התפקדות אפריל

AeroFan

New member
התפקדות אפריל../images/Emo155.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר ICQ/מסנג'ר: אוהבים את פסח? אוהבים מצות? תוכניות מיוחדות לפסח: למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... חג שמח לכולם!

Rock Bottom

New member
יאללה נריץ ../images/Emo13.gif

שם: אורון תאריך לידה: 27.3.86 (וואו, 21 זה נשמע כבד כזה..) מקום מגורים: ראשון לציון AKA בסט סיטי אבר (יהיו על זה חילוקי דעות.. אבל אני מאוהב בעיר שלי) עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: חייל.. רק לעוד 7 וחצי חודשים לשמחתי. ICQ/מסנג'ר: אפשר למצוא בכרטיס האישי. אוהבים את פסח? ברור, פסח זה מוי פאן. גם וואחד חופש מהכל בערך. אוהבים מצות? כמובן, בעיקר רולים של מצות רטובות עם מיונז, חזרת, פסטו וגבינה צהובה. יותר טוב מטורטייה!
תוכניות מיוחדות לפסח: אממ.. בעיקרון תיכננתי לעשות 2 דברים החג הזה, אחד זה קניות סתם כי אני נהנה להשתעשע עם כסף כל יומולדת (ובסוף מצאתי את עצמי קונה את הדברים הכי לא חשובים כמו בוקסר של סטואי מאיש משפחה וחולצות של האפי טרי פרנדס.. אה וגם בערך את כל הדיסקוגרפייה של אינקיובס
), אז עכשיו נשאר לי רק מפגש צפייה באירוע הכי גדול של השנה ב-WWE, רסלמניה, עם כל החברים הטובים מפורום WWE באיזה אולם ששכרנו באור יהודה (כן אני קצת פריק של רסלינג.. אבל לזכותי יאמר שזו מחלת ילדות.. משנת 94.. לא מאז הנגלה השניה של ההצלחה שפקדה את הארץ מלפני שנתיים
) למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? MEGAלאMANIAC איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? רציתי מאוד את Dig ואת NTKY ואת When it Comes ואת Just a Phase.. ועוד איזה 12 בערך.. אבל היי, צריך להצטנע
מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... או, שאלה טובה. Neither of Us Can't See Admiration Crowded Elevator (Anna Molly (Acoustic (Love Hurts (Acoustic פסח שמח וכשר לכולם! (ולאלה שנהנים מאיזה פיתה טובה, חג שמח וחמץ!)

noynav

New member
מתפקדת!../images/Emo199.gif

שם: צ'אקה-נויה :) תאריך לידה: 16.11 מקום מגורים: ראשון לציון ^.^ עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמידה. ICQ/מסנג'ר: [email protected] אוהבים את פסח? יאפ. אוהבים מצות? איכ לא. תוכניות מיוחדות לפסח: ת"א :) וסופרלנד עם ידיד ^.^ למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? pardon me, ללא ספק, הייתי עם המון צמרמורות. איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? וואי המון, are you in, stellar, vitamin, i miss you, dig וואי יש כ"כ הרבה.. מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)...מממ, אז ככה: a kiss to send us off vitamin mexico circles quicksand אי אפשר עוד?

noynav

New member
ואיך שכחתי את ntky

הייתי מתה שיבצעו אותו בהופעה.

AeroFan

New member
הופ

שם: אלדד תאריך לידה: 18.8.87 מקום מגורים: נתניה עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר חייל ICQ/מסנג'ר: [email protected] אוהבים את פסח? כן אוהבים מצות? קצת, לא מת על זה...
תוכניות מיוחדות לפסח: להיפגש עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן, לצאת לדייט, ובכלל לעשות הרבה חיים... סוף סוף קצת חופש. למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? קשה מאוד, Under My Umbrella היה אדיר, וגם Pardon Me שאני אישית הייתי מעדיף את הגרסה הרגילה שלו, אבל באקוסטי הוא גם נשמע לא פחות מדהים. (למרות שהגיטרה הפסיקה לתפקד בהתחלה...
) איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? יש הרבה... במיוחד Here In My Room ו- A Certain Shade Of Green מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... Sick Sad Little World Pardon Me Redefine A Kiss To Send Us Off (חייב עם Quicksand) Out From Under

Cranberry Juice

New member
יאללה :)

שם: - תאריך לידה: 11.05.89 מקום מגורים: חיפה עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: י"ב ICQ/מסנג'ר: חסוי כמובן אוהבים את פסח? לא אוהבים מצות? לאאא תוכניות מיוחדות לפסח: תל אביב מתישהו למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? Under My Umbrella ו-Warning איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? A CERTAIN SHADE OF GREEN!!!!!! ו-11AM מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... The Warmth When it Comes Light Grenades Smile Lines Deep Inside תמיד אני יוצאת לא מסופקת כשאני רושמת מספר זעום של שירים שלהם. אני כל כך אוהבת את כולם...

hilikus

New member
יאללה..

שם: הילה תאריך לידה: 12.11.88 מקום מגורים: קרית מוצקין עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר : אוטוטו חיילת (כן פעורה בלה בלה..) ICQ/מסנג'ר: [email protected] אוהבים את פסח? כן אוהבים מצות? לא תוכניות מיוחדות לפסח: טבריה סופ"ש למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? paper shoes !! איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? ntky (אין לי מושג איך לא ניגנו אותו?!) והייתי שמחה לכל שיר מסיינס וגם ל blood on the ground. מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... נדבקתי אליהם לאחרונה.. Crowded Elevator Pantomime glass Sink Beneath The Line Privilege

L A D Y B U G 2

New member
גם אני כאן...

שם: אורטל.
תאריך לידה: 17.2.87 (גיליתי לא מזמן שזה יומיים אחרי ברנדון
).
מקום מגורים: ירוחם.
עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: חיילת.
ICQ/מסנג'ר: [email protected]
אוהבים את פסח? רק בגלל החופש.
אוהבים מצות? לא.
תוכניות מיוחדות לפסח: לא ברור עדיין... אולי אוהלים על הכינרת.
למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? לדעתי הרבה, אבל אם צריך לבחור אז, Under My Umbrella וגם Megalomaniac.
איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? אוףףף יש הרבה... Here In My Room, Leech, Certain Shade Of Green A
מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות): Quicksand Pardon Me Under My Umbrella Wish You Were Here Pantomime חג שמח לכולכם!!!

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור תאריך לידה:20.1 מקום מגורים:יקנעם, מישו? עיסוק: תלמידה
ICQ/מסנג'ר: [email protected] אוהבים את פסח? תחי החופשD: אוהבים מצות?כן תוכניות מיוחדות לפסח: ת"א והיה ים L ים
למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? Pardon Me
איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? Make A Move מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... Pardon Me Drive Make Yourself Megalomaniac Love Hurts

o pie

New member
../images/Emo125.gif

שם: אריאל מקום מגורים: רעננה עיסוק: תלמיד ICQ/מסנג'ר: [email protected] אוהבים את פסח? כן :p אוהבים מצות? כן :p תוכניות מיוחדות לפסח: שום דבר מיוחד... למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? Warning או Under my umbrella איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? האם אתה בפנים, נוכלים, ואחד מהשירים הנותנים בראש של מ.ד.ע. מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... Warning, Pistola, Nebula, Priceless, Under my umbrella

Incubus Creep

New member
../images/Emo168.gif

שם: כרמל תאריך לידה: 23.1 מקום מגורים: תל אביב עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: כתה ט' ICQ/מסנג'ר: [email protected] אוהבים את פסח? כן אוהבים מצות? כן תוכניות מיוחדות לפסח: אני עכשיו בחו"ל, באיסטנבול וחוץ מזה לקבוע עם חברים ולבלות למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? Pardon me ו warning איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? Make Yourself, Here In My Room מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... Pardon Me Make Yourself New Skin Here In My Room A Kiss To Send Us Off זה היה קשה לבחור רק 5, אני אוהבת את כל השירים..

Anomally

New member
התפקדות D:

שם: טל תאריך לידה: 11.3.91 עיסוק: תלמידה ממורמרת אייסי : 268323819 מסנ: [email protected] או שזה עם קו תחתון?לאדעת בלע! אמממ אין לי בעיה עם פסח לא חובבת מצות תוכניות מיוחדות לחופש: אממ הדבר הכי מעניין שיקרה לי בחופש זה ללכת לטי מרקט השיר הכי טוב בלייב : ממש אהבתי את drive וmegalomaniac חבל שa certain shade of green לא היה,וגם לא stellar /: בתקופה האחרונה אני חורשת על : Nebula megalomaniac i wish you were here stellar Echo ויש עוד הרבה,חבל שרק חמש חח :) חג שמייח לכם אנשים מקווה שהיה לכם ליל סדר מגניב

Nitzanyo

New member
גם את באה לטי-מרקט?

אני מחכה לזה מראש השנה [כשהיה הטי מרקט הקודם...] איזה יום את באה?

Nitzanyo

New member
אני כנראה בחמישי

ואולי גם שבת [כי בשבת המחירים יהיו יותר זולים לקראת הסוף] פשוט יש לי איזה חברים מגרמניה שנמצאים אצלי, והם חוזרים ביום שבת לגרמניה אז הם לא רוצים ללכת יום שישי כי יש תוכניות אחרות אז הולכים יום חמישי

orit a3at

New member
עונההההההה......כנסו

שם: נטלי תאריך לידה: 27.11.88 (לאורון מזל טוב על השיחרור בע"ה) מקום מגורים: בית פאקינג שמש עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: שירות לאומי ICQ/מסנג'ר: icq מטעמי הבנה בטכנולוגיה, בואו נגיד שאני סגרתי את הבנתי בכך שאני יודעת איך מדליקים מחשב אוהבים את פסח? מממ לא... משמינים וזה דבר לא טוב לרקדנים. אוהבים מצות? למה יש משהו אחר?? סובלים בשקט תוכניות מיוחדות לפסח: חופש מהמקום שאני עושה בו שירות אז סבבה אגוזים ושקדים, כנרה לחרוש על רד רוקס ועוד כמה הופעות.. למי שהיה בהופעה פה- איזה שיר לדעתכם היה הכי טוב בלייב? warning, pistola, Megalomaniac, quicksand איזה שיר הייתם רוצים מאוד שהם יבצעו אבל לא ביצעו? smile lines, here in my room, make yourself קיצר זה יכול לימשך לנצח... מהם 5 השירים של אינקובוס שאתם הכי אוהבים? (לתקופה זו לפחות)... Zee deveel, Admiration,Punchdrunk,Look Alive, idiot box אנשים חג שמח.... אני מתה להעלות תמונה שלי ושל חברות עם חוזה וכריס אבל אני לא מצליחה... help

למעלה