התפקדות בננות

galim29

New member
התפקדות בננות../images/Emo68.gif

שבוע חדש התחיל... מזמן לא שמענו פה דברים טובים, בדיחה לתחילת השבוע, שרשור כייף...
קצת בצד בהודעה אחת יאללה, כל הוותיקות, החדשות, והאנונימיות... להראות אות חיים ושהיה שבוע נפלא לכולנו...
אני התחלתי את השבוע בקולות של אזעקת רכב שזימרה כל הלילה עד הבוקר ולקינוח הגעתי לעבודה לקולות קדיחה וניסורים ושיפוצניק עם החריץ בטוסיק .... שבוע לא קל לפני, אזכרה לאבא (13 שנים) שמבקר אותי כבר חודש כל לילה בחלום.... אבל יש שמש וימים כחולים אז לא מתלוננת... ושולחת חיבוקים ענקיים, עוטפים וחונקים למישמש שלנו שעוברת תקופה לא קלה בלשון המעטה ומחכה לה שתחזור לפה.

galim29

New member
לא הצלחתח לסיים לקרוא את ההודעה שלך../images/Emo2.gif

זוזו, פרקת את האם אימא של התסכולים. השתלטת לאנדי על השרשור בובה.... אבל אני הזמנתי גם לקטר פה... אחרי איך שהדהמת אותי אתמול את לא יכולה לא לכתוב משהו טוב שהיה לך... כאילו כמו זריקת וולטרן אולי? לא מוותרת לך...

זואילי

New member
אז מה?? כל עוד אני משרשרת!

ותסלחנה לי מנהלות הפורום וכל חברותיי לבית, אבל איפה אפרוק את עצביי אם לא פה?? מי בכלל יתחיל להבין אותי אם לא אתן חברות יקרות? ומה כ"כ מדהים בעוד ווסת @$%%%XX שבמקום לקפוץ מהקומה השלישית כדי להפסיק את הכאב אז אבא שלי גירד אותי מהריצפה ולקח אותי לקופ"ח לקבל זריקה בתחת לכאבים? ומה יצא לי מזה? עוד ציסטה של 6 על 4 ?? דחייה של הטיפול? (בפעם השנייה). שוב תהייה שמא אני חייזר ולא אישה? (אין לי אייקונים פתאום) שוב רצון עז לניתוח ולהיפטר מכל ה$$%%XX הזה?? די, כמה אפשר?

galim29

New member
on the contrary my dear../images/Emo151.gif

אמרתי תפרקי אותו בשרשור שלי ולא של אנדי....
אני פשוט רואה אותך יושבת במטבח ומקלידה בשצף קצף... אח"כ יורדת למגרת ההפתעות של אבא וגונבת לו את מלאי השוקולד לשעת חרום
פעם הבאה תתקשרי אלי שאגרור את הטוסיקון שלך לקבל זריקה... מסכנון האבא החמוד שלך ששמע יותר מדי פרטים על איברי הרבייה שלך ולא את לא חייזר, את אשה-אשה....
ומה את מקשיבה למפגרות בקופת חולים? הם לא יודעות להבדיל בין ציסטה לבלון של מסטיק... תפסיקי להתרגש מהם. תרימי טלפון ל-
ותשאלי מה עושים עם הטמטום שרץ במסדרונות עולם הרפואה.... חזקי ואמצי.....

lee E

New member
טוב גמני פה..מדי פעם..

אפשר להצטרף לעצבים של זוזו? האמת כל העצבים אצלה ולי נשאר רק הייאוש ודאגות של "מה יהיה". אחרי יומיים של עצבים לא נורמליים..שלא זיהיתי אותם כעצבים של לפני...כי כבר שכחתי מה זה הלפני....אז אתמול גיליתי שיש לי "אורחת" בדמות של מחזור לא צפוי..וזה באמצע תהליך מסיבי של דיכוי++..איך זה יתכן? אין לי מושג..כבר נגמרו לי כל התקוות שפעם יהיה קל יותר...ועוד מחכה לי בחינה ביום ה'...וזה לא עוזר לרמת הלחץ.

galim29

New member
או, אורחת פורחת פה../images/Emo6.gif

תמיד כייף כשאת מפסיעה לך... כמו מלכה אמיתית.... אולי תחליפי כבר את החגי של ז'ק? הגיע משהו יותר טוב ממנו... הלוואי והייתי יכולה לעזור לך. לא זוכרת מה זה מחזור? תזכירי לי? אני בטוחה שאשלם על כל הדיכוי ההורמונלי הזה... חוץ מהצמיגים שהתווספו ושאר הגועל נפש... אבל אצלי הדחקה עובדת מצוין SO FAR... בחינה במה?

לולי72

New member
הי מגיחה לכאן לכמה דקות

מזמן לא ביקרתי פה, מתחילה השבוע טיפול הפריה שלישי - שאולי יזוז לאיזה שהוא מקום - שני טיפולי ההפריה הראשונים הגיעו רק לשאיבה של ביציות שלא בא להן להתפתח הלאה, מחר הולכת לקבל דקא ארוך בטוסיק, איזה כיף, שמחה וששון
, אמנם פחות כיף מהוולטרן שהטוסיק שלי רגיל אליו, אבל גם כיף לא רגיל
גלי - את יודעת יש אצלנו בעבודה מישהי שמבינה בחלומות והיא אומרת שאם מישהו מופיע לך בחלום, זה אומר שאת צריכה לעלות לקבר שלו הוא רוצה להגיד לך משהו, הלוואי שרק יהיו לך דברים טובים.

galim29

New member
נו, שיחכה עד שישי כשאני במילא שם../images/Emo7.gif

לגבי המסר - לא בטוחה שאצליח להבין.... יש לי נטיה להפוך לבלוק איטונג בבית קברות, לעשות את הסיבוב הרגיל שלי, לבקר כמה חברים ולברוח... אז נראה לי שמעדיפה אותו בחלום... הרבה יותר רגוע והוא תמיד נראה בריא ומאושר...

../images/Emo201.gif

מקווה שה-
תעבור מהר וללא כאבים כנראה שהגוף שלך כבר עמיד לכל הדיכויים קבלי
ו-
במבחן

זוזו

קבלי קצת פינוקים להרגיע את ה-
וכמובן
ומקווה שבסוף הכל יסתדר
אני כאן אם את צריכה משהו

זואלי יקרתי תוציא הכל

אנחנו כאן גם בשביל זה.... לגבי ה
....ברור שזה מה שאנחנו אחרת.....מי היה יכול לעבור את כל מה שאנחנו עוברות ....בני אדם נורמלים ....יותר מידי נורמלים כדי לעבור את זה....... מחכה לך

../images/Emo151.gifגם אני כאן

טוב השבוע שלי התחיל כמו שבוע שעבר כביסות .... האכלה.....החלפות.....נשירת שיער.....אי חשק ברור לאוכל...ונגזרותיו........להוציא את
לטיולים.....לטפל באיש.....ועוד לא הספקתי להגיע לברוקרטיה......ויש הרבה. ניקוי שירותי ה
וכמובן האכלתם...... קבלת אורחים שמארחים את עצמם...........וזה יתרון שהם גם מארחים את עצמם וגם מטפלים בעולל.....ובנוסף מביאים או מבשלים אוכל בשבילנו.......
צעקות מlee E על שלא זיהיתי את קולה הערב................. החיים יפים ...........ה
זורחת.....ובערב הקמין מחמם את ה
....אתמול הספקתי בין כביסה לכביסה לשתול פרחים
בגינה...... נשיקות ....

מתפקדת ../images/Emo140.gif

גל גל אז שרשור של כייף עד עכשיו זה לא - כנראה שכחת שמדובר באנדואיות
אצלי השבוע התחיל במיחושי אנדו באזור שעד עכשיו הם לא הגיעו אליו- במותן - בדיוק אותו כאב פועם שהופיע לי באגן לאורך מספר חודשים ונעלם עם הדקא. כנראה האנדו שלי שמע שעוד שבוע וחצי הוא נפרד סופית מהדקא אז החליט לנסות ולהתחיל בחגיגות מוקדם יותר
והשבוע יש לי בדיקה חוזרת של צפיפות העצם, תחזיקו
שיצא תקין
מקווה שיהיה לכולנו שבוע רגוע ונטול כאבים מייקי

אורציק1

New member
גם אני רוצה

טוב, גם אני רוצה לפרוק. הנימה הצינית של השרשור הזה פשוט מפתה מידי. הייתי בשקט בשבוע האחרון כי הייתי בהלם עקב הארועים הבאים: סוריאנו בפגישה פרטית ביטל את הלפרוסקופיה שזולטי קבע לי עקב: "איכות חיים גבוהה מידי" . אני מיואשת מהגלולות ברצף - שמנה, דאובה, הציצים בהסגר וגם התחיל לרדת לי דם מהאף. והכי כיף - קורנצ'וק הקטן שלי ביומולדת שלוש לפתע צימח ביצה אדירה. הופ לשניידר ועכשיו צריך ניתוח בקע מפשעתי. קטן עלי, אני יודעת. רק לקרוא את זוזו ולרצות להרוג את כל המטומטמים. זואילי, תהיי חזקה, אני מחזיקה לך אצבעות בכל אצבע אפשרית. ולזק - כמה כיף לקרוא את מה שכתבת... כביסות, גינה, אורחים שמבשלים, בעל תלותי - עולם מושלם. אני רצינית.

נעמי 17

New member
טוב אז ככה אצלנו

בסוף שבוע הקודם- היה ביקור משפחתי בספארי- שכלל שעתיים הליכה בקור. עברתי את זה בגבורה רבה ללא כאבים מיוחדים אך עם התכווצות שרירים.... < מי זוכר מה זאת הליכה בכלל?> השבוע שהיה היה קר מכדי להשאר בהכרה, במהלך השבוע כל מי שהציץ לי הביתה/ למשרד ראה כרס תפוחה של חודש שישי אבל היו בפנים מים רותחים בבקבוק,מצאתי פטנט אני לובשת מעיל מפליז ודוחפת פנימה את הבקבוק.. רק לפעמים שוכחת להוציא אותו כשבאים אנשים.כל כך קר היה לי. השבת החלטתי שהגיע לעבוד עם הזאטוט בגינה, לעקור סרפדים לפני שהם גדלים מדי, הילד מאוד נהנה לפזר לאמא את הערמות שנערמו על השביל ואני זחלתי הביתה עם גב דואב..... אבל לא להרבה זמן. השמש שחיממה אותי בצהריים הרפתה שרירים. בסך הכל טפו טפו טפו..... האנדו לא מרים את הראש וזו הסיבה שהתחלתי לדמיין שאני בהריון < כן בטח בגיל 41>...... כנראה שהגיל משפיע עלי, זה יעבור עד גיל 70?

למעלה