התפקדות אוקטובר:

JAMES DEAN

New member
התפקדות אוקטובר:

שם: גיל: חיה אהובה: שיר אהוב? מה עושה בחיים? סדרה מועדפים? ספורט מועדף: איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? איזה דמות מצויירת את/ה הכי אוהב/ת ? יש לך פלאפון? של איזה חברה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? מכונית אהובה? אתה מאמין באלוהים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?

NaboGirl

New member
חדשה ומתפקדת..

שם: נעמה גיל: עוד מעט 21 חיה אהובה: חתולים! שיר אהוב? יש יותר מידי כאלה מה עושה בחיים? עובדת ב144..מתכננת ללמוד שנה הבאה סדרה מועדפים? מועדפת כלומר? בנות גילמור! ספורט מועדף: חהחה. איפה היית רוצה לגור בארץ? במושב כלשהו, לא משנה איזה. מושב זה שקט.. בחו''ל? אם כבר אז ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? חייבים לבחור? אז פול האוס (צער גידול בנות) איזה דמות מצויירת את/ה הכי אוהב/ת ? ספונג'בוב! :) יש לך פלאפון? בוודאי של איזה חברה? אורנג' אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? לא..יש לי פחד במה! חח. מכונית אהובה? פגו 206 cc..פנטזיה שכזו אתה מאמין באלוהים? נופ באהבה ממבט ראשון? נופ באיזה פורומים אתה כותב: ytsejammers, מועדון המעריצים של דרים ת'יאטר, ובעיקר קוראת פורומים שונים בתפוז יש לך חברים בפורומים? רק בפורום של דרים מה אתה לובש? אווו קינקי...חולצה של ספונג'בוב (ראה שאלה 11) ומכנס פיג'מה..כי 2 בלילה עכשיו מה הסרט האחרון שראית? דיסטרביה..מתח, נחמד מאוד. מה התוכנית האחרונה שראית? האנטומיה של גריי, יש לי את העונה השניה אז אני עושה מרתון מה השיר האחרון ששמעת? משהו של rage מה החלום שלך? להתקבל לתקשורת חזותית באחד מבתי הספר הגדולים...ארר אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? יקרא את מה? את החלום? איך אפשר לקרוא חלום? חוצמזה זה לא תלוי במי שיקרא אותו P:

Puskas

New member
...

שם: גיל גיל: 21 חיה אהובה: ברדלס שיר אהוב: eminem-the way i am ואייל גולן-אוהב אותך לנצח מה עושה בחיים: חייל בצבא של אשכנצי סדרה מועדפת: אבודים ספורט מועדף: כדורגל איפה היית רוצה לגור בארץ: בכרמל בחו"ל: קנדה או איטליה איזה סדרה נוסטלגית הכי אהבת: אבירי האור הקסום יש לך פלאפון: כן אפילו 2 איזה חברה: אורנג' אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? לא ניראה לי..אני אוהב ת'פרטיות שלי מכונית אהובה: פרארי מראנלו מאמין באלוהים?: לא אהבה ממבט ראשון?: לא באיזה פורומים אתה כותב:יש לך חברים בפורומים? כדורגל,שחורה ומזרחית ואין לי שם חברים מהחיים מה אתה לובש?: טיפוס של ג'קטים אלגנט,מגף ומכופתרות או חולצות V הסרט האחרון שראית: צ'אק ולארי..סרט חמוד מה התוכנית האחרונה שראית?: הבורר השיר האחרון ששמעת? לפני שנייה eminem-kim החלום שלך: להגיע לגיל 80,להסתכל אחורה על החיים בסיפוק שעשיתי כל מה שהייתי צריך ושאני שלם עם הכל. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? ???

למעלה