התפקדות דצמבר

0verpr0tected

New member
התפקדות דצמבר../images/Emo13.gif

שם: גיל: איזור מגורים: תמונה: משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר: משהו רע שעומד לקרות בדצמבר: איך עבר לו החודש הקודם? זמר/ת או להקת החודש: משפט לאומה: שיהיה לכולם חודש דצמבר שמח, מעניין ומסוקס

0verpr0tected

New member
מתפקדת [:

שם: שיר גיל: 16 איזור מגורים: רחובות תמונה:
משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר: מומולדת לבריטני+ האלבום החדשדש בעוד יומיים#$%#$ משהו רע שעומד לקרות בדצמבר: אסיפת הורים>< ועוד כל מני דברים בטח עוד יקרו. איך עבר לו החודש הקודם? מזעזע. באמת שזה היה אחד החודשים הכי גרועים בחיים שלי. זמר/ת או להקת החודש: בריטני :] משפט לאומה: אני מרגישה שהלב שלי עומד להתפוצץ. אה..ושיר החודש
[שכחתי אז תוסיפו><]:
יוני בלוך- הלב שלי עומד להתפוצץ Youth Group- Forever Young Jet -Look What You've Done

hilary4ever

New member
מתפקדת..[=

שם: גילי.. גיל: 12 (3.1 יומלדת!) איזור מגורים: רמת גן תמונה:... אני עיצבתי.. :) (המספר זהות לא שלה.. זה אני סתם רשמתי מספר..) משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר: אילת עםחברות! משהו רע שעומד לקרות בדצמבר: מבחנים=[ והרבה.. איך עבר לו החודש הקודם? סבבה..[= זמר/ת או להקת החודש: הילארי.. משפט לאומה: אל תשתנו אם רוצים להיות חברים שלכם הם ישתנו בעצמם..=]

Aliska7

New member
עונה :)

שם: אליסה גיל: כמעט 14 :) איזור מגורים: מרכז תמונה: משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר: יומולדתתת DD: משהו רע שעומד לקרות בדצמבר: אין לי מושג OO" נקווה לטוב :) איך עבר לו החודש הקודם? זמר/ת או להקת החודש: הילארי ! ! ! משפט לאומה: מה הסיכויים שיפול עליך מטאור כשאתה הולך באמצע הרחוב? הסיכוי קלוש, אבל קורה :) שיר החודש: Haters חודש נעים לכולם :)))

Aliska7

New member
אופס =.="

שכחתי לענות על אחד איך עבר החודש הקודם? פסדר כזה :)

Nathalie 6293

New member
מתפקדת

שם: נטלי גיל:15 איזור מגורים:ב"ש תמונה:------- משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר: לא יודעת, נראה כבר.. משהו רע שעומד לקרות בדצמבר: מתחילה שוב תקופת מבחנים איך עבר לו החודש הקודם?סבבה!! זמר/ת או להקת החודש:Katy Pery משפט לאומה:

למנהלתת-- התפקדות

שם: עדן/היילי גיל:12 איזור מגורים: בקרוב קללללליפורניה חח D: תמונה:(אני לא מצליחה לשים) משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר:החופש משהו רע שעומד לקרות בדצמבר:שיעורים איך עבר לך החודש הקודם?סבבה D: זמר/ת או להקת החודש:הייילארי באארור משפט לאומה:הילארי ? יש רק .. אחת !!!!

hilary4ever

New member
נכון יש לך BME?

אם כן אני שלחתי לך את הדואר שיש להיארי פורום..[=

עונה [:

שם: ניב גיל:16 איזור מגורים:רחובות תמונה: משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר:האלבום החדש של בריטנוש יוצא
חופש חנוכה
משהו רע שעומד לקרות בדצמבר:מבחנים
איך עבר לו החודש הקודם?סבביק זמר/ת או להקת החודש:בריטני!!!!!!11
משפט לאומה:All eyes on me in the center of the ring just like a circus!1

נוייההה

New member
ממתתפפקקדדדתתת :)

שם: נוי :) גיל: החודש 15 XD איזור מגורים:הדרוםם =] תמונה:אווווווו כמההה יוופייי אממאאאאאא משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר: יומולדת,חופשש ובייתת ריקק מהוריםםםםם :D:D:D: משהו רע שעומד לקרות בדצמבר:יום הורים :| :| :| :| איך עבר לו החודש הקודם?כמו כל חודש נובמבר XD זמר/ת או להקת החודש:אממ... הילארי,קייטי פרי וג'סי מקרטני ואמ.. משה פרץ משפט לאומה:דיוויד בקהאםםםם זה הדברר הכיייי סקסייי בבעולםם!!! שיהיה לכולם חודש דצמבר שמח, מעניין ומסוקס חודשש דצמבררר שמחחח מעניייןן ומסוקססס גםםם לךךךך סיס :)

AvivoOosh

New member
אעהאעהאעה כמה זמן לא ההייתי פה XD

שבוע לפעמים נראה כמו נצח... טוב...מתפקדת! שם: אביב גיל:14 איזור מגורים:ראשל"צ תמונה:
[הפוסטר שקיבלתי מחבריי ליום הולדתי XD] משהו טוב שעומד לקרות בדצמבר:הדיסק שלל בריטניי[כבר ישלי XD] משהו רע שעומד לקרות בדצמבר:נמנממנמנממממ אין XD איך עבר לו החודש הקודם?נחמדון זמר/ת או להקת החודש:בריטני משפט לאומה:בריטני!

למעלה