התפקדות אוקטובר:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות אוקטובר:

חודש חדש, התפקדות! שם: גיל: מאיפה: פורומים נוספים שכותבים בהם: אמנים נוספים אהובים: למי שיש את "לולה" שיסמן
ומי שלא -
ושינמק סיבה מספיק טובה למה חחח

אני אני אני

שם:צאלה גיל: ביום רביעי 15..אני בכיתה י'..פשוט קטנטנה...
מאיפה:זכרון יעקב פורומים נוספים שכותבים בהם:הדג נחש, כלא 6 ,השבט,מתיסיהו..וקוראת בעוד כמה... אמנים נוספים אהובים:יש המוןן אבל בעיקר של מוסיקת היפ הופ מוסיקה שחורה רוק ראפ ורגאיי... למי שיש את "לולה" שיסמן ומי שלא - ושינמק סיבה מספיק טובה למה חחח-יש

RTur

New member
וקצת סטטיסטיקות:

פורומים מועדפים על גולשי הפורום בחודש ספטמבר: רוק ישראלי איגי וקסמן איה כורם האלופה קרן פלס חמשת הגולשים הפעילים ביותר בפורום בחודש ספטמבר: 1. שלי פאר 2. RTur 3. הציורים של יובל 4. נועה גלוסקא 5. Moshik9 ומי שכמעט נכנס אבל לא - A t z a (אנשים - רק אל תתחילו עכשיו לכתוב בכוונה הרבה כדי להיכנס לדירוג בחודש הבא או כדי לשפר את המיקום כן? כי אז אני אפסיק עם הסטטיסטיקות.. זה לא תחרות זה סתם שיהיה..)

שלי פאר

New member
בלי פוזה אבל..

חמשת הגולשים הפעילים ביותר בפורום בחודש ספטמבר: 1. שלי פאר אני מקום ראשון :)

nuna19

New member
יאללה!

שם:נועה גיל:19 מאיפה:רחובות פורומים נוספים שכותבים בהם:הדורבנים,אחים ואחיות,נימרוד שיקלר וקומונת נובמבר אמנים נוספים אהובים:הדורבנים,גידי גוב,דני סנדרסון,אב גרייניק למי שיש את "לולה" שיסמן ומי שלא - ושינמק סיבה מספיק טובה למה חחח:יש ועוד איך יש! (בזכותך ארתור!
)

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: 17 ו-11/12 מאיפה: באר שבע פורומים נוספים שכותבים בהם: לירז צ'רכי, מיקה קרני, האלופה, טלנובלה בע"מ, איגי וקסמן, בטי, הדורבנים, קומונת קרן אבראשי אמנים נוספים אהובים: לירז צ'רכי, מיקה קרני, הדורבנים, איגי וקסמן, אפרת גוש, יוני בלוך, מירי מסיקה, קרן פלס, אבי גרייניק, בטי, איריס פרחי, עברי לידר, דין דין אביב ועוד ועוד ועוד.. למי שיש את "לולה" שיסמן
ומי שלא -
ושינמק סיבה מספיק טובה למה חחח - ברור ש-
!

Moshik9

New member
...

שם:מושיק גיל:16 מאיפה:נס ציונה פורומים נוספים שכותבים בהם: אמנים נוספים אהובים:עברי לידר,שייגעצ,מוניקה סקס למי שיש את "לולה" שיסמן ומי שלא - ושינמק סיבה מספיק טובה למה חחח-יש:)

שלי פאר

New member
דיי לאייקונים!

שם: שלי פאר גיל: 18 וחצי מאיפה: נצרת עילית פורומים נוספים שכותבים בהם: א-סקסואלים אמנים נוספים אהובים: עברי לידר מירי מסיקה איה כורם הראל סקעת..ועוד ועוד ועוד למי שיש את "לולה" שיסמן ומי שלא - ושינמק סיבה מספיק טובה למה חחח: יש לי אותו... והוא חמוד אני מעלה לו את הציון ל7

../images/Emo122.gif

שם: צליל. גיל: 13. מאיפה: שם. פורומים נוספים שכותבים בהם: כל מיני. אמנים נוספים אהובים: כל מיני. למי שיש את "לולה" שיסמן ומי שלא -
;[ כי עוד לא קיבלתי אותו
.

שלי פאר

New member
ארתור כפרע עליך

את ההתפקדות הזאת כבר עשית בספטמבר זה לא "חדש חדש חדש" חחח סתם שתדע...

RTur

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו מובן למה את במקום הראשון בדירוג הגולשים הכי פעילים

שלי פאר

New member
תכלס..

הפורום לא יפה שהוא אדום!? חחח חוץ מזה אם אנחנו כבר מדברים אז שמתם לב שהוא משגשג בלי עין רע איזה פורום יש לנו... חח

למעלה