התפקדות אוקטובר!

התפקדות אוקטובר!

שם :
ת. לידה :
שיר לפתוח איתו את החודש :
הופעה צפויה של יהודית :
מילה אהובה :
ציפיות לחודש הקרוב :
תמונה :

אושRתי

New member
עונה../images/Emo13.gif

ת. לידה :עוד 4 ימים
שיר לסגור איתו את החודש :סליחות, מירי וקרן עשו את הביצוע לשיר הזה בציפורי לילה בגלי צה"ל היה ביצוע ממש יפה. שיר לפתוח איתו את החודש :תנופה של בעז בנאי הופעה צפויה של יהודית :מעבדה ירושלים

Purzelbaum

New member
גם אני ../images/Emo8.gif

שם: ליאור גיל: 18 שיר לסגור איתו את החודש: "משנה לשנה", של יהודית, לכבוד כל החגים שיר לפתוח איתו את החודש: "קום בחור עצל וצא לעבודה"?
הופעה צפויה של יהודית: מחר בראשל"צ!
מילה אהובה: "אוף"
ציפיות לחודש הקרוב: ששוב תתחלף העונה, ויגיע החורף!

venustudent

New member
מתפקדת

שם : נגה ת. לידה : 7.9 גיל : 26 שיר לסגור איתו את החודש : משנה לשנה שיר לפתוח איתו את החודש : ציפיה לאושר (רלוונטי לא רק באביב...) מילה אהובה : חמלה ציפיות לחודש הקרוב :לחזור בעיף לשגרה של עבודה ולימודים

גם אני :)

פעם ראשונה... שם
: סופי.
ת. לידה
: 20.11
שיר לסגור איתו את החודש
: ים של געגוע.
שיר לפתוח איתו את החודש
: עיר קטנה!
הופעה צפויה של יהודית
: חזרתי מאח כזו הרגע
ציפיות לחודש הקרוב
: לעלות שני קילו [אפילו שלושה!], לקבוע חזרות לקראת ההופעה, לעבור טסט!
תמונה
: אוקי
חודש מעולה לכולם!!

Purzelbaum

New member
שכחת את החלק החשוב -

"'דגים במים? לא, זה לא טוב! צא ידידי היקר אל החוף!' ופלוטו יצא אל החוף." (איה פלוטו / לאה גולדברג) בהצלחה בטסט, לך ולליבי, וליאיר בעבודה
(הממ, כן, אני מתרגש מההופעה מחר, וכי סיימתי ספר ממש טוב לפני כמה דקות. אבל כמו תמיד, תסלחו לי, לא?)

YA2007

New member
מתפקד ../images/Emo13.gif

שם: יאיר ת. לידה: 4.12 גיל: 22 שיר לסגור איתו את החודש: "למחרת" שיר לפתוח איתו את החודש: "מילה טובה" הופעה צפויה של יהודית: המעבדה בירושלים, 20.10 מילה אהובה: התענגות ציפיות לחודש הקרוב: להנות בעבודה החדשה, לסיים יפה בקודמת, להצליח בלימודים

תמונה תהיה מחר, יהודית מלכה!

שם : ניר ת. לידה :5.6 גיל :19 שיר לסגור איתו את החודש : רחוק ממך שיר לפתוח איתו את החודש : עטור מצחך הופעה צפויה של יהודית : מקוה שתהיה אחת כזו מילה אהובה : אה ציפיות לחודש הקרוב : לישון תמונה :מחר:)

PianoGirl20

New member
../images/Emo131.gif

שם : ליבי ת. לידה : 15.10.86 גיל : 21 בקרוב שיר לסגור איתו את החודש : love of my life- queen שיר לפתוח איתו את החודש : סתיו- יהודית וגידי הופעה צפויה של יהודית : מחר (שלישי) בראשל"צ מילה אהובה : אושר ציפיות לחודש הקרוב : לעבור טסט תמונה :

אפשר גם?

שם : יובל שיר לסגור איתו את החודש : ""מילה טובה" שיר לפתוח איתו את החודש : "רעידת אדמהההההה" הופעה צפויה של יהודית : אין כרגע... לקחתי הפסקה חח מילה אהובה : "בַאֵפְרָת", מילה חדשה נרדפת ל"דוגרי", "רסמי", "אשקרה", "תכלס" וכ"ו.. ציפיות לחודש הקרוב : הופעה של נורית גלרון [סגנית המלכה
]... תמונה : מממ.. מה אני אשים??

ofra6

New member
מתפקדת...........

שם : עפרה ת. לידה : 24/4 גיל :21 שיר לסגור איתו את החודש : "שוב מתחלפת העונה".... שיר לפתוח איתו את החודש :"תמונה" הופעה צפויה של יהודית : 13/10 בצוותא (איזה כיף, איזה כיף!!!) מילה אהובה : peculiar ציפיות לחודש הקרוב : רק ציפייה לאושר.... (וכמובן להופעה שי יודית!) תמונה

אוי זה ישןןןןן

<הכוונה היא לתמונה...>
שם : מיכלי.
ת. לידה : 11.7
שיר לסגור איתו את החודש : "רעידת אדמה"
שיר לפתוח איתו את החודש : "קצת שקט" <נכון שזה לא ממש שיר, אבל המנגינה הזאת כבר יומיים מתנגנת לי בראש>
הופעה צפויה של יהודית : בית קשת, אם לא אפתיע לפני.
מילה אהובה : נעים
ציפיות לחודש הקרוב : שיתקנו לי את הדוד, חופש חופש ועוד קצת חופש <ואולי גם לראות את ליבי, למרות שהיא דופקת ברזים>
תמונה : <ממש ממש ישנה... כשעוד הייתי יפה
ועם שיער ארוך....
> אגב, החתימה החדשה היא מ"ילדות". היו לי נוסטלגיות אתמול עם גלוש :)

ToMeTiN

New member
אוקטובר? נחמד...:)

ת.לידה - 16.7.86 גיל - 21 שיר לסגור את החודש - אני משם (השיר האחרון בהופעה בטלוויזיה שלשום) שיר לפתוח את החודש - הפנים שבפנים (השיר הראשון בהופעה אתמול) הופעה צפויה של יהודית - אתמול ואולי, אולי (אולי) גם בבית קשת. מילה אהובה - יש הרבה... כרגע "תוגה" ציפיות לחודש הקרוב - להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב. תמונה - הכדור גומיות שלי, שכבר הספיק לגדול מאז הצילום.

החודש גם אני מתפקדת../images/Emo9.gif

שם :ליטל ת. לידה :23.8 גיל :19 שיר לסגור איתו את החודש :נגיעה אחת רכה שיר לפתוח איתו את החודש :הכוכב של מחוז גוש דן/אהוד בנאי הופעה צפויה של יהודית :נו נו בקרוב אני מקווה... מילה אהובה :פקוק:) ציפיות לחודש הקרוב: רק שיהיה טוב והכל יסתדר עם הצבא.. תמונה :

באהבתנו

New member
מתפקיידת.. ../images/Emo168.gif

שם : גל ת. לידה : 18.1 גיל : 17 שיר לסגור איתו את החודש : your latest trick- dire straits שיר לפתוח איתו את החודש : רוץ בן סוסי- בביצוע המבריק של יודית ב"ילדות" (ותודה רבה למיכלי שגאלה אותי מבורותי
) הופעה צפויה של יהודית : עוד לא ממש ברור, אבל בטוח משהו מהקרובות המתוכננות.. כבר יש לי חסך רציני ציפיות לחודש הקרוב : שיביא איתו הקלה וחיוכים..

גם אני מתפקדת! ../images/Emo88.gif

שם: אפרת (אגב, מה הסיפור של "באפרת"? מעניין אותי..) ת. לידה: 13.3 גיל: 17.5 שיר לסגור איתו את החודש: "יהיה טוב" (דויד ברוזה) [כי שמעתי אותו בלילה של ה-30 וזה היה ממש מתאים לסיטואציה..] שיר לפתוח איתו את החודש: לא יודעת... נראה לי שאני אהיה מעתיקנית ואגיד "סתיו"...
הופעה צפויה של יהודית: לא יודעת, אני מצפה ללכת להופעה החודש, אני כבר ממש מתגעגעת. השאלה היא לאיזה מהן. נראה. ציפיות לחודש הקרוב: ללכת להופעה, לחגוג ימי הולדת לבני דודים המדהימים שלי (יניב 4 ונגה 1), גיוסים לצמר"ת (ארגון נוער מדהים שבטח לא שמעתם עליו כי הוא רק בן שנתיים). שיהיה חודש נחמד וסתיוי [נמאס מהחום הזה..]

למעלה