התפטרות

sharon323

New member
התפטרות

שלום לכולם. אני עובדת כ5.5 חודשים במקום שבו עבדתי במשכורת חודשית. כמה זמן עליי לתת כהודעה מוקדמת? תודה רבה.

sharon323

New member
היי מירי..

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה.. האם גם אם לא עבדתי חצי שנה אני מחויבת על יום בחודש?

לא אם עבדת פחות מחצי שנה את

לא מחויבת לכלום(וגם המעסיק לא מחוייב לשלם לך פיצויים) אבל אני הייתי ממליצה לך להודיע לו 3-4 ימים לפני למען הסדר הטוב וכדי שהוא יוכל לגייס בינתיים עובדת חדשה שאולי תצטרכי לעשות לה חפיפה.בכל מקרה עדיף לך לעזוב באווירה חיובית ולא להודיע רק בשנייה האחרונה

בהצלחה

אני מכירה את ההרגשה שכאילו מתביישים ומרגישים חוסר נוחות להודיע שמתפטרים אבל בסה"כ תחשבי על טובתך האישית ולא על טובת המעסיק שלבטח ימצא מישהי אחרת.אבל בכל מקרה עדיף כמובן להתפטר בנועם ובעדינות ....

sharon323

New member
נכון

אני גם חושבת כמוך..באמת צריך להתנהג בצורה מכובדת, אחרי הכל המקום פרנס אותי במשך 5 חודשים. היה חשוב לי לדעת את חובותיי מבחינת החוק. אני אעשה את מה שהצעת ואתןלו 5 ימים. תודה בהצלחה גם לך..

אורום

New member
לידיעה

לפי החוק את צריכה להודיע לי חצי יום על כל חודש עבודה אם את נותנת לו הודעה מוקדמת של 5 ימים את יוצאת בסדר מעל ומעבר

sharon323

New member
כלומר..

אני חייבת לו כ יומיים וחצי - הודעה מוקדמת?

טוב נו ממילא סיכמנו

שהיא תודיע על עזיבתה כ5 ימים לפניכך שהיא מכוסה מבחינת החוק

sharon323

New member
אני עוזבת כי...

אני עובדת במקום נוראי..עם תנאי עבודה מזעזעים. יושבת על כסא שבור...הקמצנות חוגגת שם..מים קרים זה דבר שרק חולמים עליו..וגם אם את קונה אז סביר להניח שהבוסים(!!!) ישתו אותם. סבון ידיים אין..רוחצים ידיים עם סבון כלים מהול ..תוכנות מיושנות...עזובה ולכלוך בכל מקום..ו ..משכורת מינימום על 9 שעות עבודה..כשנשארים יותר..אין שעות נוספות.שלא נדבר על בוס שכל הזמן..אבל כל הזמן צורח.. מצאתי משהו הרבה יותר טוב.. תודה לכולכם והמון המון הצלחה למי שמצא ולמי שעוד ימצא. גולת הכותרת לא להתייאש , לעבוד במה שיש ולחפש במקביל..הרבה יותר נוח ויותר מרשים בריאיונות כשיודעים שאתה עובד .

אלון711

New member
../images/Emo5.gifנשמע מחריד....

טוב שמצאת מקום חלופי.תסבירי לבוס שמצאת משהו שאת מרגישה שיקדם אותך יותר ומשתלם לך יותר מבחינה כלכלית כי כרגע יש לך הוצאות שעלייך לכסות. מיותר לשאול אם יש מזגן?

למעלה