התפסן בשדה השיפון

מוזר לי שאף אחד לא הצליח לסיים

כי אני קראתי אותו בנשימה עצורה - הוא נהדר. הוא מלא בכל כך הרבה דברים... בהזדמנות חגיגית זו אני גם אמליץ על 9 סיפורים קצרים של סלינג´ר - נפלא!

Amitmit

New member
גם אני הופתעתי

קראתי אותו בנשימה עצורה, מומלץ בהחלט

john111

New member
אם המלצות וסאלינג´ר אז אני רוצה גם

להמליץ על פראני וזואי. יופי של שני סיפורים, כמעט לא מוכר אך בעיני נורא יפה.

התפסן בשדה השיפון

שלום לכם אנשים שקוראים ספרים, קראתי את הספר התפסן בשדה השיפון אחרי ששמעתי על הספר מכל עבר משום מה... מישהו יכול להאיר את עיני בעניין הספר? מה הקטע שלו? מה הוא רוצה להגיד?

מור ד

New member
יש לי תכונה נוראית!

אם אני לא מבין ספר עד עמוד 10, אני כבר לא אקרא אותו בחיים... כנ"ל לגבי התפסן!

een ogenblik

New member
"פראני וזואי" ו"הרימו את קורת הגג,

נגרים" בהוצאת כנרת, הם שני ספרי שמצאו חן בעיני הרבה יותר מ"תפסן בשדה שיפון".

ציפי ג

New member
איך אתה סופר?

גם את עמודי הכותרות והמבוא? הגם שאיני מסכימה אתך, גם אני לא הבנתי מה הקטע בספר הזה.

john111

New member
ספר נפלא

צריך קצת להתחבר לילד שבך כנראה, זה ספר על בדידות, ועל ילדות. מה שנשארה חידה בעיני זה למה הוא נתן השראה כזו חזקה לכל מיני רוצחים למינהם.

ניסיתי פעם לקרוא אותו אבל לא הצלחתי

אז אני לא יכול להאיר את עיניך (בשביל זה אפשר ללכת לרופא עיניים, יש להם פנסים כאלה שהם מסתכלים באמצעותם בעיניים, וזה ממש מאיר עיניים).

ממררבב

New member
גם אני ניסיתי ונשברתי

עיצבן אותי שהספר לא מתקדם לשומקום ושכל אחד שהוא רואה הוא שואל את אותה השאלה, הפסקתי את הקריאה באמצע

ketchup boy

New member
גם אני

בכלל, קראתי את זה בעברית ובאנגלית במקביל (אל תשאלו..), והיה זוועה. כזה שעמום. למרות שאני בטוח שלא נתתי לזה מספיק צ´אנס.

ספר שהפך ל"קאלט"

כי הוא מספר על מתבגר מה שיכול לגעת בקצה הנשמה של מתבגרים בכל מקום ובכל דור. לדעתי מאד OVERRAITED.

john111

New member
מוערך יתר על המידה

כמו שיש טוענים כך לגבי דוסטיבסקי

../images/Emo35.gif

האמת, עכשיו שאני נזכרת, פראני וזואי אכן יותר מוצלח... ודוסטויבסקי (הסופר), מוערך הרבה פחות ממה שמגיע, בארץ לפחות.

למעלה