התפקדות אוקטובר

עדי D

New member
חח תודהה

אממ הוא לא עם ראסטות זאת ראסטה אחת שעומדת לה שם.. חח זהז ידיד שלי נראלי בערך בכיתה א'.. כפרעליו כולם שם חברים שלי חח כן היה חביב ביותרר חח לא נרוא שנה הבאההה בהחלייטטט:)

נעומימי

New member
התפקדות ../images/Emo39.gif

שם: נעומי
איסיקיו: לא בשימוש. מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: שביתה, ירושלים, בצפר
שיר שעשה לכם את החודש: Missflag - Hidden Thieves תמונה

ברלץ

New member
התפקדות!!!

שם:בר (בת) גיל: 15 איסיקיו: 289236585 מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: טיולים פעולות וקצת ביה"ס שיר שעשה לכם את החודש: "רק ידידים"- ביט69 תמונה: אני יחפש לא בטוח שאני ימצא

Xx MaayaN xX

New member
......Mom and dad, I think you ought To quit"

"!smoking so much pot And hanging with my friends... שם: מעיין גיל: 14 ומשו מיקום: רעות!!! איסיקיו: נעעע מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: ההורים בחו"ל.- בית ריק!!!!! שיר שעשה לכם את החודש: ?NOFX- What's the Matter With Parents Today תמונה: מתאמול
(אני הימנית ._.)

הופעות הופעות

שם: ליאור ליבנה גיל: 16 מיקום: חיפה איסיקיו: 170155240 מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: 2 הופעות עם הלהקה :] שיר שעשה לכם את החודש: הבנות נחמה - I Love You תמונה: http://myspace.com/liorlivne [יש שם הרבה]

oFka7

New member
אוי ואבוי הלהקה שלך מצויינת!../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

ראיתי את הסרטונים במייספייס...... וואו
[אני קצת שיכורהXD]

einatit4

New member
עכשיו אני מבינה לאן נעלמת לי../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif../images/Emo199.gif

סופסוף!!!!!

ריניXD

New member
אנייייייייייי

שם:רינת גיל:16 מיקום: פ"ת איסיקיו:תבקשו אני יביאאא=] מסנג'ר:אין תכנונים לחודש הבא: אממ בה' שהיה שביתה לישון אממ לאכול להתקלח כל הדברים הרגלים שיר שעשה לכם את החודש: בואי נעוזב- רן דנקר תמונה

NODELS2

New member
התפקדות!

שם:גיא קליפר גיל:12 מיקום:קרית חיים איסיקיו:464594784 מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:ליסוע לבית זונות חחח... שיר שעשה לכם את החודש:דני מכור לבמבה תמונה :

טל 182

New member
*משהו שונה ומקורי* ../images/Emo9.gif

שם: טל גיל: עוד חודש 15 D: מיקום: רמת גן איסיקיו: אין לי כוח... מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: לארגן יומולדת, בית ספר/שביתה ועוד... שיר שעשה לכם את החודש: שירים של PARAMORE תמונה:

ליעתע

New member
שרוך אדום חולצה כחולה והיא עולה והיא גדולהלה

שם: ליאת
איסיקיו:איכ
מסנג'ר:[email protected]
תכנונים לחודש הבא: חג מעלות של ראש העין, ועוד מלא דברים
שיר שעשה לכם את החודש: מקום בלב
תמונה: אולי יותר מאוחר

liavii

New member
את הולכת לחג מעלות של ראש העין ב6.10?!

XD "עברו שישים שנה, חלפו כמו חלום ואלה שהתחילו כבר אינם היום אבל אנחנו פה נהיה להם לעד, אנחנו ההמשך לנוער העובד"

שנינה92

New member
שיהיה לכם חודש פנאן [:

שם: שנינה גיל: 15 מיקום: פ"ת איסיקיו: רוצים - מבקשים מסנג'ר: כנ"ל תכנונים לחודש הבא:לקרוע ת'חתת בלימודים ! , לחסוך כסף :S ונזרום נראה כבר .. שיר שעשה לכם את החודש:Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai פחח סתם , אין לי אבל מומלץ DD: תמונה.. :X

גם אני..

שם: שני.. גיל: 15 ושבועיים בערך.. מיקום: רחובות, בית.. איסיקיו: 320420660 מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: להשיג מתופף ובאסיסט, ואולי גם לעבור בצפר, ואולי גם לחדש את לימודי הגיטרה שלי, ואול גם לפלס דרך החוצה מכל התסביכים שלי.. שיר שעשה לכם את החודש: שום שיר לא עשה לי את החודש..החודש עדיין נשאר מחורבן..

black rock star

New member
או יהה אוקטובררררררררררר../images/Emo103.gif

שם:נוי גיל:14 מיקום:חור בצפון -יקנעםםםם כזה לא קואל איסיקיו: מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:נמנמ מייבי ארה"ב שיר שעשה לכם את החודש:OH לוידעת תמונה:אילת
בדרך חזרה בארומה |פרסומת סמויה| הייתי פאקינג מסטולה ><

למעלה