יאללה נריץ ../images/Emo13.gif
שם: אורון תאריך לידה: 27.3.86 (וואו, 21 זה נשמע כבד כזה..) מקום מגורים: ראשון לציון AKA בסט סיטי אבר (יהיו על זה חילוקי דעות.. אבל אני מאוהב בעיר שלי) עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: חייל.. רק לעוד 7 וחצי חודשים לשמחתי. ICQ/מסנג'ר: אפשר למצוא בכרטיס האישי. אוהבים את פסח? ברור, פסח זה מוי פאן. גם וואחד חופש מהכל בערך. אוהבים מצות? כמובן, בעיקר רולים של מצות רטובות עם מיונז, חזרת, פסטו וגבינה צהובה. יותר טוב מטורטייה!
תוכניות מיוחדות לפסח: אממ.. בעיקרון תיכננתי לעשות 2 דברים החג הזה, אחד זה קניות סתם כי אני נהנה להשתעשע עם כסף כל יומולדת (ובסוף מצאתי את עצמי קונה את הדברים הכי לא חשובים כמו בוקסר של סטואי מאיש משפחה וחולצות של האפי טרי פרנדס.. אה וגם בערך את כל הדיסקוגרפייה של אינקיובס
), אז עכשיו נשאר לי רק מפגש צפייה באירוע הכי גדול של השנה ב-WWE, רסלמניה, עם כל החברים הטובים מפורום WWE באיזה אולם ששכרנו באור יהודה (כן אני קצת פריק של רסלינג.. אבל לזכותי יאמר שזו מחלת ילדות.. משנת 94.. לא מאז הנגלה השניה של ההצלחה שפקדה את הארץ מלפני שנתיים
) למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? MEGAלאMANIAC איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? רציתי מאוד את Dig ואת NTKY ואת When it Comes ואת Just a Phase.. ועוד איזה 12 בערך.. אבל היי, צריך להצטנע
מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... או, שאלה טובה. Neither of Us Can't See Admiration Crowded Elevator (Anna Molly (Acoustic (Love Hurts (Acoustic פסח שמח וכשר לכולם! (ולאלה שנהנים מאיזה פיתה טובה, חג שמח וחמץ!)