חברה שלי מהדרום כי כמעט אף אחד לא מתקשר אליי מ-08.. עכשיו נזכרתי למה אמרתי את זה! בגלל ההודעה ששלחת, ששם היה רשום *זאת מאיה* ואותה שלחת מהפלאפון אז ידעתי.. פשוט בלבלתי בין השניים.... אל תתיחסי אלייי, עצם העובדה שהייתי צריכה להתעורר בתשע, מוקדם, משפיעה עליי לרעה.. ובהחלט שיחה מרתקת!!

גליזה

New member
../images/Emo2.gifמה את עושה ערה בשעה כזאת?!

הפכת לחית לילה, מאיוש?

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif משו...

כל הדרך הביתה קפאתי מקור! מזה צריך להיות?! לא אמרו שיהיה חם יותר? (טוב נו.. עדיף קור מאשר חום) ואני מחפה על היום.. ניראה לי שאני לא אצא עד מאוחר.. אני צריכה ללמוד!@#$%^&*
איך תוקעים בגרות יום אחרי ל''ג בעומר?! מישהו מוכן להסביר לי?! נו! אני מחכה! טוב עזבו..
ישנתי בערך 4 שעות

Berliner star

New member
השאלה היא לא מה אני עושה

ערה בשעה כזאת. אלא- מה את עושה פה?
סתם סתם... את יודעת שאני אוהבת אותך

גליזה

New member
אני כבר לא יודעת כלום../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

או כמו ששמעתי ב"הפיג'מות" היום : איקס חלקי אפ סי בריבוע שווה וואי וואי וואי איזה בלאגן בריבוע!
אין קשר

sasha22222

New member
../images/Emo8.gif

שם: סשה גיל\תאריך לידה: 13 10.1.94 מקום מגורים: חיפה כמה זמן אני בפורום?: לא זוכרת
מאכל אהוב: לוידעת סרט אהוב: אמ....מה שהכי זכור לי זה הפנתר הוורוד
שיר השבוע שלי: mika - love today דבר טוב שקרה לי השבוע: עוד מישהי נחמדה שלחה לי 3 אלבומים!
דבר לא לא טוב שקרה לי השבוע: שיעמום בעיקר תמונה אהובה:

Velma Kelly

New member
תתתתתתורי!

שם: גל גיל\תאריך לידה: 17 וחצי מקום מגורים: מרכז כמה זמן אני בפורום?: וואלה לא יודעת.. מעריכה ששנה ומשהו מאכל אהוב: פסגטי סרט אהוב: הנסיכה הקסומה
או.. לא יודעת.. הרבה
או! 7 חטאים זה טוב.. שיר השבוע שלי: זה לא אמור להיות שיר החודש? אניווי יש לי איכשהו מלא שירים השבוע.. סוג של שיר לכל יום! (ואיכשהו אף אחד מהם לא של רובי
מפתיע..) שיר ללא שם - שלום חנוך (אבל בביצוע של גלעד שגב), Mika - Lollipop, Nat King Cole - Don't Get Around Much Anymore, The Beatles - In my life, שוב - יוני בלוך ואפרת גוש דבר טוב שקרה לי השבוע: ראיתי מישהו שלא ראיתי מלא זמן
דבר לא לא טוב שקרה לי השבוע: פיספסתי הזדמנות כי "לא היה לי נעים" תמונה אהובה:
צ'ק! אפשר עוד משהו? אומייגוד ראיין וסיימון אתם חייבים להיות ביחד כבר! stop playing hard to get!!

למעלה