התפטרות...

צומיש

New member
התפטרות...

טוב אני עובדת בחברה מדהימה.. ושבאתי לראיון עבודה אמרתי להם שיכול להיות אניאתחיל ללמוד ששנה הבאה... אבל חשבתי אז על סימסטר ערב.. כרגע זה לא נראה לי רלבנטי ללמוד בערב.. וגם אמרתי שאני לא אטוס לטיול כי טסתי.. אולם כנראה שאני אטוס למזרח עם חבר שלי... והעבודה שלי היא חצי משרה למרות שאני נהנת מכל רגע... אולם זה מצריך ממני להתפטר.. ואני רוצה לקבל המלצה מהבוס שלי... אז איך עושים את זה בצורה הכי טובה
 

s h i r k u s h

New member
התפטרות...

התפטרות זה לא דבר נעים לעשות אבל כשצריך לעשות עושים. תפני לבוס שלך ותסבירי לו למה את מתפטרת ותדגישי את העובדה שאת חושבת שהחברה מדהימה וכו'.
 

foofoo77

New member
אין דבר כזה להתפטר בלי שיתבעסו

אבל את יכולה לתת לו הודעה מראש מספקת למצוא מחליפה ושאת תחפפי אותה כך שיהיה לו מעט אי נוחות בכל התהליך . המלצה זה כבר תלוי בו אם הוא יסכים להוציא לך אותה . אני מאמינה שאם הוא אדם הוגן הוא ייתן לך המלצה טובה . הכי חשוב שיהיה לך בהצלחה .
 

jesenia

New member
איך עושים מה בצורה הכי טובה?

מתפטרים? יוצאים לטיול אחרי שנתת להם לחשוב שלא תצאי לטיול? מתחילים ללמוד - אבל לא בסמסטר ערב? ולא בדיוק הבנתי, אם כבר התקבלת, למה את צריכה מכתב המלצה? חוץ מזה שמקומות עבודה רבים מעדיפים לדבר ישירות עם הממונה הישיר שלך, כך שאם אתם ביחסים סבירים את רק צרכיה להתפטר נכון - לתת הודעה מראש, לחפוף היטב. מישהי כאן עזבה לטובת עבודה אחרת - בלי להשאר את מלוא תקופת ההודעה הקודמת, בכלל לא חחפה - ומסתבר שכשהיא הלכה היא השאירה בלאגן כזה, שרק היום (לאחר 3 חודשים בערך) סיימו לסדר את הבלאגאן. את לא חייבת להצהיר שכבר מצאת מקום עבודה, אבל בהחלט מצטרפת להמלצה - להסביר למה את עוזבת, שאת בוחנת כמה הצעות מעניינות שהציעו לך, וכו'. את יכולה לבקש ממנו רשות להעביר את מס' הטלפון למעסיקים בעתיד, ולפתור בכך את בעיית המכתב.
 

צומיש

New member
עצוב לומר...

אבל עשו את העבודה שלי.. איכשהו זה נודע לבוס והוא פיטר אותי.. וגם זה היה בצורה כל כך נעימה ואלגנטית... אז מי שמחפש מזכירה ל-חודשים אני פנויה
 

enicegirl

New member
"מזכירה לחודשים"?

לא הבנתי, המשרה שלך פנויה לתמיד או לכמה חודשים? ואיזה רכלנים אצלכם אם זה נודע לממונים עליך ולא ממך!!
מקוה שתמצאי עבודה יותר טובה כשתחזרי מהטיול!! תהני!
 
בחיים, למדתי, מניסיון, למי לספר

מה,ולמי לא לספר. אצלך סיפרת למישהו שבטחת בו, והוא בחר להעביר הלאה... להבא, זה יהיה לך לחומר למחשבה (ואת התכנונים כדי לספר לחברים/ות שלא בעבודה, כדי לא לפגוע בך). הצליחי בכל אשר תפני, מיכל
 
למעלה