התפקדות אוקטובר!

התפקדות אוקטובר!

שם: גיל: שיר השבוע של רמי: שיר השבוע בכללי: מסר לאומה: תמונה אם יש: תהיו נחמדים ותענו

pc girl

New member
:)

שם: ברקת גיל: 16 שיר השבוע של רמי: הדמעות של אתמול שיר השבוע בכללי: כוכב קטן - הנשמות הטהורות מסר לאומה: >< תמונה אם יש: תמונה שצילמתי מזמן :)

Dug E

New member
../images/Emo54.gif

שם: צחר גיל: 17 שיר השבוע של רמי: גשר שיר השבוע בכללי: ריטה-לפני שהלילה נגמר תמונה אם יש:

nizzan

New member
../images/Emo204.gif

שם: ניצן גיל: 21 שיר השבוע של רמי: תשארי עוד קצת שיר השבוע בכללי: מוזר- מאיה רוטמן מסר לאומה: עוד לא נולד המניאק שיעצור את הזמן.. תמונה אם יש:

Roni Manor

New member
=)

שם: רוני גיל: 15 (לייתר דיוק בפברואר 15...) שיר השבוע של רמי: ...אמ..."במקום שבו אני עומד" = אני אוהבת איך שרמי עושה את הקולות "ייאא, ייאא" חחחח שיר השבוע בכללי: נמנמ... השיר פתיחה של הטלנובלה "חיים שלי" ...אגב יש כאן מישהו שרואה..? מסר לאומה: ..?? תמונה: ישיש שלי ושל רמי מההופעה שהואא אמר לי מזל טוב

glitter8

New member
../images/Emo13.gif

ענבל 32 אין שיר השבוע... בכללי- משהו טוב/חודש נורמאלי מסר לאומה- יום שעובר אינו חוזר, נצלו את היום. תפסיקו לשבת כל היום ליד האינטרנט....

ענת 19

New member
../images/Emo80.gif

שם:ענת גיל:20 שיר השבוע של רמי:"קרוב אל ליבך"
שיר השבוע בכללי:"כל הציפורים" של הראל סקעת. מסר לאומה:אם אתה לא תדאג לעצמך, אף אחד לא יעשה זאת בעבורך. תמונה אם יש:אין

עונה לעצמי../images/Emo210.gif

שם:אורפז גיל:15 והרבה שיר השבוע של רמי:הרבה פנים שיר השבוע בכללי:עברי לידר -שיר לבתולת הים מסר לאומה:תעבדו קצת בטלנים
תמונה אם יש:אין

jonmv

New member
../images/Emo194.gif

שם: יונתן גיל: 25 שיר השבוע של רמי: ממממ שאלות.. שיר השבוע בכללי: חצי, איה כורם. מסר לאומה: אוף נמאס ממסרים... זה בכל מקרה לא משנה לאף אחד... הכל דיבורים.. בעעע תמונה אם יש: אין.

למעלה