התפקדות אוקטובר

התפקדות אוקטובר

שם: גיל: מיקום: איסיקיו: מסנג'ר: תכנונים לחודש הבא: שיר שעשה לכם את החודש: תמונה

../images/Emo205.gif

שם: עדי גיל: 15 [בקרוב מאוד 16] מועצה:מטה אשר ישוב:קיבוץ בית העמק איסיקיו:202609262 מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:בצפר, מומולדת, מפגש קומונה, חג מעלות ולהתחי להדריך שיר שעשה לכם את החודש:יש יותר מידי תמונה:

just gaya

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:גאיה גיל:12 מיקום:גבעתיים איסיקיו:ללא בשימוש מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:מבחנים!!!!!!! שיר שעשה לכם את החודש:with me-sum41 תמונה:אני לא במחשב שלי//=

einatit4

New member
../images/Emo199.gif

שם: עינת גיל: 14 מיקום: צפון:] איסיקיו: - מסנג'ר: מסר:) תכנונים לחודש הבא: לימודים
שיר שעשה לכם את החודש: אין לי כוח לחשוב
תמונה: נחסוך לכם גועל.

שנינה11

New member
גמאני רוצה=)

שם:שני:) גיל:14 מיקום:אור יהודה-עיר הבירה^^ איסיקיו:299662541 מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא: טקס אש של הצופיםD: שיר שעשה לכם את החודש: הגדוד המדהיםxD תמונה:-

שנינה11

New member
תיקון!!

שיר שעשה לכם את החודש: הדיסק של אפרת גוש הסליחה ואני.

animal bar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo211.gif

קנו לי אותו אתמול [שלשום לדייקנים. ] דיסק מעולה פשוט.

helush716

New member
איי איי קפטן ../images/Emo66.gif../images/Emo3.gif

שם: חלי גיל: 15 ושבועיים
מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא:ממ.. שתהיה שביתה חח
, אולי ת"א, לפגוש את גאיה כבררר
ובתקווה שיהיו אז כמה הופעות טובות
שיר שעשה לכם את החודש: Sum 41 - with me תמונה: ממ..

נופר74

New member
../images/Emo127.gif

שם: נופר גיל: 14 מיקום: באר שבע איסיקיו: 492413544 מסנג'ר: אני לא משתמשת בו =\ תכנונים לחודש הבא: בית ספר =\ מבחנים =\ שיר שעשה לכם את החודש: קרוסלה תמונה: פירמטו לי את המחשב =\

moran916

New member
בלהבלהבלהבלה

שם: מורן הקולית
איסיקיו: 212444606
מסנג'ר: -
תכנונים לחודש הבא: ממ פעולה ראשונה חג מעולות [דברי תנועה למניהם..] וו.. זה חודש ממ מעפן..! אין חופש
שיר שעשה לכם את החודש: paramore- fences
תמונה: אחד הלילות ההזוהים בקיבוץ..

shelly malka

New member
../images/Emo195.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

שם:שלי גיל:14.2 XD מיקום:ארצ ישראל
איסיקיו:מסר
מסנג'ר:מסר
תכנונים לחודש הבא:בצפר מעפן:\ שיר שעשה לכם את החודש:כל השירים של גרין דיי
תמונה--> רק ששאאטמל
יבינו..
XDDDDDDDD

להלהלהXP

שם:בת-אל גיל:14 ו7 חודשים מיקום:נהריה איסיקיו:252340088 מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:מממ :| לא משהו מיוחד , שיר שעשה לכם את החודש:אביב גפן - הרואין , שייגעצ - אינטרקום תמונה -> 1.10 :)

Fucking Noff

New member
מתפקדת :)

שם : נוף גיל: 15 מיקום: נהריה איסיקיו: 197165829 מסן': [email protected] תכנונים לחודש הבא : אממ... ההורים שלי טסים לתיאלנד ואני הולכת להפווך ת'בית XDD שיר שעשה לכם את החודש :plant White T's - Hey There Delilah תמונה

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאניאני

שם:אופיר גיל:14 מיקום:חור שאתם לא מכירים..[למה כל חודש מחדש אתם שואלים מיקום? מה כל חודש אנחנו עוברים דירה?><] איסיקיו:לא בשימוש מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:לא יודעת... שיר שעשה לכם את החודש:לא יודעת>< תמונה:
[בעלי היקר-דאגי שיחייה]

tal iero

New member
מתפקדת!

שם: טל גיל: 13 מיקום: חור בצפון איסיקיו: 324381674 מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: אממ... אין הרבה... חודש וחצי של לימודים בלי חופש...=[ שיר שעשה לכם את החודש: אולמוסט איזי של אבנג'ד סבנפולד... אפילו ששמעתי אותו רק היום=] חח

למעלה