התפלספות כדרך לגעת

• פותח הנושא chipi
  • פורסם בתאריך

chipi

New member
התפלספות כדרך לגעת

או לא לגעת ברגשות אני אוהבת להתפלסף יותר כל לי לבדר גבוה מאשר לדבר על רגשות. שונאת ששואלים אותי נוו מה את חושבת מעדיפה להתנתק מהרגשות ולהתפלסף

Kaya

New member
זו גם דרך..

השאלה היא באמת - מה המטרה בסופו של דבר, הרי כשאנו מתחבטים בשאלה מסויימת מטרה היא לקבל תשובה.. אם את מקבלת תשובה לרגש כבדרך התפלספות - מה טוב, אך האם אדם לא צריך לחוות משהו (=להרגיש) לפני שהוא נותן את דעתו על העיניין (=להתפלסף)?

chipi

New member
אממ יכול מאוד להיות

שזה נובע מפחד . האמת? לא יודעת

Kaya

New member
בהקשר לתגובתי הראשונה ../images/Emo45.gif

קיימים רק שני רגשות בסייסים שהכל נובע מהם, צ´פוש: פחד=לא כלום אהבה= הכל. ואם ראית אחת מהודעותי הקודמות כבר ציינתי זאת (אני נשמעת כמו תקליט שבור כך שמי שכבר קרא מקווה שיבין כי זהו חלק מעיניין הפורום..אנשים חדשים
) כאשר אין אהבה קיים הפחד ולהיפך. את בעצם שואלת - מה מניע אותך להתפלסף על דברים מאשר להרגיש אותם. מה מניע אותך לא להרגיש ו´לחפות´ על כך בדרך ה´רציו´, בדרך המחשבה. וכמדומני ענית בעצמך לשאלתך - הפחד. כי אם היתה אהבה - לא היית פוחדת להרגיש. כי אם היית בוחרת לאהוב
לא היה כלל מקום לפחד
כמו שלא קיים מצב בו אור
וחושך
יתקיימו יחדיו. וקיימת גם הדרך להתמודד עם אותם פחדים... מרג.

אם שואלים אותך "נו מה את חושבת?"

האם זו לא שאלה לשכל ולא לרגשות???? רוח

chipi

New member
שונאת שאלות מסוג זה

כי בדרך כלל אני בניוטראל וזה דורש ממני לחפור עמוק בתוחי.

chipi

New member
תייבת פנדורה ../images/Emo6.gif סתתם

אני פשוט מעדיפה לנתק את עצמי מהרגש ככה אני עובדת\ מתפקדת יותר טוב

Kaya

New member
איך את יכולה לדעת

שככה את מתפקדת יותר טוב - אם אף פעם לא ניסית משהו אחר?

Kaya

New member
את בטוחה?

כי לפי מה שכתבת בהודעה למעלה: "כי בדרך כלל אני בניוטראל וזה דורש ממני לחפור עמוק בתוחי" עושה רושם שיש שם עוד צ´יפית קטנה שעדיין לא הגעת אליה... מה את אומרת?

Kaya

New member
ועוד שורה שקראתי....

ממה שכתבת: "שזה נובע מפחד .האמת? לא יודעת" לא יודעת ורוצה לדעת=> לנבור לתוך עצמך=> להכיר את עצמך קצת יותר טוב=> שאת לא מכירה את עצמך כל כך טוב. לא יודעת ולא רוצה לדעת=> לא רוצה לנבור בתוך עצמך => לא רוצה להכיר את עצמך => שאת לא מכירה את עצמך כל כך טוב. כך שבכל מקרה התוצאה היא - את לא מכירה את עצמך (עדיין) כמו שאת רוצה. כי אחרת לא היית שואלת את אותן שאלות שאת שואלת..... ואם ראית את ה´מטריקס´ אז את NEO יושבת מול המחשב ומריצה Data לגבי מורפיוס...... ומחפש....................................................................................................................................... ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ אל תפחדי לבחור בגלולה האדומה........ זה הכי כיף בעולם
שלך, מרג.

chips

New member
אממ המממ ואההממ

העלת נקודות מאוד מעניינות. אין לי תשובה

למעלה