התפקדות אוגוסט ~

התפקדות אוגוסט ~ ../images/Emo124.gif

אם אתם מתעצלים, השתדלו לענות לפחות על החלק הראשון. ^^;
שם פרטי: זכר או נקבה: גיל, תאריך לידה: מיקום בארץ: מסנג'ר: דוא"ל: אס"ק:
מה שלומך? איך עבר חודש יולי? מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט? השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה?
מהי דעתך על המנחים? מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים? מתי בפעם האחרונה ביקרת בדף הראשי של הפורום? באיזו תדירות את/ה מבקר/ת באתר הרשמי, בקישורים, בטאגליינס ובאלבומי הפורום? (בתקווה ל)חודש שלו ומהנה.

Witchcrafts

New member
אין לי כוח לחשוב על נושא מתוחכם.

שם פרטי: יסמין. זכר או נקבה: נ' ~ גיל, תאריך לידה: 18; 4 ליולי, 1988. מיקום בארץ: פלישתית מאשדוד. $-: מסנג'ר ודוא"ל: MooNehe[at]gmail.com אס"ק: #165939873 - ממעיטה להתחבר.
מה שלומך? בסדר, למה? P-: איך עבר חודש יולי? נחמד למדי, אין תלונות (חוץ מהמלחמה וזה). םם; מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט? שתגמר המלחמה? בוהו. מיתופיה, כל מני. השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה? יו, כבר נמאס לי לקרוא את המלה 'מלחמה'!!111 כן, השתבשו. למה שלא השתבשו? >>;
מהי דעתך על המנחים? אין לי דעת. סתם, נו. להילה חסרים טקסטים, היא שם על תקן של עמוד מקושט - מלבד הפעמים שהיא בחדר הירוק (בתרגום חופשי או משהו). קושניר - פה ושם יש לו יציאות מוצלחות למדי, אני לא מאשימה אותו במשהו. מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים? לא יצא לי ממש לצפות בחלק הראשון. הפרומו של החלק השני מסקרן (אגב, למה הזכירו שם רק את השם של אנה?).

../images/Emo141.gif עונה . . .

שם פרטי:נעמה זכר או נקבה:נקבה
גיל, תאריך לידה:13 וחצי / 10.12.1992 מיקום בארץ:דרום-אשדוד.
מסנג'ר:במסרים בלבד. דוא"ל:כנ"ל אס"ק:^^
מה שלומך?נחמד+ איך עבר חודש יולי?בסדר. מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט?שיהיה שקט. השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה?כן.
מהי דעתך על המנחים?מעולים. מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים?מדהים. מתי בפעם האחרונה ביקרת בדף הראשי של הפורום?לפני יומיים בערך. באיזו תדירות את/ה מבקר/ת באתר הרשמי, בקישורים, בטאגליינס ובאלבומי הפורום?לעיתים קרובות.

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif.

שם פרטי: אביטל. זכר או נקבה:
גיל, תאריך לידה: 16, 22/7
. מיקום בארץ: נגב. מסנג'ר: [email protected] (בתהליכי חילוף) דוא"ל: [email protected] אס"ק: 303420701 (לא לשכוח להגיד שאתם מתפוז. מרע"כ.) אני פשוט עייפה, זאת לא עצלות

moshavnikit

New member
מתפקדת

לפני קצת פחות מחצי שעה היתה פה אזעקה
(כשאומרים אזעקה בזכרון יעקב אז יש גם אזעקה אצלי במושב) שם פרטי: אלינור זכר או נקבה: נקבה גיל, תאריך לידה: עוד מעט 23, 16/9/83 מיקום בארץ: מושב דור מסנג'ר: [email protected] דוא"ל: [email protected] אס"ק: 70879367 מה שלומך? סביר איך עבר חודש יולי? לא משו (חודש לא הייתי בחיפה!! חודש!!!! כנ"ל כרמיאל, אבל לגבי כרמיאל זה פחות מוזר) מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט? מקווה שיהיה יותר טוב השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה? בהחלט! מהי דעתך על המנחים? הם סבבה, הילה מעולה לדעתי מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים? ממש יפה!

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

שם פרטי: מיכל זכר או נקבה:
גיל, תאריך לידה: 18 מיקום בארץ: ירושלים מסנג'ר: [email protected] דוא"ל: במסרים אס"ק: אני לא מתחברת מה שלומך? טוב, תודה איך עבר חודש יולי? בנעימים מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט? שיהיה לי רישיון
*הלוואי הלוואי* השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה? קצת מהי דעתך על המנחים? בסדר. קושניר השתפר מתחילת העונה והילה זו הילה. מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים? טוב
. אני גם מתה על שירים מסרטים ושמחתי לראות שוב את לימור ודני... מתי בפעם האחרונה ביקרת בדף הראשי של הפורום? שאלה טובה. אולי בפעם הראשונה שנכנסתי אליו. באיזו תדירות את/ה מבקר/ת באתר הרשמי, בקישורים, בטאגליינס ובאלבומי הפורום? באתר הרשמי הרבה, בטאגליינס מעט ולאלבומים יצא לי להיכנס השבוע, אבל בד"כ אני לא מעיינת בהם.

barbie125

New member
מתפקדת קצת עייפה..

כי אתמול היא רצה על כל אוניברסיטאת תל אביב, והיום הקימו אותה מוקדם מאוד.... שם פרטי:אופיר זכר או נקבה:קבה, למיטב ידיעתי. גיל, תאריך לידה: שתיים עשרה לפני חודש, 30.6.94 מיקום בארץ: קרית אונו. אזור המרכז מסנג'ר:במסרים.... דוא"ל:כנ"ל.... אס"ק:אין לי. מה שלומך?בסיידר. יעבור. קצת עייפה.... איך עבר חודש יולי?נחמד. הכוונה כמובן לא למלחמה, אבל אצלי הוא עבר סביר. אפילו חגגתי בת מצווה... מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט? להנות במחנה הקיץ. השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה? לא ממש. מהי דעתך על המנחים? אבי קושניר מדהים ומצחיק בטרוף, אבל הילה מטומטמת. מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים?ממ.... נחמד. רעיון יפה, וביצוע לרוב סביר. בשל המלחמה - מהמם. שהם מצליחים לרקוד ככה. מתי בפעם האחרונה ביקרת בדף הראשי של הפורום?לפני שתי דקות. באיזו תדירות את/ה מבקר/ת באתר הרשמי, בקישורים, בטאגליינס ובאלבומי הפורום? באתר הרשמי - כל יום, נכנסת להצביע. בקישורים, טאגליינס וכו'? ממ.. פעם בשבוע. וזהו........... חודש קל ומהנה לכולם, במיוחד לתושבי הצפון (למרות שלא נראה לי שזה יקרה
) ביי!!

LiTtLe JaP

New member
מתפקדת...../images/Emo196.gif

שם פרטי: מרי זכר או נקבה: נקבה
גיל, תאריך לידה: 16.5 מיקום בארץ: דרום מסנג'ר: במסרים דוא"ל:במסרים אס"ק:במסרים מה שלומך? פ'סדר איך עבר חודש יולי?פ'סדר מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט?שיעבור לאט לאט השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה?בערך
מהי דעתך על המנחים? אמממ...שחוקים בהחלט
יוחלפו לאלתר
מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים?יפה מאוד
מתי בפעם האחרונה ביקרת בדף הראשי של הפורום?לא זוכרת באיזו תדירות את/ה מבקר/ת באתר הרשמי, בקישורים, בטאגליינס ובאלבומי הפורום? לעיתים רחוקות

התפקדותי

שם פרטי: אירנה זכר או נקבה: נקבה מן הסתם... גיל, תאריך לידה: 20 מיקום בארץ:חיפה מסנג'ר:רק מסרים דוא"ל:כנ"ל אס"ק:- מה שלומך? ככה-ככה איך עבר חודש יולי? לא משהו מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט? שהמלחמה תיגמר והחבר שלי יחזור הביתה! השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה? מאוד השתבשו! מהי דעתך על המנחים? אין לי בעיה איתם מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים? מ-ד-ה-י-ם! מתי בפעם האחרונה ביקרת בדף הראשי של הפורום? היום באיזו תדירות את/ה מבקר/ת באתר הרשמי, בקישורים, בטאגליינס ובאלבומי הפורום? כל יום

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם פרטי: נועה זכר או נקבה:
גיל, תאריך לידה: 8.1.91, 15 וחצי מיקום בארץ: רחובות מסנג'ר: [email protected] דוא"ל: כנ"ל אס"ק: 337178810 מה שלומך
בסדר... איך עבר חודש יולי
נחמד, משעמם ועצוב מה הציפיות שלך מחודש אוגוסט
שתיגמר המלחמה, שנסראללה הבן זונה ימות ולהיות מוכנה טוב למבחן במתמטיקה. השתבשו לך תוכניות בשל המלחמה
כן מהי דעתך על המנחים
אין לי דעה עליהם... מנחים רגילים, אני יודעת... מה הרושם הכללי שלך עד כה מספיישל הסרטים
לא אוהבת ספיישלים מתי בפעם האחרונה ביקרת בדף הראשי של הפורום
לא זוכרת
באיזו תדירות את/ה מבקר/ת באתר הרשמי, בקישורים, בטאגליינס ובאלבומי הפורום?

למעלה