התפקדות אוגוסט:

התפקדות אוגוסט:

שם: עיר: דבר טוב שקרה החודש: דבר פחות טוב שקרה החודש: שיר החודש של נירוונה: שיר החודש של אמן אחר: אלבום החודש: סרט החודש: ספר החודש: איש החודש: תמונה:

../images/Emo176.gif

שם: אנה. עיר: מעלה אדומים (בהכחשה), ירושלים (בשנת הלימודים) ואשדוד (בחופשים). דבר טוב שקרה החודש: שתי חגיגות יום הולדת מדהימות, מפגש וההתנחלות האחרונה באשדוד. דבר פחות טוב שקרה החודש: נזכרתי שיש לי את העבודה הכי עצומה בעולם במתמטיקה. שיר החודש של נירוונה: ממ, לא יודעת. אין שיר ספציפי. שיר החודש של אמן אחר: המון פורקיופיין והמון אליס אין צ'יינס. אלבום החודש: Dirt של אליס. סרט החודש: הסימפסונס! סרט חושרמוטה אדיר. ספר החודש: הסקאצ' בוק שלי
איש החודש: חגי
. איזה איש החודש? איש השנה. איש החיים! כפרעאלכסעליו. תמונה: אני אצל סבתא, אין כאן תמונות. יותר מאוחר.

גררר...

לא רוצה את אלכס עליי. אין אלכס יותר, נפרדתי ממנו כשהוא נכנס לעבודה הזאתי והיום הוא התפטר ( ואני לא חוזר אליו ! ) כפרעאניעלייך

הוא התפטר?../images/Emo2.gif

תנצל את זה שהוא יכול להיות עליך יותר! וזה בסדר, אתה יכול גם להיות מעליו אם אתה רוצה... כפרעאתהעלי יהיה ביום שישי

dan the man

New member
.....

שם:דנ עיר:אשדוד דבר טוב שקרה החודש:אממ עבר כבר חודש? דבר פחות טוב שקרה החודש:עבר כבר חודש... שיר החודש של נירוונה:בקושי שמעתי אבל קומ אז יו אר שיר החודש של אמן אחר:גורילד-פיל גוד או אין לך מקום של היהודים אלבום החודש:החדש של היהודים אפילו שלא שמעתי הרבה פשוט זה היחידי שיצא לי לשמוע סרט החודש:המספר 23.. ספר החודש:בלייזר נחשב? איש החודש:לא יודע לא זוכר מישהו יוחד תמונה:לא היום

pluplup

New member
000

שם: דור. עיר: חור*. טל-שחר. דבר טוב שקרה החודש: הופעה של אורפנד לנד,וכמה עוד כמה ששכחתי. דבר פחות טוב שקרה החודש: ההורים החליטו להתמנייק
שיר החודש של נירוונה: לא נראה לי ששמעתי. שיר החודש של אמן אחר: יש מלא. אלבום החודש: כנ"ל. סרט החודש: איש הקש,נראה לי. ספר החודש: לא יודע. איש החודש: כנ"ל. תמונה: אין לי כוח.

עונה

שם:יערה עיר: רמת השרון דבר טוב שקרה החודש: קיבלתי את הקופסא של נירוונההההה אחרי חודשיים של המתנה, מאוסטרליה
דבר פחות טוב שקרה החודש:ממ.. לא זוכרת שיר החודש של נירוונה: סמלס שיר החודש של אמן אחר: red hot chili peppers- by the way אלבום החודש:nirvana- nevermind סרט החודש: 13 ספר החודש: MARLEY AND ME איש החודש: קורט קוביין, אחשלי, אבא שלי, והג'ינג'י
תמונה: --->

Stupid DOG

New member
טאדה!

חזרתי הרגע ממחנה קיץ, ורצתי למחשב לפורומים.. :p שם: טוב לי עם "סטופיד" עיר: נתניה דבר טוב שקרה החודש: מחנה קיץץ!!! מסע פלמ"ח 2007!!!! חטיבת כרמלי לנצח! דבר פחות טוב שקרה החודש: ריב.. X: שיר החודש של נירוונה: הרט שייד בוקס [אין לי כוח לאנגלית] שיר החודש של אמן אחר: ברוקן של אמילי וסת'ר אלבום החודש: אין סרט החודש: הארי פוטר 5 ספר החודש: הארי פוטר 4.. XD איש החודש: אייל.. :p תמונה:

../images/Emo23.gif../images/Emo195.gifמי בבית בעוד שוש?../images/Emo9.gif

שם:
טוראית סיון
עיר:
צריפין
אבל פאק, אל תנסו. אסור לבקר אותי שם
דבר טוב שקרה החודש:
הממ ביולי? נגמרו הבגרויות
דבר פחות טוב שקרה החודש:
הפכתי לרכוש צה"ל
שיר החודש של נירוונה:
שיר החודש של אמן אחר:
כל שיר של קורס ריאיון ששרתי בבסיס, כבוד
אלבום החודש:
המממ דה פויזן של בולט פור מיי ואלנטיין ומיטיאורה של לינקין פארק. סרט החודש:
יוסי וג'אגר, ראינו בבסיס
ספר החודש:
"אין לנו ארץ אחרת" של בה"ד 11 בצריפין. זה ספר הסטוריה וידיעת הארץ, וכל הקורס שלנו נכשל במבחן עליו
איש החודש:
ביאליק, עליו כתבתי עבודה, כי כל אחד היה צריך לכתוב עבודה על נושא אחר, בתור עונש על שנכשלנו במבחן
תמונה:
אח"כ
[אבל באמת, זה לא שאני מתחמקת, אני פשוט צריכה להעלות אותה קודם למחשב
]

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאוווווווו >>>> אדומה!!!..חחח...

(מה אני צוחק?! עוד שלושה ימים וגם אני אהיה כזה..) יוווו..מסרתי לך ד"ש מאחת שהכרתי בגדרה(נראה קוראים לה רביד או משהו...)

rabeat

New member
פה../images/Emo98.gif

שם: שני עיר: ג'רוזלם /m\ דבר טוב שקרה החודש: ים ים ים=] דבר פחות טוב שקרה החודש: הרפס=[איכ. שיר החודש של נירוונה: פולי שיר החודש של אמן אחר: סנואו (הי יו) של רד הוט, וגם כל השאר שלהם אלבום החודש: סרט החודש: בא לי לראות את "האיש שבפנים" ספר החודש: בתו של שומר הזכרון איש החודש: דייב, והסולן של רד הוט

Aline In Chains

New member
חח לא כתבתי כאן שנים!

שם: אלין. עיר: בארשבע. דבר טוב שקרה החודש: כלום,שיעמום. דבר פחות טוב שקרה החודש: הכל. שיר החודש של נירוונה: מה? שיר החודש של אמן אחר: אופת'. אלבום החודש: אין. סרט החודש:שכחתי תשם:S ספר החודש: אין. איש החודש: גור. תמונה: > >> אני וזה.

Itay Simons

New member
באיחור קל ../images/Emo12.gif

שם: איתי
עיר: ר"ג דבר טוב שקרה החודש: יולי, כאילו? לא זוכר
דבר פחות טוב שקרה החודש: עקירה כירורגית
שיר החודש של נירוונה: המ....*בורח* שיר החודש של אמן אחר: המ. קשה...Rainbow-Stargazer אלבום החודש: אין סרט החודש: המממ...שיקגו
ספר החודש:
איש החודש: אני!
תמונה:

למעלה