התפסן בשדה השיפון

br-kod

New member
התפסן בשדה השיפון

אם אתם באמת רוצים לשמוע על כל העניין,אז מה שבטח תרצו לדעת קודם-כל,זה איפה נולדתי,ואיך היתה הילדות המחורבנת שלי,ומה עשו ההורים שלי לפני שהולידו אותי,וכל הזבל הזה מהסוג של "דויד קופרפילד",אבל לא מתחשק לי לדבר על זה יותר מדי.ראשית כל העסק הזה כבר משעמם אותי,ושנית כל אם אני אספר משהו באמת פרטי על ההורים שדלי,הם יחטפו שבץכל אחד מהם.הם נורא רגישים לדברים כאלה,ביחוד אבא שלי.הם נחמדים ובכלל-אני לא אמור שלא-אבל הם גם רגישים נורא.חוץ מזה,אני גם לא מתכונן לספר לכם את כל תולדות החיים המחורבנים שלי או משהו כזה.אני רק אספר לכם על הדבר השגעוני הזה שקרה לי בסביבות חג המולד שעבר,לפני שיצאה לי הרוח מהגלגלים והייתי צריך לבוא הנה לתפוס שלווה.זאת אומרת,רק את מה שסיפרתי לד.ב. והוא הלא אחי ובכלל.הוא בהוליבוד . זה לא כל כך רחוק מהמקום העלוב הזה ,והוא בא לבקר אותי כמעט כל סוף שבוע.הוא יקח אותי הביתה כשישלחו אותי הביתה בחודש הבא אולי.הוא רק עכשיו קנה "ג´אגואר".אחת מהאנגליןתהקטנות האלה,שעושות איזה שלוש מאות קילומטר לשעה.היא עלתה לו קרוב לארבעת אלפים דולר.עכשיו יש לו הרבה כסף.פעם לא היה לו.פעם הוא היה סתם סופר,כשהוא היה בבית.אם לא שמעתם עליו,אז הוא שכתב את ספר-הסיפורים הכביר הזה ,"דג הזהב המיסתורי".הסיפור הכי טוב שם הוא "דג הזהב המיסתורי".זהוא סיפור על ילד קטן אחד שלא נתן לאף אחד להסתכל על דג-הזהב שלו מפני שהוא קנה אותו בכסף שלו.זה הרס אותי.עכשיו הוא בהוליווד,ד.ב. הוא נהיה שם זונה.

אנושית~

New member
סליחה אבל..

רציתי להגיב לך אבל הכתיבה שלך כל כך בלבלה אותי שלא בדיוק ידעתי איך להגיב..אתה נשמע מאוד סוער ... בקשר לאחיך אם הבנתי נכון ..אז הכסף והמכונית שלו שווים לתחת אני במקומך הייתי מנסה בכל דרך לומר לו לחדול ולחפש לו מקצוע אחר כי שום כסף בעולם לא יכסה על הצלקות שישארו בנפשו ..

סלינג´ר , שמחתי להזכר ../images/Emo91.gif

שנים שלא נגעתי בספר בזכותך ניגשתי לארון הספרים ממליצה לכולכםםםםםםםםם מהטובים שבכתובים

למעלה