התפקדות אוקטובר!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות אוקטובר!

חודש חדש, אז מתפקדים! שם: גיל: מאיפה: פורומים נוספים שכותבים בהם: אמנים נוספים אהובים: מתכוונים ללכת לפסטיגל? - סמנו
או

../images/Emo175.gifעונה../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

שם: סתיו
מאיפה: ת"א
פורומים נוספים שכותבים בהם: השמיניה, האלופה, ידידיה ויטל
אמנים נוספים אהובים: ידידיה ויטל
מתכוונים ללכת לפסטיגל? - סמנו
או
כןן!!
רק בגלל לירז..

RTur

New member
וקצת סטטיסטיקות:

פורומים מועדפים על הגולשים בחודש ספטמבר: האלופה ורד פלדמן נינט טייב הראל סקעת שירי מימון עשרת הגולשים הפעילים ביותר בחודש ספטמבר: 1. RTur 2. חולה על לירז 3. Dark Chocolate ו- ענבלוש1234 4. סתיו ויטל 5. A t z a 6. עופרי ג 7. מאיה כוכבי 8. lizperez 9. הציורים של יובל ו- HILA46 10. מ א י י ק ו.. כמעט נכנסה לרשימה אבל לא - mic22 (אנשים - אני מקווה שלא תתחילו עכשיו לכתוב סתם הודעות רק כדי שבחודש הבא תיכנסו לדירוג כן?)

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo2.gifפורום נינט טייב?!

הכיצד?! בוגדים עלובים שכמותכם, ערקתם לאויב.

RTur

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמת שגם אותי הפתיעה רשימת הפורומים הזאת.. אבל - זה מה שהאדמין אמר אז כנראה שזה מה שיש..

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo123.gifאז נכנסת לאדמין הא?...

למה לא טיגלנת את המדריך שלי?!
זה חשוב!

RTur

New member
אה דנע עוד לא עשתה את זה?

*נכנס שוב לאדמין(
) ומטגלן ת'מדריך שלך כפרעליך*

עופרי ג

New member
../images/Emo2.gifעאעא מסכימה איתך!

איככככ! אתם לא רציניים בקשר לנינט נכון?!

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif../images/Emo221.gif

שם:מאשה , או מושינקה , איך שתרצו
גיל:12 מאיפה:מהבית פורומים נוספים שכותבים בהם:האלופה , משחקי סימס וסים סיטי , וזהו.. אמנים נוספים אהובים:מירי מסיקה , קרן פלס , ועוד רבים שאין לי כוח לכתוב את שמם..
מתכוונים ללכת לפסטיגל?יאפ

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo6.gifרק בשביל אערתור..../images/Emo23.gif

שם: מיכל
מאיפה: חדרה
פורומים נוספים שכותבים בהם: "האלופה" וקרן פלס
אמנים נוספים אהובים: פלסקעת
מתכוונים ללכת לפסטיגל?-
והאמת
? אני הולכת רק בשביל רנו'ש המושלם כפרות עליו!
[וגם בשביל לירז
]

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: 17 ו-11/12 חחח מאיפה: באר שבע פורומים נוספים שכותבים בהם: דודו טסה, מיקה קרני, הדורבנים, בטי, האלופה, טלנובלה בע"מ, איגי וקסמן, קומונת קרן אבראשי אמנים נוספים אהובים: דודו טסה, הדורבנים, מיקה קרני, בטי, איגי וקסמן, יוני בלוך, אפרת גוש, מירי מסיקה, קרן פלס, עברי לידר, דין דין אביב ועוד.. מתכוונים ללכת לפסטיגל? כנראה שכן.. יש לי ברירה? לירז שם

lizperez

New member
../images/Emo45.gifעונה!

שם: ליז פרץ גיל: 14 מאיפה: באר שבע פורומים נוספים שכותבים בהם: פה ובהאלופה בווינט אמנים נוספים אהובים: לירז צ'רכי ברור יהודה לוי, מתכוונים ללכת לפסטיגל? -
( חבל שאין בב"ש השנה אוףף כנראה צריך לנסוע לת"א )

lizperez

New member
כנס...

בכתבות ששמו בפורום לא הזכירו את ב"ש וגם דיברו על זה. בגלל שאין מקום משהו כזה אבל אני באמת אבל באמת מקווה שיהיה בב"ש הלוואי

RTur

New member
קראתי את כל הכתבות..

בשום כתבה לא היה כתוב בכלל על מקומות שהם יופיעו בהם.. חוץ מזה שהם תמיד מפרסמים לגבי ב"ש בסוף כי הפסטיגל תמיד הגיע לב"ש אחרי חנוכה ולא בזמן של החג.. נראה כבר שיהיו פרסומים לגבי ההופעות..

lizperez

New member
כן...

וחסר להם אם הפסטיגל לא מגיע לב"ש סוף סוף עד שאפשר לראות את לירזו'ש

עופרי ג

New member
../images/Emo177.gifאוקטובר

שם: עופרי גיל: 16 וחצי עוד מעט מאיפה: חיפה פורומים נוספים שכותבים בהם: אני נאמנה ללירז
אמנים נוספים אהובים: אביב גפן, קרן פלס, עברי לידר ועוד... מתכוונים ללכת לפסטיגל? -
כל שנה מחדש, והפעם ברור שכן!

למעלה