התפקדות אפריל

התפקדות אפריל

(כללי) שם: גיל: עיר: (המלצות) ספר: סרט: סדרה: מוסיקה: (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: מה מתוכנן לי לאפריל: (שונות) תמונה: פתגם: שונות:

סאמוואן

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה..חח..

(כללי) שם: כרמית גיל: 19 עיר: אעכגיטכעחיעחיחיעחבעיחיע...קיצר חור.. (המלצות) ספר: - סרט: - סדרה: - מוסיקה: דייויד קוק,מקפליי...בעיקר רוק כדאי לכם לשמוע.. (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: היומולדת שלי
מה מתוכנן לי לאפריל: טחינות בצבא בטח... (שונות) תמונה: פתגם:- שונות: דני גוקי לניצחון

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:רחל גיל:28 עיר:ר"ג ספר: מילכוד 22 סרט:נער החידות ממומביי(אבל הספר טוב יותר) סידרה: נמלטים(שולתתתתת!!!!!1) מוסיקה- בעיקר עברית, וכרגע בעיקר בנאים. הרגע הכי זכור ממרץ:פשישה,מין מנהג טוניסאי שכזה.היה כיף. מה מצפה לי באפריל? הרבבבבבבה עבודה תמונה פתגם- (ערוץ יהדות YNET, הטור של אסף וול)- אלא אם אתם מחכים לתוצאות של בדיקת איידס- תחשבו חיובי:) שונות- שונאת פסח.

עונה

(כללי) שם:נעה גיל:עוד חודש 17 עיר:מודיעין (המלצות) ספר: סרט:אתמול ראיתי את across the universe והוא מוצלח
סדרה:האוס, gossip girl, הבורר מוסיקה:הדיסק החדש של עידן רייכל ממש טוב (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ:הייתי בדיאלוג בחשכה עם המגמה וזו חוויה מדהימה מה מתוכנן לי לאפריל:יומולדת
(שונות) תמונה: פתגם:everything happens for a reason שונות: הודגש באמצעות מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
מתפקדת באיחור:)

(כללי) שם: דילן גיל: 22 עיר: ב"ש (המלצות) ספר: אורות צפוניים- נורה רוברטס סרט: ראו ספר סדרה: גיבורים
מוסיקה: That Kind Of Happy - Emily West (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: אני לא זוכרת מה היה אתמול אז חודש שעברX_X מה מתוכנן לי לאפריל: ליל הסדר
(שונות) תמונה: המחשב שלי רחוק ממני פתגם: אל תסתכל בקנקן אלא על מי ששתה אותו שונות: חג שמח כולם

jess r

New member
חודש טוב ../images/Emo13.gif

כללי) שם: ג'ס. גיל: 18. עיר: ירושלים. (המלצות) סרט: סרט הגמר שלי במגמת קולנוע
סדרה: "עמוק באדמה" - לגמרי סידרה אדירה. גם סקראבס, אבל היא כבר מסתיימת והיא די גרועה כרגע. (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: אה... לא ממרץ, אבל בתחילת החודש היה לנו ערב הקרנת סרטי גמר והיה מרגש. לא כל יום רואים את הסרט שלך מוקרן בסינמטק. מה מתוכנן לי לאפריל: מבחנים. אבל כרגע אני לגמרי מתכוונת להנות מהחופשה.

Black Stain

New member
אני../images/Emo3.gif

(כללי) שם: דנה גיל: 19 עיר: ערד (המלצות) ספר: קפקא על החוף סרט: חוקי המשיכה סדרה: עמוק באדמה, ברור מוסיקה: מאיה רוטמן (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: יום שבת אחד מה מתוכנן לי לאפריל: המון המון המון המון המון חופש
(שונות) תמונה: אני בתגובה המהירה אין לי כוח לעבור
פתגם: אם יש לך 'למה' למענו תחיה, תוכל להתמודד עם כמעט כל 'איך'. שונות: אני אוהבת את אפריל:)

l TearDrop l

New member
לחמניות פסח:R

(כללי) שם: נורית. גיל: 17.5. עיר: כרמיאל. (המלצות) ספר: "בלב היער"/טאנה פרנץ'. סרט: וועא חרשתי! "המרדף לאושר" הרס לי את החיים למרבה האימה, "מחיר הבגידה", לא זוכרת יש יותר מדי. הדגש|סדרה: האוס, דמג'ז,טינופת, עמוק באדמה, בנות גילמור. מוסיקה: עברי, תמיר חיטמן, מאיה רוטמן, הוט צ'יפ
. (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: הנסיעות לת"א שהיו סוג של טראומה במערכונים. מה מתוכנן לי לאפריל: הופעות מלוות בפשיטת רגל ושינה ברחוב, מתמטיקה שתלווה בתקווה שיהרגו אותי בזמן שאני ישנה ברחוב. (שונות) תמונה: המחשב ומערכת העצבים עושים הרבה יותר מיינד גיימז עכשיו בשביל זה. פתגם: 0_0 גאד, אני חייבת להתחיל להקליט את טל. |הדג|שונות: לחמניות פסח [עם לביבות חנוכה] זה המצווה היהודית העקיפה הכי טובה ששמעתי עליה בחיי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif למה אני לא ישנה?

(כללי) שם: הדר גיל: 20 וחצי עיר: חולון (המלצות) ספר: "קרוב להפליא ורועש להחריד" של ג'ונתן ספרן פויר סרט: הרבה זמן לא ראיתי סרט טוב. תגידו לי אתם. סדרה: בנות גילמור (למרות שהשידורים החוזרים כבר הגיעו לעונות שאני לא אוהבת), ופרויקט מסלול חוזרת השבוע! ייאי! מוסיקה: רדיוהד, ג'ף באקלי, הקילרז, יוני בלוך... אני יכולה להמשיך פה לנצח. אז אני אפסיק כאן. (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: אני כבר לא זוכרת את מרץ. גוש זמן מיותר. מה מתוכנן לי לאפריל: עבודה, עבודה ועוד קצת עבודה. (שונות) תמונה: לא. פתגם: כמו שאמר בן דודי בן התשע היום בסדר: "פעם ראשונה, פעם שנייה, פעם שלישית... לא נמכר, כי זה חידון". מבריק. שונות: הק'השנ

Mתפקד

(כללי) שם: רובין גיל: 25 עיר: ירושלים (המלצות) ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה/ אילן הייטנר. סרט: גראן טורינו. סדרה: אמריקן איידול. מוסיקה: נסו את האוסף של הBEE GEES (התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: וואלה, טיפול שיניים. מה מתוכנן לי לאפריל: שום דבר האמת. אולי פסח. (שונות) תמונה: פתגם: בחתימה יש אחד חזק. שונות: כיף לגלוש בשעות האלה.

Lady in red2

New member
איך אהבתי את הסדרה של עליסה בארץ הפלאות ../images/Emo9.gif

(בתגובה לחתימה שלך)

Lady in red2

New member
ענק ../images/Emo6.gif הכי הרג אותי ג'ורג' בהתחלה ../images/Emo6.gif

אחחח נוסטלגיה...

RiMiK

New member
מתפקדת

שם: רימה גיל:20 עיר: ק.גת ספר: צילה של הרוח סרט: אין סדרה: בית הבובות מוסיקה: Kelly Clarkson - Can We Go Back מה הרגע הכי זכור ממרץ: היומולדת שלי מה מתוכנן לי לאפריל: חופש חופש חופש חופששששששש תמונה: לא הפעם פתגם: נכנס יין יוצא סוד שונות: עוד חורים באוזניים ביום ראשון הקרוב!!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

always be me mc

New member
מתפקדת../images/Emo140.gif

(כללי) שם: גליה גיל: 20 עיר: י-ם (המלצות) ספר: הא! אין
סרט: X- Men (כולם חוץ מהשלישי וגם וול-אי זה סרט סבבה
) סדרה: גיבורים
מוסיקה: כל הדיסק של ארצ'י
(התפקדות חודשית) מה הרגע הכי זכור ממרץ: כלום
פי הזיכרון שלי באמת מדרדר
מה מתוכנן לי לאפריל: אני צריכה לחדש את המנוי לספריית ה-DVD וכנראה שגם בדיקת שיניים יש (שונות) תמונה: לא רוצה ולא רוצה פתגם: החיים אומנם טובים חבל רק שהם לא החיים שלך
(הזכויות שמורות לי) שונות: Die Syler die!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif איך העונה השלישית, באמת?

התחלתי לראות בזמנו את הפרק הראשון שלה וכבר אז התייאשתי באמצע.

LeAnnDylan

Well-known member
את מתכוונת לווליום הרביעי או להתחלה של העונה

השלישית? אם את מתכוונת לעונה עצמה אז היא מעולה אם את מתכוונת לווליום אז האמת שהוא התחיל די רע. ממש לא אהבתי את הכיוון עלילה אבל הכמה פרקים אחרונים היו פשוט גאוניים!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הווליום הרביעי התחיל באמצע העונה?

הפסקתי לראות ממש בתחילת העונה. אם את אומרת שהיא טובה, אולי אני אנסה להשלים פערים.

למעלה