התפללו בשבילו...

nirinir

New member
התפללו בשבילו...

יהורם, החבר היקר של כולנו, הובא בצהריים לביה"ח כשהוא במצב קריטי לאחר שחווה התמוטטות עצבים. יהורם נמצא כרגע במחלקה לטיפול נמרץ והרופאים לא מוכנים לדבר הרבה על העתיד ומקווים שיעבור את הימים הקרובים בשלום. יהורם עבר לא מעט בחייו אולם ארבעת החודשים האחרונים הצליחו להכניע את גופו והוא היה מצוי במצב של ייאוש ואכזבה מכל מה שקרה סביבו לאחרונה. אנא, התפללו בשבילו, בקשו שיחזור אלינו והחזיקו לו אצבעות כי אני זקוקה לו כל כך. הוא חסר לי מאוד ואני לא יודעת מה לעשות אנא, התפללו בשבילו. תודה

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo2.gif

את לא יודעת כמה הוא חשוב גם לנו!! הוא בנאדם חזק ואני בטוח שהוא יצא מזה,אם לא בשבילו לפחות בשביל המשפחה,כולל שחר שהוא כל-כך אוהב!! בבקשה תעדכני אותנו מה קורה איתו יהורם! החלמה מהירה! אוהבים אותך!!

../images/Emo42.gif החלמה מהירה יהורם.

תהיה חזק, תקום על הרגליים, למענך ולמען הקרובים שלך.... אפילו למען ריטה (על מעריץ דגול כמוך לא כ"כ מהר מוותרים
)

HAGAR6

New member
החלמה מהירה../images/Emo24.gif

יהורם תהיה חזק ותחזור אלינו כמה שיותר מהר. כבר מתגעגעים עד מאוד.

petit

New member
וואי -אני המומה../images/Emo7.gif

מעולם לא נפגשנו ב''לייב'' אבל רק מלקרוא אותו התחברתי לנפש המקסימה שלו. איזו עצבות . מחזיקה לו אצבעות ומתפללת לשלומו ואם יש משהו שאוכל לעזור בו-אשמח. מה עם שחר?(זה הדבר השני שעלה לי בראש...) מחכה לעדכונים

יהורם יקר

אני לא כותבת פה הרבה. זו פעם שניה אולי. אבל אני קוראת את ההודעות השונות בפורום כאן וב"ריטה סטאר" ולמדתי להכיר אותך. לפחות את הצדדים המקסימים ביותר. אתה נשמה נהדרת שאוהבת לעזור ואתה כותב נפלא. ולפי התגובות אליך כאן ובאתר אני מרגישה שהרבה חברים אוהבים אותך. אז תקח ותשאב כוחות מאהבה העצומה הזו. למענך,למען בתך-שחר ולמען האנשים פה. החלמה מהירה.

new2noam

New member
יהורם, אני מתפלל

בשבילך שתרגיש טוב, האדם הכי מקסים שהכרתי בחיים שלי, שתבריא במהרה! מתגעגע, נועם.

michalm83

New member
חבר'ה

אל תדאגו , הוא יהיה בסדר ובעזרת השם, בקרוב הוא ישתחרר...

Dug E

New member
../images/Emo19.gifתודה מיכל../images/Emo24.gif

הצלחת להרגיע אותנו! מתגעגעים ליהורם!!

Dug E

New member
../images/Emo19.gifמיכל עדכנה

הוא בסדר,וב"ה הוא יחזור הביתה בקרוב:)

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif ../images/Emo2.gif

מה זה, יומיים לא נכנסתי לפורום והכל משתבש?
יהורם, תרגיש טוב.

למעלה