התפקדות אפריל!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות אפריל!

לפני זה סטטיסטיקות: 5 הגולשים הפעילים ביותר בחודש מרץ: 1. RTur 2. סתיו ויטל 3. inbals93 ו- מאיה911 4. A t z a 5. רותמיקה2 5 הפורומים המועדפים על הגולשים בחודש מרץ: יהודה לוי השמינייה דודו טסה נינט טייב האלופה ועכשיו מתפקדים- שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר חודש מרץ? משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל:

עונה ../images/Emo103.gif

שם: רותם גיל: 14 מקום מגורים: גבעתיים איך עבר חודש מרץ? מצויין התקבלתי לתיכון שרציתי, והיה לי יומולדת מאוד כיף! משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: לחגוג את היומולדת עם חברים (אחרי חופשת הפסח)

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה!../images/Emo15.gif../images/Emo42.gif

שם: סתיו
מקום מגורים: ת"א
איך עבר חודש מרץ? מצויין!
משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: אין משהו מיוחד..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

RTur

New member
מתפקד:

שם: ארתור גיל: 18 מקום מגורים: באר שבע איך עבר חודש מרץ? מעולה! המון המון הופעות! משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: להיות כמה שיותר בבית

lizperez

New member
עונה!

שם: ליז פרץ גיל: 15 מקום מגורים: באר שבע איך עבר חודש מרץ? מצוין משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: נחכה ונראה מה יהיה =]

inbals93

New member
מי גולש פה בפורום נינט טייב?חשבתי..

שכולם שונאים אותה פה
מתפקדת: שם: ענבל גיל: 14 מקום מגורים: הרצליה איך עבר חודש מרץ? אמ..נחמד מאוד
עמוס..אבל כיפי.. משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל:יום העצמאות..ויש גם משהו שאני לא מחכה לו בחודש אפריל..בצפר
..

HADARYY1

New member
מתפקדת!!

שם:הדר גיל:14 וחצי מקום מגורים:נהריה איך עבר חודש מרץ?:מעולה משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל:אממ..שום דבר מיוחד

Stootz

New member
עונה../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שם: סתיו גיל: 14 מקום מגורים: חיפה איך עבר חודש מרץ? אממ בסדר..לא משהו מיוחד משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: אין=\

A t z a

New member
יאי אני בטופ 5../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ועכשיו מתפקדים- שם:דנה עדיין גיל:16 וחצי מקום מגורים:עדיין
איך עבר חודש מרץ?בכיף
משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל:כינרת עם החברות!

OmErLoLa

New member
מתפקדתת../images/Emo195.gif../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

שם:עומר(צ') גיל:11.7 מקום מגורים:חיפה איך עבר חודש מרץ? בסדר משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: לא יודעת....

מתפקדת :)

שם: מאיה גיל:15 מקום מגורים: רחובות איך עבר חודש מרץ? מצוווין :) משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: כלוםם

HILA46

New member
מתפקדת:)

שם:הילה גיל: 16 מקום מגורים: קריית עקרון איך עבר חודש מרץ? סבבה משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל:מומולדתת(:)

Dark chocolate

New member
פורום יהודה לוי?../images/Emo6.gif../images/Emo5.gifנינט טייב?

?!What's wrong with you people שם: מיכל גיל: 14 מקום מגורים:
[אני גרה ליד דנע, יש להתחשב] איך עבר חודש מרץ? מעולה משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: שהפסח הזה כבר יעבור!!!!!111 אני רוצה לאפה

יול 17

New member
חג שמח , מתפקדת.

ועכשיו מתפקדים-
שם: יהודית . גיל: 17.11 [חחח עוד חודש 18 :- ]D מקום מגורים:חדרה :| איך עבר חודש מרץ? ואלה אחלה חודש, הרבה ימי הולדת . משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: ועוע .. סתם חודש לחוץ .

עוננה D:

שם: ליאן
מקום מגורים: נס ציונה
איך עבר חודש מרץ? האמתי? שכיףףף =]
משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: אולי קונים לי פלאפון וחוץ מזה אין כלום מיוחד D:

מתפקדת

שם: עדידוש גיל: 13 מקום מגורים: -------- איך עבר חודש מרץ? סבבה משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: נייט(לא)

micaly2

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם:מיכל =] גיל: 12 ועוד חודש בערך 13 מקום מגורים: איך עבר חודש מרץ? סבבה משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: אני נוסעת לחו"ל לארבע ימים וגם ליראות את עדידוש (אולי) ביי חופש נעים לכולם וחג שמייח

עופרי ג

New member
מתפקדת../images/Emo85.gif

שם: עופרי גיל: שבוע הבא 17!
מקום מגורים: קריות, חיפה איך עבר חודש מרץ? אעאעא עמוס במבחנים! משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: י-ו-ם ה-ו-ל-ד-ת!

לולי 180

New member
מתפקדת

שם: לירוז גיל: 14 וחצי מקום מגורים: אריאל איך עבר חודש מרץ? נחמד :) משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: טיולXD

חנוש1234

New member
מתפקדת! [=

שם: חן גיל: עוד חודשיים 13!! מקום מגורים:מרכז... איך עבר חודש מרץ? כייייייף!!(במיוחד הטיול בצופים) משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: אמ... החופש שממשיך???

למעלה